Τους αγαπώ. Μία τέτοια κίνηση χρειάζετε και εδώ στην Ελλάδα. Δεν ξέρω αν υπάρχει βέβαια και κατα πόσο είναι νόμιμο αυτο που κάνουνε οι Ρωσοι εδω στην Ελλάδα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Stop a Douchebag
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Stop a Douchebag
Τους αγαπώ. Μία τέτοια κίνηση χρειάζετε και εδώ στην Ελλάδα. Δεν ξέρω αν υπάρχει βέβαια και κατα πόσο είναι νόμιμο αυτο που κάνουνε οι Ρωσοι εδω στην Ελλάδα.
ΛΟΒΕΡΔΟ ΣΕ ΑΓΑΠΩ 
Re: Stop a Douchebag
Η γυναίκα λεει το αντιστοιχο " ξέρεις ποιο είμαι εγώ;"
Παντού ίδιοι.
Παντού ίδιοι.
ΛΟΒΕΡΔΟ ΣΕ ΑΓΑΠΩ 
Και που θα βρεθουνε χιλιαδες ευρω για να εκτυπωσεις τα στικερς? Τοσα χρειαζεσαι.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
-
ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΛΥΦΤΗΣ
Οι ρωσοι ειναι καφροι
για πλακα παιζουν ξυλο για το παρκινγκ και τις προτεραιοτητες.
για πλακα παιζουν ξυλο για το παρκινγκ και τις προτεραιοτητες.
Μικρής έκτασης αυτοδικία και υποκατάσταση την έννομης τάξης. Αν ο κόσμος μας ήταν λίγο καλύτερος δεν θα έπρεπε να χρειάζονταν τέτοια πράγματα.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Ενα μικρο σφυρακι θελει και οποιον δεις να κανει του κεφαλιου του στο δρομο, πας κανεις μια μικρη λακουβα πανω στο καπο και τελειωνει η υποθεση.
Γιατί να μην επεκτείνουμε λίγο τον συλλογισμό σου; Ενα μεσσαίου μεγέθους μαχαιράκι χρειάζεται και 2 φίλους και όποιον παιδόφιλο πετύχεις στο δρόμο (τυχαία ή όχι) του κάνεις μια μικρή γραμμή στο λαιμό. Ε;lafkiotis έγραψε: 15 Φεβ 2019, 14:45 Ενα μικρο σφυρακι θελει και οποιον δεις να κανει του κεφαλιου του στο δρομο, πας κανεις μια μικρη λακουβα πανω στο καπο και τελειωνει η υποθεση.
Cloud87 έγραψε: 15 Φεβ 2019, 14:58Γιατί να μην επεκτείνουμε λίγο τον συλλογισμό σου; Ενα μεσσαίου μεγέθους μαχαιράκι χρειάζεται και 2 φίλους και όποιον παιδόφιλο πετύχεις στο δρόμο (τυχαία ή όχι) του κάνεις μια μικρή γραμμή στο λαιμό. Ε;lafkiotis έγραψε: 15 Φεβ 2019, 14:45 Ενα μικρο σφυρακι θελει και οποιον δεις να κανει του κεφαλιου του στο δρομο, πας κανεις μια μικρη λακουβα πανω στο καπο και τελειωνει η υποθεση.
Και με έναν γίνεται η δουλειά
Lolz. That was not the point.ΓΕΣΑΡ έγραψε: 15 Φεβ 2019, 15:26Cloud87 έγραψε: 15 Φεβ 2019, 14:58Γιατί να μην επεκτείνουμε λίγο τον συλλογισμό σου; Ενα μεσσαίου μεγέθους μαχαιράκι χρειάζεται και 2 φίλους και όποιον παιδόφιλο πετύχεις στο δρόμο (τυχαία ή όχι) του κάνεις μια μικρή γραμμή στο λαιμό. Ε;lafkiotis έγραψε: 15 Φεβ 2019, 14:45 Ενα μικρο σφυρακι θελει και οποιον δεις να κανει του κεφαλιου του στο δρομο, πας κανεις μια μικρη λακουβα πανω στο καπο και τελειωνει η υποθεση.![]()
![]()
![]()
Και με έναν γίνεται η δουλειά
Το γενικευεις αδικαιολογητα, με μοναδικο σκοπο να δειξεις οτι δεν συμφωνεις με την αποψη μου.
Ενα σφυρακι και μια λακουβιτσα ειναι υπεραρκετο για να δειξει στον γαιδαρο οτι δεν μπορει να παρκαρει οπου του γουσταρει.
Ενα σφυρακι και μια λακουβιτσα ειναι υπεραρκετο για να δειξει στον γαιδαρο οτι δεν μπορει να παρκαρει οπου του γουσταρει.
Απο μόνο του το θέμα κατατάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο.: Αν είναι θεμιτή η αυτοδικία από ποιό σημείο και πέρα και σταματάει; Εγώ στο Δημοτικό έμαθα οτι η ελευθερία μου σταματάει εκεί που ξεκινάει η ελευθερία του άλλου. Κάτι μας έλεγε ο δάσκαλος οτι μπορούμε να διαβάζουμε οτι εφημερίδα θέλουμε χωρίς να έχει το δικαίωμα ο χουντικός μπάτσος να μας την αρπάξει απ το χέρι...lafkiotis έγραψε: 15 Φεβ 2019, 15:29 Το γενικευεις αδικαιολογητα, με μοναδικο σκοπο να δειξεις οτι δεν συμφωνεις με την αποψη μου.
Απίστευτη μιλφάρα η ξανθιά. Και είναι και κακιά.
Όπως και να 'χει, υπάρχουν οι street panthers εδώ, και αυτό είναι το στικερ τους:

Όπως και να 'χει, υπάρχουν οι street panthers εδώ, και αυτό είναι το στικερ τους:

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
H αυτοδικια ειναι το φυσικο αποτελεσμα οταν δεν υπαρχει επαρκης αστυνομευση.Cloud87 έγραψε: 15 Φεβ 2019, 15:35Απο μόνο του το θέμα κατατάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο.: Αν είναι θεμιτή η αυτοδικία από ποιό σημείο και πέρα και σταματάει; Εγώ στο Δημοτικό έμαθα οτι η ελευθερία μου σταματάει εκεί που ξεκινάει η ελευθερία του άλλου. Κάτι μας έλεγε ο δάσκαλος οτι μπορούμε να διαβάζουμε οτι εφημερίδα θέλουμε χωρίς να έχει το δικαίωμα ο χουντικός μπάτσος να μας την αρπάξει απ το χέρι...lafkiotis έγραψε: 15 Φεβ 2019, 15:29 Το γενικευεις αδικαιολογητα, με μοναδικο σκοπο να δειξεις οτι δεν συμφωνεις με την αποψη μου.
Το οποιο ουσιαστικα ειναι το θεμελιωδες προβλημα στη νοοτροπια του νεοΕλλ. Θελει το μπαμπουλα του για να πραξει το σωστο.
Παρκαρισες σε παρκινγ για ΑΜΕΑ η στο αντιθετο ρευμα επειδη βρηκες σκια κατω απο το δεντρο? Μια λακουβιτσα στο καπο να σε πονεσει η τσεπη.
Συνεχιζεις? Δυο λακουβιτσες.
Λυσεις χωρις σωματικη βια υπαρχουν απειρες.
Να δεχτώ οτι δεν υπάρχει επαρκής αστυνόμευση. Καθώς επίσης και οτι πολλοί Ελληνες αστυνομικοί δεν έχουν την παιδεία που θα έπρεπε. Ομως το να φοβάσαι για τα χειρότερα και να ζητάς προστασία από κάποιον άλλο, κάποιο ισχυρό ας πούμε δεν είναι οτι καλύτερο. Μάλλον δεν είναι καλύτερο. Επίσης θεωρώ την καταστροφή προσωπικής περιουσίας μορφή βίας. Κάποιος σπατάλησε ώρες από την ζωή του δουλεύοντας για να έχει κάποιο απόκτημα.
Υπεράριοι Ρως τιμωρούν αλλοεθνή στοιχεία είναι η φάση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση