!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ποια είναι η αξία του άντρα στην κοινωνια σήμερα?

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Souvlatzis
Phorum.gr user: Souvlatzis

Ποια είναι η αξία του άντρα στην κοινωνια σήμερα?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Souvlatzis »

Έχω την εντύπωση ότι η αξία του μέσου άντρα που δεν είναι πλούσιος ή γνωστός, σήμερα είναι κατώτερη και από ενός σκύλου

Η αξία του άντρα πλέον μετριέται με το χρήμα ή την δημοσιότητα. Αν δεν τα έχεις αυτά μην περιμένεις να νοιαστεί κανείς για σένα. H μόνη σου χρήση είναι για να κάνεις δουλείες που δεν πρόκειται να κάνει η "υψηλή" κοινωνία, και να φυτοζωεις...Οι άντρες είναι παρίσακτοι πλέον στην κοινωνία, αυτό το βλέπεις ακόμα και στα κλαμπ, που αντροπαρεες τρώνε πόρτα άμα δεν έχουν γυναίκα κλπ (εκτός και αν είναι gay club...το τελευταίο εναπομένων μέρος όπου ο άντρας έχει ακόμα αξία)

Λόγος ούτε καν να γίνει για το να βρεις γυναίκα, ειδικά αν έχει περάσει κάποια ηλικία, ή δεν είσαι όμορφος, ξέρω πάρα πολλούς άντρες που "πνίγουν" τι ανάγκες τους σε μπουρδέλα γιατί ποτέ καμία δεν θα τους κοιτάξει, σε αντίθεση με τις γυναίκες, που ακόμα και χοντρή 60αρα μπορεί να βρει σύντροφο..το μόνο που έχει να κάνει είναι ανοίξει έναν λογαριασμό σε dating site

Αν δολοφονηθεί ένας άντρας σήμερα, κανείς δεν θα βγει να διαμαρτυρηθεί ή να τον υπερασπιστεί εκτός και αν υπάρχει κάποιο συμφέρον (πχ δολοφονήθηκε από ξένους, οπότε συμφέρει τους φασίστες κλπ)
Άβαταρ μέλους
Souvlatzis
Phorum.gr user: Souvlatzis

Re: Ποια είναι η αξία του άντρα στην κοινωνια σήμερα?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Souvlatzis »

Πάνας έγραψε: 21 Δεκ 2018, 02:15 Και mgtow;
Μην με παρεξηγείς...εμένα με συμφέρει η κατάσταση, γιατί λόγο αυτής, πολλοί άντρες έγιναν gay, οπότε έχω περισσότερους να γαμηθώ

Απλά είπα να γράψω κάποιες σκέψεις
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”