!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Radio Phorum.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Communio Sancta
Radio Phorum.
Είχαμε μια πλατφόρμα που κάναμε εκπομπές. Δεν μπορούμε να το ξανακάμουμε; Δηλώνω πρώτος παραγωγός.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
Re: Radio Phorum.
Επαιζε ο αλεξ παλια ? ( αν θυμαμαι σωστα το νικ . _) 
Ψηθήτε...
Κι εγώ εξέπεμπα που και που...
Κι εγώ εξέπεμπα που και που...
Έχω την τεχνική εμποιρία να βοηθήσω αν θέλετε. Αν γίνει σωστά θα είναι πολύ ωραίο. Να σας μιλώ και Κυπριακά 
- kongrosian
κανα νέο από την Casper έχεις; πού χάθηκε;elpidios έγραψε: 05 Απρ 2025, 00:26 Έχω την τεχνική εμποιρία να βοηθήσω αν θέλετε. Αν γίνει σωστά θα είναι πολύ ωραίο. Να σας μιλώ και Κυπριακά![]()
- Communio Sancta
Πάμε;
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
Φίλε είμαστε reboot από παλιό φόρουμ που έπεσεelpidios έγραψε: 05 Απρ 2025, 00:26 Έχω την τεχνική εμποιρία να βοηθήσω αν θέλετε. Αν γίνει σωστά θα είναι πολύ ωραίο. Να σας μιλώ και Κυπριακά![]()
Κάναμε όσοι κάναμε διαδικτυακές εκπομπές μέσω..... Winamp, αν έχεις το Θεό σου..
Αλλά καλά μας πήγε...Απλά το trend έκανε τον κύκλο του...
It died down...
- Communio Sancta
Μπορεί να γίνει. Ας το κάνουμε.
ΕXODUS!
ΕXODUS!
Γνωρίζω τι είναι το winamp. Είναι θέμα να συντονιστεί σωστά και να υπάρχει συνεργασία και σωστή διαχείριση.exiledd έγραψε: 05 Απρ 2025, 00:31Φίλε είμαστε reboot από παλιό φόρουμ που έπεσεelpidios έγραψε: 05 Απρ 2025, 00:26 Έχω την τεχνική εμποιρία να βοηθήσω αν θέλετε. Αν γίνει σωστά θα είναι πολύ ωραίο. Να σας μιλώ και Κυπριακά![]()
Κάναμε όσοι κάναμε διαδικτυακές εκπομπές μέσω..... Winamp, αν έχεις το Θεό σου..
Αλλά καλά μας πήγε...Απλά το trend έκανε τον κύκλο του...
It died down...
Θελουμε Podcast Phorum οχι ραδιο.Αν γινει πειτε να ξυρισω το κεφαλι.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Τσάλεντζ ακτσέπντηντGoBack έγραψε: 05 Απρ 2025, 00:42 Θελουμε Podcast Phorum οχι ραδιο.Αν γινει πειτε να ξυρισω το κεφαλι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Θελετε να το βαλουμε μπρος? Να δωσω επιλογες. Οι διαχειριστες δεν πρεπει να ειναι ενημεροι?
δεν ασχολούνται με τέτοια.το κουρδίζουν μια φορά το μήνα,μου ρίχνουν κανά μπαν,ως εκεί
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 1430 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian
-
- 16 Απαντήσεις