!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Για πρωτη φορα οι ΗΠΑ συνομιλουνε απευθειας με την Χαμας

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Για πρωτη φορα οι ΗΠΑ συνομιλουνε απευθειας με την Χαμας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

https://www.msn.com/el-gr/news/other/ax ... ac76&ei=20

Φαινεται οτι οι ΗΠΑ για πρωτη φορα παρακαμπτουν το Ισραηλ και συνομιλουνε απευθειας με την Χαμας για το θεμα των ομηρων και της Γαζας. Αυτο διχνει και ελλειψη εμπιστοσυνης των Αμερικανων στο Ισραηλ. Καποια στιγμη θα αποκαλυφθει το τι παπατζες πουλουσε ο Νετανιαχου στους Δημοκρατικους(με την βοηθεια πρακτορων με διπλη υπηκοοτητα οπως ο Μπλινκεν)για να συνεχισει τον πολεμο
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
20---

Re: Για πρωτη φορα οι ΗΠΑ συνομιλουνε απευθειας με την Χαμας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 20--- »

Εμένα αυτό που μου έκανε (πολύ) μεγαλύτερη εντύπωση είναι που οι Η.Π.Α ξεκίνησαν να έχουν διπλωματικές σχέσεις με τη Βόρεια Κορέα. Πριν λίγα χρόνια 25 εκ άνθρωποι εκεί δεν είχαν στον Ηλιο μοίρα...
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Στρακαστρουκας έγραψε: 06 Μαρ 2025, 08:11 https://www.msn.com/el-gr/news/other/ax ... ac76&ei=20

Φαινεται οτι οι ΗΠΑ για πρωτη φορα παρακαμπτουν το Ισραηλ και συνομιλουνε απευθειας με την Χαμας για το θεμα των ομηρων και της Γαζας. Αυτο διχνει και ελλειψη εμπιστοσυνης των Αμερικανων στο Ισραηλ. Καποια στιγμη θα αποκαλυφθει το τι παπατζες πουλουσε ο Νετανιαχου στους Δημοκρατικους(με την βοηθεια πρακτορων με διπλη υπηκοοτητα οπως ο Μπλινκεν)για να συνεχισει τον πολεμο
Ποιος θα αποκαλύψει τι; Η κυβέρνηση του Σιων-Ντον θα κακολογησει τον Μπιμπη;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Και τι θα δώσουν ακριβώς οι Αμερικάνοι στη Χαμάς, την ώρα που μονάχα εκβιάζουν και απειλούν, όπως κάνουν και με την Ουκρανία; :102:
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Στρακαστρουκας

Ξεκαθαρα εχουν χασει την υπομονη τους οι Αμερικανοι με τον Νετανιαχου και δεν τον εμπιστευονται πλεον
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Στρακαστρουκας έγραψε: 06 Μαρ 2025, 10:06

Ξεκαθαρα εχουν χασει την υπομονη τους οι Αμερικανοι με τον Νετανιαχου και δεν τον εμπιστευονται πλεον
Ναι ξεκάθαρα. Όταν ξεκινάει με "shalom" και εγώ αυτό καταλαβαίνω.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Μπραβο Προεδρε Τραμπ πρεπει να παρεις Νομπελ Ειρηνης :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Στρακαστρουκας

GoBzi έγραψε: 06 Μαρ 2025, 10:16
Στρακαστρουκας έγραψε: 06 Μαρ 2025, 10:06

Ναι ξεκάθαρα. Όταν ξεκινάει με "shalom" και εγώ αυτό καταλαβαίνω.
Μαθετε να διαβαζετε τι συμβαινει απο πισω. Επισημως ναι, λεει διαφορα για να δειξει οτι υποστηριζει το Ισραηλ. Αυτη ειναι παγια τακτικη των ΗΠΑ. Το γεγονος ομως οτι συνομιλει με την Χαμας κατευθειαν αγνοωντας το Ισραηλ ειναι μεγαλο fuck you στο Ισραηλ και τον Νετανιαχου. Καλυτερα αυτο παρα να εχεις τον διπλο πρακτωρα Μπλινκεν να λεει επισημως οτι "αγωνιζομεθα για ανακωχη" και πισω απο τις καμερες να ενθαρρυνει τον Νετανιαχου να κανει γενοκτονια
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

