Το αντίστοιχο άρθρο στο r/nottheonion είναι δικό μου,κολυμπάω στο κάρμα σήμερα. Ελπίζω να έχει κι εδώ την ίδια απήχηση αυτή η τραγική ιστορία του συμπαθούς νέου
Πω ρε φίλε. Είχαμε που είχαμε θέμα με τα γενόσημα που δεν τα θέλουν. Τώρα θα μας λένε φέρε μου από το καλό το φάρμακο, όχι από τα άλλα τα γενόσημα που σε κάνουν πούστη.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Το κερασάκι στην τούρτα πάντως είναι ότι ο παλίκαρος δηλώνει ότι σταμάτησε να γουστάρει άντρες μόλις σταμάτησε τα χάπια αλλά άρχισε να τα ξαναπαίρνει πάλι γιατί του καλάρεσε και τώρα πάει να μείνει με τον καινούργιο του γκόμενο. Κοίτα να δεις που μπορεί να καταλήξει ένα σπασμένο πόδι
Nero έγραψε: 17 Απρ 2018, 22:16
Το κερασάκι στην τούρτα πάντως είναι ότι ο παλίκαρος δηλώνει ότι σταμάτησε να γουστάρει άντρες μόλις σταμάτησε τα χάπια αλλά άρχισε να τα ξαναπαίρνει πάλι γιατί του καλάρεσε και τώρα πάει να μείνει με τον καινούργιο του γκόμενο. Κοίτα να δεις που μπορεί να καταλήξει ένα σπασμένο πόδι
ε τοτε αδίκως γκρινιάζει..
μια χαρά διαφημιση πάντως!
Nero έγραψε: 17 Απρ 2018, 22:16
ε τοτε αδίκως γκρινιάζει..
μια χαρά διαφημιση πάντως!
Otto Weininger έγραψε: 17 Απρ 2018, 22:10
Πω ρε φίλε. Είχαμε που είχαμε θέμα με τα γενόσημα που δεν τα θέλουν. Τώρα θα μας λένε φέρε μου από το καλό το φάρμακο, όχι από τα άλλα τα γενόσημα που σε κάνουν πούστη.
Το lyrica δεν ειναι απλο παυσιπονο. Υπαρχει και αλλη περιπτωση γαλλου που πηρε καποιο φαρμακο που αυξανει τη ντοπαμινη και αρχισε να παιζει τζογο και να κανει σεξ με τραβεστι. Το δικαστηριο του επιδικασε απιζημιωση.