!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τσάι
Τσάι
Θέλω μερικές πληροφορίες, προτασεις από όποιον καλό Χριστιανό ή μη το έχει εντάξει στην ζωή του σαν απόλαυση. Καταστήματα με ποικιλίες τσαγιού έτσι ψαγμενες και σκεύη. Και αν γνωρίζετε και κανένα μέρος που μπορούμε να πάμε να πιούμε κάτι ιδιαίτερο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Re: Τσάι
soya athens για ιαπωνικο τσαι και σκευη.Naida έγραψε: 04 Ιαν 2019, 09:05 Θέλω μερικές πληροφορίες, προτασεις από όποιον καλό Χριστιανό ή μη το έχει εντάξει στην ζωή του σαν απόλαυση. Καταστήματα με ποικιλίες τσαγιού έτσι ψαγμενες και σκεύη. Και αν γνωρίζετε και κανένα μέρος που μπορούμε να πάμε να πιούμε κάτι ιδιαίτερο.
Είναι κάτι ξεχωριστό το Ιαπωνικό τσάι; εννοώ θεωρείται το καλύτερο;; Έχειςκάποια ποικιλια, γεύση να προτείνεις που έχεις δοκιμάσει; Επίσης θα φύγω με όλα μου τα ζωτικά όργανα ή θα αφήσω κάτι για να πληρώσω;Ορέστης 35 έγραψε: 04 Ιαν 2019, 09:07soya athens για ιαπωνικο τσαι και σκευη.Naida έγραψε: 04 Ιαν 2019, 09:05 Θέλω μερικές πληροφορίες, προτασεις από όποιον καλό Χριστιανό ή μη το έχει εντάξει στην ζωή του σαν απόλαυση. Καταστήματα με ποικιλίες τσαγιού έτσι ψαγμενες και σκεύη. Και αν γνωρίζετε και κανένα μέρος που μπορούμε να πάμε να πιούμε κάτι ιδιαίτερο.
Δε θέλω να είναι κάτι φανσι και της μοδός. Θέλω να είναι κάτι που πραγματικά θα πει ο άλλος ουαου.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Η δυο βασικες ποκιλιες ειναι η σεντσα και η ματσα. Η ματσα ειναι πρασινο τσαι που μπαινει στη σκια την τελευταια εβδομαδα πριν τη συγκομιδη για γευστικους λογους και μετα γινεται σκονη ενω η σεντσα ειναι ολοκληρο φυλλο. Οι τιμες κυμαινονται αναλογως τη μαρκα. Ριξε μια ματια https://www.soyaathens.gr/Naida έγραψε: 04 Ιαν 2019, 09:09Είναι ξεχωριστό το Ιαπωνικό τσάι; Έχεις και κάποια ποικιλια, γεύση να προτείνεις που έχεις δοκιμάσει; Επίσης θα φύγω με όλα μου τα ζωτικά όργανα ή θα αφήσω κάτι για να πληρώσω;Ορέστης 35 έγραψε: 04 Ιαν 2019, 09:07soya athens για ιαπωνικο τσαι και σκευη.Naida έγραψε: 04 Ιαν 2019, 09:05 Θέλω μερικές πληροφορίες, προτασεις από όποιον καλό Χριστιανό ή μη το έχει εντάξει στην ζωή του σαν απόλαυση. Καταστήματα με ποικιλίες τσαγιού έτσι ψαγμενες και σκεύη. Και αν γνωρίζετε και κανένα μέρος που μπορούμε να πάμε να πιούμε κάτι ιδιαίτερο.
Τις έχεις δοκιμάσει και τις δύο; Ποια προτείνεις;Ορέστης 35 έγραψε: 04 Ιαν 2019, 09:14Η δυο βασικες ποκιλιες ειναι η σεντσα και η ματσα. Η ματσα ειναι πρασινο τσαι που μπαινει στη σκια την τελευταια εβδομαδα πριν τη συγκομιδη για γευστικους λογους και μετα γινεται σκονη ενω η σεντσα ειναι ολοκληρο φυλλο. Οι τιμες κυμαινονται αναλογως τη μαρκα. Ριξε μια ματια https://www.soyaathens.gr/Naida έγραψε: 04 Ιαν 2019, 09:09Είναι ξεχωριστό το Ιαπωνικό τσάι; Έχεις και κάποια ποικιλια, γεύση να προτείνεις που έχεις δοκιμάσει; Επίσης θα φύγω με όλα μου τα ζωτικά όργανα ή θα αφήσω κάτι για να πληρώσω;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Προτιμω το τσαι ματσα που ομως ειναι πολυ διαφορετικο απο τα συνηθισμενα τσαγια και γευστικα και σαν υφη. Θυμιζει λιγο γρασιδι αρωματικα και ειναι πιο στυφο λογω των πολλων τανινων. Το σεντσα ειναι ενα πιο ποιοτικο πρασινο τσαι.Naida έγραψε: 04 Ιαν 2019, 09:18Τις έχεις δοκιμάσει και τις δύο; Ποια προτείνεις;Ορέστης 35 έγραψε: 04 Ιαν 2019, 09:14Η δυο βασικες ποκιλιες ειναι η σεντσα και η ματσα. Η ματσα ειναι πρασινο τσαι που μπαινει στη σκια την τελευταια εβδομαδα πριν τη συγκομιδη για γευστικους λογους και μετα γινεται σκονη ενω η σεντσα ειναι ολοκληρο φυλλο. Οι τιμες κυμαινονται αναλογως τη μαρκα. Ριξε μια ματια https://www.soyaathens.gr/Naida έγραψε: 04 Ιαν 2019, 09:09
Είναι ξεχωριστό το Ιαπωνικό τσάι; Έχεις και κάποια ποικιλια, γεύση να προτείνεις που έχεις δοκιμάσει; Επίσης θα φύγω με όλα μου τα ζωτικά όργανα ή θα αφήσω κάτι για να πληρώσω;
Ελληνικό τσάι του βουνού;Naranjita έγραψε: 04 Ιαν 2019, 09:20 τέρμα Ερμού, μετά τον Μουστάκα είναι ένα μαγαζάκι που χει τσάγια.
πήρα τσάι του βουνού, με κανέλα και πορτοκάλι.
όνειρο
Χμ άρα κραταμε για αρχή το Μάτσα ως τοπ ποιοτικά από τα Ιαπωνικά.Ορέστης 35 έγραψε: 04 Ιαν 2019, 09:22
Προτιμω το τσαι ματσα που ομως ειναι πολυ διαφορετικο απο τα συνηθισμενα τσαγια και γευστικα και σαν υφη. Θυμιζει λιγο γρασιδι αρωματικα και ειναι πιο στυφο λογω των πολλων τανινων. Το σεντσα ειναι ενα πιο ποιοτικο πρασινο τσαι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Θα το επισκεφθώ κι αυτό, μπορεί να πάρω και για μένα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τι μου προτείνεις από εκεί;
Επίσης πείτε τίποτα και για σκεύη.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
https://www.madras.gr/el/44-axesouar
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εξαρτάται τι θέλεις από αρωμα. Έχει πρασινα και μαυρα με διάφορα αρώματα. Εχω δοκιμάσει αρκετα, δε με απογοήτευσε κάποιο. Τελευταία έχω κολλήσει στο santa cookies (πράσινο τσαι βγαζει κάτι βουτυρένιο στη γευση) στο orient express (μαυρο με πορτοκαλι σοκολατοαρωμα) και στο ινδιάνικο παραμυθι. Δεν ξέρω αν είναι ψαγμένα σαν τσάγια για τους πολύ γνώστες
αλλά σιγουρα ξεφεύγουν απο το συνηθισμένο από θέμα αρωμάτων
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Έχεις πάρει κάτι από εκεί;ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιαν 2019, 10:32https://www.madras.gr/el/44-axesouar
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...