!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θρεντ διαιτας
-
the comet the course the tail
Re: Θρεντ διαιτας
ρε Ορέστη σεβάσου το γεγονός ότι έχω δίπλα μου ένα μπουκάλι ερυθρό ξηρό από Νεμέα. τι blood sugar να πούμε; 500 τριγλυκερίδια, να πα να γαμηθεί...
εγώ κατεβάζω σιγά σιγά και απολαυστικά ένα μισόλιτρο ερυθρόβουλο από Αυστρία, αυτό να δεις....the comet the course the tail έγραψε: 25 Φεβ 2019, 23:03![]()
ρε Ορέστη σεβάσου το γεγονός ότι έχω δίπλα μου ένα μπουκάλι ερυθρό ξηρό από Νεμέα. τι blood sugar να πούμε; 500 τριγλυκερίδια, να πα να γαμηθεί...
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
the comet the course the tail
Yochanan έγραψε: 25 Φεβ 2019, 23:22εγώ κατεβάζω σιγά σιγά και απολαυστικά ένα μισόλιτρο ερυθρόβουλο από Αυστρία, αυτό να δεις....the comet the course the tail έγραψε: 25 Φεβ 2019, 23:03![]()

-
Ορέστης 35
Μετρηστε το ζαχαρο σας πριν και μετα και ποσταρετε τα αποτελεσματα.