!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σύνορα η αγάπη δε γνωρίζει
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Σύνορα η αγάπη δε γνωρίζει
Ο κολλητός μου είναι Χρυσαυγίτης και τα έφτιαξε με Αλβανίδα (όμορφη). Ο προηγούμενος κολλητός μου ήταν Χρυσαυγίτης και νυμφεύτηκε Αλβανίδα (όμορφη). Ποιος έχει σειρά μετά; Εγώ; 
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Σύνορα η αγάπη δε γνωρίζει
ελληνες ειναι στην συντριπτικη τους πλειοψηφια οι αλβανοιΓάταρος έγραψε: 21 Ιαν 2019, 23:37 Ο κολλητός μου είναι Χρυσαυγίτης και τα έφτιαξε με Αλβανίδα (όμορφη). Ο προηγούμενος κολλητός μου ήταν Χρυσαυγίτης και νυμφεύτηκε Αλβανίδα (όμορφη). Ποιος έχει σειρά μετά; Εγώ;![]()
ξεκολλατε
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Έχετε πρόεδρο Πακιστανό,δεν αντιλαμβάνομαι το θέμα.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ο χρυσαυγιτισμός είναι ο φερετζές τους μπασταρδεμένου.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Highlander
Ε καλά έτσι κι αλλιώς εσείς οι ίδιοι δε γράφατε Έλληνες Αλβανοί Ένα Έθνος μια Φυλή; 
Οι Αλβανοί μπορεί, οι Αλβανίδες οι περισσότερες είναι Ιταλίδες.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 21 Ιαν 2019, 23:39ελληνες ειναι στην συντριπτικη τους πλειοψηφια οι αλβανοιΓάταρος έγραψε: 21 Ιαν 2019, 23:37 Ο κολλητός μου είναι Χρυσαυγίτης και τα έφτιαξε με Αλβανίδα (όμορφη). Ο προηγούμενος κολλητός μου ήταν Χρυσαυγίτης και νυμφεύτηκε Αλβανίδα (όμορφη). Ποιος έχει σειρά μετά; Εγώ;![]()
ξεκολλατε
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Highlander
Ένας χρυσαυγιτης δεν είναι/ήταν παντρεμένος με σερβα ή κάνω λάθος; 
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Γάταρος έγραψε: 21 Ιαν 2019, 23:37 Ο κολλητός μου είναι Χρυσαυγίτης και τα έφτιαξε με Αλβανίδα (όμορφη). Ο προηγούμενος κολλητός μου ήταν Χρυσαυγίτης και νυμφεύτηκε Αλβανίδα (όμορφη). Ποιος έχει σειρά μετά; Εγώ;![]()
Ναι. Μπορεί όμως να είναι αρσενικό. Πότε δεν ξέρεις
.
Μου αρέσει ο πουριτανισμός των Αλβανίδων αλλά αυτές που έχουν μεγαλώσει εδώ είναι σαν τις δικές μας. Αν είναι να πάρω Αλβανίδα θα την πάρω κατευθείαν από Αλβανία.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Να την κλέψεις.Γάταρος έγραψε: 21 Ιαν 2019, 23:47 Μου αρέσει ο πουριτανισμός των Αλβανίδων αλλά αυτές που έχουν μεγαλώσει εδώ είναι σαν τις δικές μας. Αν είναι να πάρω Αλβανίδα θα την πάρω κατευθείαν από Αλβανία.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Οπως θα τη παίρνεις...προσοχή...Γάταρος έγραψε: 21 Ιαν 2019, 23:47 Μου αρέσει ο πουριτανισμός των Αλβανίδων αλλά αυτές που έχουν μεγαλώσει εδώ είναι σαν τις δικές μας. Αν είναι να πάρω Αλβανίδα θα την πάρω κατευθείαν από Αλβανία.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
- Highlander
Πήγαινε στη Σαουδική Αραβία καλύτερα.Γάταρος έγραψε: 21 Ιαν 2019, 23:47 Μου αρέσει ο πουριτανισμός των Αλβανίδων αλλά αυτές που έχουν μεγαλώσει εδώ είναι σαν τις δικές μας. Αν είναι να πάρω Αλβανίδα θα την πάρω κατευθείαν από Αλβανία.
Τώρα που είπες Σ. Αραβία, στην Κομοτηνή μου είχαν πεί οτι (στα χωριά εκεί) φέρνουν γυναίκες από Σ. Αραβία οι μουσουλμάνοι για να παντρευτούν. Τις θεωρούν πιο ενάρετες, ή κάτι τέτοιο.Highlander έγραψε: 21 Ιαν 2019, 23:50Πήγαινε στη Σαουδική Αραβία καλύτερα.Γάταρος έγραψε: 21 Ιαν 2019, 23:47 Μου αρέσει ο πουριτανισμός των Αλβανίδων αλλά αυτές που έχουν μεγαλώσει εδώ είναι σαν τις δικές μας. Αν είναι να πάρω Αλβανίδα θα την πάρω κατευθείαν από Αλβανία.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Καλά μη νομίζετε, έχουν κι εκεί κάτι πουτανάκια με μπούργκες. Ακούς για γυναίκες που λιθοβολήθηκαν επειδή απάτησαν τον άντρα τους και σκέφτεσαι "εντάξει μαλακίες, ποια θα τολμούσε ν' απατήσει τον άντρα της σε μια τέτοια χώρα;". Κι όμως, σ' ένα ξενοδοχείο με φλέρταραν κάτι γυναίκες που φορούσαν μπούργκες.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
σαν σήριαλ του Μανουσάκη...
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
-