!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι απέγινε ο Phylax;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Τι απέγινε ο Phylax;
Τελικά με αυτό το υπέροχο γλυπτό τι έγινε; Δεν ενημερωθήκαμε. Πιάστηκαν οι βάνδαλοί του; Τους βρήκε ο ψεύτης δήμαρχος; Έχουμε μείνει στο σκοτάδι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Re: Τι απέγινε ο Phylax;
Δεν ξέρουν που να το πρωτοστείλουν, το έχουν ζητήσει σε Ν. Υόρκη, Βερολίνο, Άμστερνταμ ...

Νομίζω πως είναι επώνυμος ο γλύπτης, δεν κρύβεται, αλλά μπορεί η δικαιοσύνη να κινηθεί κατά του κακού γούστου ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Υδράργυρος
Κανονικά έπρεπε να γίνει μια ιστοσελίδα με webcam με τον phylax μέσα στην αποθήκη που τον έχουν καταχωνιάσει 24 ώρες κάλψη λάιβ, μαζί με όλο το υλικό της αποκαθήλωσης του για να μην ξεχνάμε με τι κανόνες γίνεται η καλλιτεχνική δημιουργία στην Ελλάδα.
Αμ ο καντινιέρης? που χάθηκε και αυτή η πσυχή?hellegennes έγραψε: 24 Ιαν 2019, 02:56 Τελικά με αυτό το υπέροχο γλυπτό τι έγινε; Δεν ενημερωθήκαμε. Πιάστηκαν οι βάνδαλοί του; Τους βρήκε ο ψεύτης δήμαρχος; Έχουμε μείνει στο σκοτάδι.
Νήφε και μέμνησο απιστείν
- Υδράργυρος
Αν ο καντινιέρης ήταν μάρτυρας που κατάθεσε για τον βανδαλισμό πάω στοίχημα οτι αυτή η καντίνα δεν υπάρχει πιαargouen έγραψε: 24 Ιαν 2019, 11:53Αμ ο καντινιέρης? που χάθηκε και αυτή η πσυχή?hellegennes έγραψε: 24 Ιαν 2019, 02:56 Τελικά με αυτό το υπέροχο γλυπτό τι έγινε; Δεν ενημερωθήκαμε. Πιάστηκαν οι βάνδαλοί του; Τους βρήκε ο ψεύτης δήμαρχος; Έχουμε μείνει στο σκοτάδι.![]()
Αποκαθήλωση..Υδράργυρος έγραψε: 24 Ιαν 2019, 11:41 Κανονικά έπρεπε να γίνει μια ιστοσελίδα με webcam με τον phylax μέσα στην αποθήκη που τον έχουν καταχωνιάσει 24 ώρες κάλψη λάιβ, μαζί με όλο το υλικό της αποκαθήλωσης του για να μην ξεχνάμε με τι κανόνες γίνεται η καλλιτεχνική δημιουργία στην Ελλάδα.
Νήφε και μέμνησο απιστείν
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Χρησιμοποιείται ως σπερματεγχυτής ελεφάντων.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Μακάρι να είναι καλά και να τον στήσουν πάλι στο μέλλον.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- Υδράργυρος
Ο κλεομενης ειναι η ψυχη μας
Θα αντικατασταθεί από αυτό εδώ, λίαν συντόμως....
ο τίτλος του γλυπτού, θα είναι:
ΒΡΕΧΕΙ;
ο τίτλος του γλυπτού, θα είναι:
ΒΡΕΧΕΙ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naranjita την 24 Ιαν 2019, 12:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Μάλλον θα τον βάλουν μπροστά στη βουλή για να αντικαταστήσει τους εύζωνες που είναι παρωχημένα σύμβολα.hellegennes έγραψε: 24 Ιαν 2019, 02:56 Τελικά με αυτό το υπέροχο γλυπτό τι έγινε; Δεν ενημερωθήκαμε. Πιάστηκαν οι βάνδαλοί του; Τους βρήκε ο ψεύτης δήμαρχος; Έχουμε μείνει στο σκοτάδι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Όχι. Δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Ο μόνος που κατέθεσε ως μάρτυρας για τον ψεύτικο βανδαλισμό ήταν ο Πινόκιο δήμαρχος.Υδράργυρος έγραψε: 24 Ιαν 2019, 11:56Αν ο καντινιέρης ήταν μάρτυρας που κατάθεσε για τον βανδαλισμό πάω στοίχημα οτι αυτή η καντίνα δεν υπάρχει πιαargouen έγραψε: 24 Ιαν 2019, 11:53Αμ ο καντινιέρης? που χάθηκε και αυτή η πσυχή?hellegennes έγραψε: 24 Ιαν 2019, 02:56 Τελικά με αυτό το υπέροχο γλυπτό τι έγινε; Δεν ενημερωθήκαμε. Πιάστηκαν οι βάνδαλοί του; Τους βρήκε ο ψεύτης δήμαρχος; Έχουμε μείνει στο σκοτάδι.![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Γιατί το λες αυτό; Δεν έχω παρακολουθήσει την υπόθεση, ποιός το λέει ότι ήταν ψεύτικος ο βανδαλισμός; Τον έστησε ο Δήμαρχος γιά να απαλλαγεί από τις διαμαρτυρίες;hellegennes έγραψε: 24 Ιαν 2019, 12:39Όχι. Δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Ο μόνος που κατέθεσε ως μάρτυρας για τον ψεύτικο βανδαλισμό ήταν ο Πινόκιο δήμαρχος.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- hellegennes
Ή τον έστησε ο δήμαρχος ή έπεσε από τον αέρα. Πάντως μάρτυρες δεν υπήρξαν, οι κάμερες του δρόμου δεν κατέγραψαν τίποτα (γιατί για κάποιον απίθανο λόγο ήταν τυχαία κλειστές) και έπεσε τυχαία την μια μέρα που έκανε τόσο αέρα που έπεσε ένα δάσος δέντρα σε όλην την Ελλάδα (και ένα άλλο γλυπτό στην Θεσσαλονίκη, να τονίσω).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Να σημειώσω εδώ ότι οι δηλώσεις του δημάρχου ήταν αντιφατικές. Σε ένα ΜΜΕ έλεγε ότι έπιασαν τον καντινατζή πριν ξεκινήσουν, σε άλλο έλεγε ότι τον έπιασαν κατά την διάρκεια, οι ώρες (και ήταν πολύ ακριβής) δεν ταιριάζουν μεταξύ τους. Τα είχα όλα συγκεντρωμένα πολύ ωραία στο παλιό φόρουμ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 925 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
-
- 7 Απαντήσεις