!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Fallout
Re: Fallout
taliban έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 13:20 Με ποια σειρά πρέπει να ξεκινήσω τα games για το story?
Κανονικά από την αρχή με τα 2d?
ή με το 3 και μετά τα υπόλοιπα;
Δώστου λίγο χρόνο αρχηγέ και θα παίξουμε όλοι λαηβ.
Σίγουρα πρώτα θα παίξεις το 1. Μετά το 2. Μετά το 3 μετά το expansion του 3 το new vegas. Τα άλλα δεν τα έχω δοκιμάσει δεν τα ξέρω.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Δεν έχουν γεράσει καλά τα δισδιάστατα. Αν δεν έχεις ακουμπήσει καθόλου τα τρισδιάστατα παίξε new vegas και άφησε τα της bethesda.
Eννοείται θα αρχίσεις με το 76. Παιχνιδάρα. Τι RDR2 και πράσειν άλογα!!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
Nero
αλητηYochanan έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 13:49 Eννοείται θα αρχίσεις με το 76. Παιχνιδάρα. Τι RDR2 και πράσειν άλογα!!
εχω καει με το 2 και εχω παιξει αρκετα 3 και 1. Το 4 το επαιξα λιγοτερο. Το ΝV δεν το εχω και σκεφτομαι να το παρω γιατι εχω ακουσει καλα λογια. Παιχνιδαρες αν και δεν ντρεπομαι να πω οτι αρχικα με χαλασε η αλλαγη απο 3δ ισομετρικ σε 1ου προσωπου. το 76 ειναι σάπιο ουτε το σκεφτομαι να το ακουμπησω - ο Νερο με έπιασε!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Ναι. Good times. Ααχ νιάτα μου και που τσαλακωθήκατε.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Ξεκίνησα με το 1.
Κόλλησα.
Αντίο.
Κόλλησα.
Αντίο.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Έλιωσα. Τα σπάει. thnx
Αν ήσουν γυναίκα, εμπ1.
it gets better and better!
Το καλυτερο απ’ολα ποιο ειναι?
(εχω παιξει το 3 με το οποιο καρακολλησα και το vegas που το παρατησα συντομα)
(εχω παιξει το 3 με το οποιο καρακολλησα και το vegas που το παρατησα συντομα)
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
Nero
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 339 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay