Τι ποσοστό -εντελώς χοντρικά - πιστεύεις ότι είναι μπουχτισμένες και αισθάνονται εγκλωβισμένες ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα πατε διακοπες το καλοκαιρι;
Re: Θα πατε διακοπες το καλοκαιρι;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δε ξερω ποσοστά. Ξέρω οτι παίζουν όλα.Αγις έγραψε: 07 Ιουν 2018, 13:29Τι ποσοστό -εντελώς χοντρικά - πιστεύεις ότι είναι μπουχτισμένες και αισθάνονται εγκλωβισμένες ;
Μπουχτισμένες που αισθάνονται εγκλωβισμένες είναι οι περισσότερες απο όσες παντρεύτηκαν και έκαναν οικογένεια με κίνητρο κάποιο άλλο εκτός του οτι ήθελαν να κάνουν οικογένεια με τον συγκεκριμένο άνθρωπο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μια χαρα ειναι εδω με τα μικρά παιδια. Ισα ισα θέλουν να πηγαινουν. Απλα ειναι η αποσταση.
Να και κατι καλο. Θα ενοικιασω σ αυτες το εξοχικό
Ειναι θεμα να σ αρεσει η εξοχή...Αν δε σ αρεσει εισαι μπουχτισμενη; Μπα. Απο μικρο τη βαριομουν
Ενω ζήτημα αν βρηκα σαν εμενα μια να μη της αρεσει
Ολες σαν παλαβες να πανε θαλασσα. Δε ξερω. Μπορει εγω να ειμαι λαθος
Αρα αρκετα μεγαλο ποσοστό απο οτι βλεπω θέλει με χαρά να κουβαλαει κουβαδακια και να ανεχεται τη ζεστη..την αμμο να κολλαει στο αντιηλιακο...τη ταλαιπωρία γενικώς.
Μια χαρα είναι
Να και κατι καλο. Θα ενοικιασω σ αυτες το εξοχικό
Ειναι θεμα να σ αρεσει η εξοχή...Αν δε σ αρεσει εισαι μπουχτισμενη; Μπα. Απο μικρο τη βαριομουν
Ενω ζήτημα αν βρηκα σαν εμενα μια να μη της αρεσει
Ολες σαν παλαβες να πανε θαλασσα. Δε ξερω. Μπορει εγω να ειμαι λαθος
Αρα αρκετα μεγαλο ποσοστό απο οτι βλεπω θέλει με χαρά να κουβαλαει κουβαδακια και να ανεχεται τη ζεστη..την αμμο να κολλαει στο αντιηλιακο...τη ταλαιπωρία γενικώς.
Μια χαρα είναι
say no more...Ερμής έγραψε: 07 Ιουν 2018, 13:32Δε ξερω ποσοστά. Ξέρω οτι παίζουν όλα.
Μπουχτισμένες που αισθάνονται εγκλωβισμένες είναι οι περισσότερες απο όσες παντρεύτηκαν και έκαναν οικογένεια με κίνητρο κάποιο άλλο εκτός του οτι ήθελαν να κάνουν οικογένεια με τον συγκεκριμένο άνθρωπο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Γενικά στα 40 με 50 το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών πιστεύουν ότι έχουν αδικηθεί,
δεν παντρεύτηκαν ισάξιο, άξιζαν περισσότερο, έπρεπε να πάρουν έναν καλύτερο.
δεν παντρεύτηκαν ισάξιο, άξιζαν περισσότερο, έπρεπε να πάρουν έναν καλύτερο.
Τα καλοκαιρια που οι αλλοι ξεκουραζονται, εγω δουλευω.
Στηνομαι στις αιθουσες αναμονης αεροδρομιων, λιμανιων και σιδηροδρομικων σταθμων και ψαρευω γυναικες.
Μια ντυνομαι στην τριχα και το παιζω τουριστας πλουσιος, μια ρουμλετας, μια ταξιτζης κλπ.
Μια φορα ειχα ντυθει αραβας με κελεμπια. Ειχαν ψαρωσει ολες οι εργαζομενες στο Ελευθεριος Βενιζελος...
Στηνομαι στις αιθουσες αναμονης αεροδρομιων, λιμανιων και σιδηροδρομικων σταθμων και ψαρευω γυναικες.
Μια ντυνομαι στην τριχα και το παιζω τουριστας πλουσιος, μια ρουμλετας, μια ταξιτζης κλπ.
Μια φορα ειχα ντυθει αραβας με κελεμπια. Ειχαν ψαρωσει ολες οι εργαζομενες στο Ελευθεριος Βενιζελος...
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
φξδΜηχανικός έγραψε: 07 Ιουν 2018, 13:44 Γενικά στα 4030 με 50 το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών πιστεύουν ότι έχουν αδικηθεί,
δεν παντρεύτηκαν ισάξιο, άξιζαν περισσότερο, έπρεπε να πάρουν έναν καλύτερο.![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δεν ειναι τόσος πολύς κόσμος όσο πιστεύεις βρε Αγι. Δε παντρεύονται όλοι απο συμφέρον.
Το συμφέρον είναι χαμηλά στην κατάταξη.
Στην κορυφή και σε απίστευτο ποσοστό είναι το δεν μουκατσε αυτός που γούσταρα - είχα βάλει στο στόχαστρο - ημουν και είμαι κολλημένη μαζί του.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
αυτο θα ισχυε αν ηταν μεγαλο το ποσοστο οσων εχουν απωθημεναΑγις έγραψε: 07 Ιουν 2018, 14:13Το συμφέρον είναι χαμηλά στην κατάταξη.
Στην κορυφή και σε απίστευτο ποσοστό είναι το δεν μουκατσε αυτός που γούσταρα - είχα βάλει στο στόχαστρο - ημουν και είμαι κολλημένη μαζί του.
υπαρχουν αλλα ειναι λιγοτεροι απο οσους φανταζεσαι
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Δεν φαντάζομαι τπτ - μόνο σε γεγονότα βασίζομαι.alekhine έγραψε: 07 Ιουν 2018, 14:16αυτο θα ισχυε αν ηταν μεγαλο το ποσοστο οσων εχουν απωθημεναΑγις έγραψε: 07 Ιουν 2018, 14:13Το συμφέρον είναι χαμηλά στην κατάταξη.Ερμής έγραψε: 07 Ιουν 2018, 14:08
Δεν ειναι τόσος πολύς κόσμος όσο πιστεύεις βρε Αγι. Δε παντρεύονται όλοι απο συμφέρον.
υπαρχουν αλλα ειναι λιγοτεροι απο οσους φανταζεσαι
Αν νομίζετε ότι είναι λίγες όσες είναι κολλημένες - ξανασκεφτείτε το.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αν υπολογίσω με βάση τους γάμους που ξέρω τριγύρω μου, άντε ένα 20% να είναι το μη χείρον βέλτιστον ή θέμα συμφέροντος
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Λέμε να πάμε σε σάιλεντ ριτρίτ για γιόγκα, μετά στα φιόρδ για τρέκινγκ και να κλείσομε με φεστιβάλ όπερας στη βερόνα τον αύγουστο
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Daje έγραψε: 07 Ιουν 2018, 13:45
Καραορεινό βλαχοχώρι - τρέκινγκ απο τη ρεματιά μέχρι τους καταρράκτες για μπανιο στις λιμνούλες και διαλογισμόΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 07 Ιουν 2018, 14:55 Λέμε να πάμε σε σάιλεντ ριτρίτ για γιόγκα, μετά στα φιόρδ για τρέκινγκ και να κλείσομε με φεστιβάλ όπερας στη βερόνα τον αύγουστο

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση