!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ρατσες των Ελληνων

Ιστορικά γεγονότα, καταστάσεις, αναδρομές
Ορέστης 35

Ρατσες των Ελληνων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Θα ηθελα να με πληροφορησετε σχετικα με τις διαφορετικες ρατσες που απαρτιζουν το εθνος των Ελληνων. Για την ιστορια τους και τα χαρακτηριστικα τους.

Προσωπικα αν και στο εξωτερικο με αναγνωριζουν ως Ελληνα θεωρω οτι διαφερω απο τους περισσοτερους γυρω μου. Εχω μεγαλο κουτελο, ισια και σουβλερη μυτη, και ανοιχτοχρωμο δερμα.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Re: Ρατσες των Ελληνων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

ανοιχτοχρωμο δερμα
Για αυτό δε σταυρώνεις γκόμενα Ορέστη. Δε πρέπει να γίνεις MGTOW - δεν φταίει ο γυναικοκεντρικος κουζινοκαπιταλισμός. Ο ρατσισμός φταίει.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Πηγαδίσιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πηγαδίσιος »

Ορέστης 35 έγραψε: 17 Απρ 2018, 23:49

Προσωπικα αν και στο εξωτερικο με αναγνωριζουν ως Ελληνα θεωρω οτι διαφερω απο τους περισσοτερους γυρω μου

οι γυρω σου πηδανε
χαος γλωσσα και νεφελες
Άβαταρ μέλους
ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ »

Ορέστης 35 έγραψε: 17 Απρ 2018, 23:49
Προσωπικα αν και στο εξωτερικο με αναγνωριζουν ως Ελληνα θεωρω οτι διαφερω απο τους περισσοτερους γυρω μου. Εχω μεγαλο κουτελο, ισια και σουβλερη μυτη, και ανοιχτοχρωμο δερμα.
Και πώς καταλαβαίνουν οι άλλοι ότι είσαι Έλληνας; :ne5:
Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας »

Ορέστης 35 έγραψε: 17 Απρ 2018, 23:49 Θα ηθελα να με πληροφορησετε σχετικα με τις διαφορετικες ρατσες που απαρτιζουν το εθνος των Ελληνων. Για την ιστορια τους και τα χαρακτηριστικα τους.
Δεν υπάρχουν πλέον Έλληνες. Υπήρχαν μέχρι πριν από λίγο καιρό, για την ακρίβεια ο εξής ένας και μοναδικός:
Εικόνα
Αλλά έχει να δώσει σημεία ζωής εδώ και κάτι βδομάδες κι έκτοτε αγνοείται η τύχη του εσχάτου των Ελλήνων. :a040:
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιστορία”