Προσπαθώ από εχθές που ψήφισαν το ελεύθερο για να προχωρήσουν σε αυτό από την ευρωβουλη...όλοι πλην του ΚΚΕ...να καταλάβω το γείτονα μου, το φίλο μου ,το συγγενή μου...που τους στηριζει...
Καθως και την αποχή του κομματος Νίκης και Ελληνικής Λυσης(πολύ ελληνική ΛΥΣΗ η εργασία στα 74)
Αυτοί γιατι απειχαν;
Δεν έχουν ακόμα ωριμάσει να ξέρουν ,εάν μπορεί ένας άνθρωπος να δουλεύει μετά τα 60 σε οικοδομή, νοσοκομείο ,κομμωτήριο, σχολειο,εργοστάσιο κι όπου αλλού...τι μελετούν;
Εκεί που δεν ξαφνιάστηκα είναι μωρέ με το κορίτσι...το λιοντάρι μας...την λεβεντισσα...τη Ζωή μας...την αντισυστημικια μωρε...που τα σαρώνει όλα στο πέρασμα της.
Μας θεωρεί ικανούς 74 χρονων να δουλεύουμε η αντισυστημικια η επαναστάτρια...Λογικό είναι να έχουν ξαφνιαστει,όμως, αυτοί που στα γκάλοπ την βγάζουν μέχρι και δεύτερη...εάν δεν ξαφνιάστηκαν να σκεφτούν πόσο ξεδιάντροπα δείχνουν τις εξαρτήσεις και τις σχέσεις τους με το κεφάλαιο πρέπει να το δουν...
Πώς γίνεται να μη σκεφτείς....τι υπερασπιζεται η Ζωαρα στο θέμα των Τεμπων;
Αυτούς που πληγησαν, που η ζωή τους χάλασε από το κεφαλαιο που θέλει εργαζόμενους μέχρι τα 74 να είμαστε όλοι σα νεκροθάφτες... υπερασπιζεται αυτούς που έχασαν ό,τι πολυτιμότερο από αυτούς που αφήνουν τα τρενα αεροπλάνα να πηγαίνουν στην τύχη...και να εργάζονται 60αρηδες και 65αρηδες που θα έπρεπε μετά από 30 και 40 χρονια δουλειάς να ξεκουραζονται...κι αυτοί τώρα βαλαν μπρος για τα 74...
Επειδή δηλαδή πουλάει τσαμπουκά στο θηλυκό είναι λόγος να την φαντάζεσαι σωτήρα σου...κάτι άλλοι φορούσαν μαύρα και φοράνε και με α ου ουγκ και λοσταρια και μαχαίρια πούλησαν προστασία...και τα είδαμε τα χαιρια μας ...
Αυτή την ώρα που είμαστε σαστισμενοι θλιμμένοι θυμωμένοι και σε αναζήτηση...μας πετάει στα μούτρα την γνώμη της για το λαό...δούλευε σκλαβε κακοπληρωμενος μέχρι το θάνατο...μη ζήσεις και μη χαρείς τίποτα...μόνο αγχος και στενοχωριες...
Μόνο το ΚΚΕ θεωρεί ότι αυτο δε γίνεται;
Άνθρωπε έχεις ευθύνη μεγάλη...ξέρεις πια τι σημαίνει το κέρδος...το κοστίζει...Η υγεία ,η παιδεία, η καλή συγκοινωνία...
Είμαστε μετά τα Τεμπη και δεν μπορεί κανείς να λέει δε γνωρίζω πια...ξέρουμε όλοι ποιος είναι δίπλα μας σε όλα!!!
Ξέρουμε ποιο είναι το "συμφερον" μας!
Και επειδή δεν είμαστε τίποτα μη πολίτες του κόσμου...Η φώτο δείχνει έναν γιατρό και μια δασκαλα Βενετσιανους που πάνε κυριλέ και ορεξάτοι για δουλειά...
Υγ
1ο
η παπαριτσα κι αν εγώ θέλω να δουλεύω που λένε οι βολεμένοι...ας δουλεύουν...εγώ που δε θέλω πάνω από 25 χρόνια αντε 30 να είμαι στη δουλεία;;;
Because η δουλειά από τη δουλεία ενας τόνος διαφορά...
2ο
Το σύστημα μέσω life style μας θέλει τσίτα μάγουλο στα 60 χωρίς ιχνος κυτταρίτιδας κωλος στη πλάτη...βυζι τούρμπο απαγορεύεται η άσπρη τρίχα...60 και 65 χρονων φουσκωμένες κούκλες παραμορφωμενες...δεν είναι τυχαίο η άρνηση της ηλικίας...αφού μπορούμε να χτυπιομαστε στα γυμναστήρια να φουσκωνουμε μαγουλα και βυζια στα 65 γιατί αδερφέ δεν ανεβαίνεις και στη σκαλωσια;!
3ο
Επίσης ακούστηκε ότι μόλις κλειδωσει το 74 επόμενος νόμος που μαγειρεύουν είναι υποχρεωτικά μόλις βγαίνεις στη σύνταξη πεθαίνεις...δυσκολευονται στον τρόπο...με τροχαιο;
Με τρενο;
Να μας βάζουν υποχρεωτικά σε ακυβερνητα τρενα...για βόλτα τάχα...σε νοσοκομείο που πέφτουν ασανσέρ...για τσεκ απ ...
σε ηφαιστειογενη περιοχή που την έχουν διαλύσει...
σε σχολείο που σκάνε καλοριφέρ...το ψάχνουν ακούγεται...