20--- έγραψε: 06 Μαρ 2025, 08:14 Εμένα αυτό που μου έκανε (πολύ) μεγαλύτερη εντύπωση είναι που οι Η.Π.Α ξεκίνησαν να έχουν διπλωματικές σχέσεις με τη Βόρεια Κορέα. Πριν λίγα χρόνια 25 εκ άνθρωποι εκεί δεν είχαν στον Ηλιο μοίρα...
Επειδή έχουν έναν πρόεδρο που νοιάζεται για την ειρήνη διεθνώς. Όσο για τους κατοίκους της Βόρειας Κορέας και τώρα μοίρα στον ήλιο δεν έχουν. Αυτό είναι αποτέλεσμα του κομμουνιστικού καθεστώτος που τους καταδυναστεύει.
Στρακαστρουκας

Golden Age έγραψε: 06 Μαρ 2025, 14:52
20--- έγραψε: 06 Μαρ 2025, 08:14 Εμένα αυτό που μου έκανε (πολύ) μεγαλύτερη εντύπωση είναι που οι Η.Π.Α ξεκίνησαν να έχουν διπλωματικές σχέσεις με τη Βόρεια Κορέα. Πριν λίγα χρόνια 25 εκ άνθρωποι εκεί δεν είχαν στον Ηλιο μοίρα...
Επειδή έχουν έναν πρόεδρο που νοιάζεται για την ειρήνη διεθνώς. Όσο για τους κατοίκους της Βόρειας Κορέας και τώρα μοίρα στον ήλιο δεν έχουν. Αυτό είναι αποτέλεσμα του κομμουνιστικού καθεστώτος που τους καταδυναστεύει.
:giggle: :giggle: :giggle: Πρωτα ητανε "δεν αφηνουνε οι Ισλαμιστες Δημοκρατικοι το Ισραηλ να καταστρεψει την Χαμας", τωρα ειναι "μπραβο στον Τραμπ που ανοιγει διαλογο με την Χαμας για πρωτη φορα στην ιστορια". Συνεπεια που εχουν τα Τραμποφωνα...
Άβαταρ μέλους
20---

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 20--- »

Ναι αλλά όταν είσαι διεθνώς απομονωμένος (σε έχουν απομονώσει οι Η.Π.Α) είναι λίγο χειρότερα για 'σένα. Για το Τράμπ που γουστάρεις δεν θα σχολιάσω. Αφού δεν καταλαβαίνετε απλά πράγματα δεν έχει νόημα.
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Μαρ 2025, 10:26 Μπραβο Προεδρε Τραμπ πρεπει να παρεις Νομπελ Ειρηνης :102:
Αν καταφέρει και σταματήσει τον πόλεμο στην Ουκρανία και δώσει οριστική λύση στη Γάζα, το Νόμπελ Ειρήνης θα είναι πολύ λίγο.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

20--- έγραψε: 06 Μαρ 2025, 15:16
Ναι αλλά όταν είσαι διεθνώς απομονωμένος (σε έχουν απομονώσει οι Η.Π.Α) είναι λίγο χειρότερα για 'σένα. Για το Τράμπ που γουστάρεις δεν θα σχολιάσω. Αφού δεν καταλαβαίνετε απλά πράγματα δεν έχει νόημα.
Δεν τους είχαν βάλει οι ΗΠΑ να προκαλέσουν πόλεμο στην Κορέα. Κατα τα άλλα, δεν υπάρχει απομόνωση απο τι ΗΠΑ (που η όποια πολιτική τους για την Νότια Κορέα επιρρεάζει μόνο τις χώρες της Δύσεως και την Ιαπωνία, δηλαδή μια μειοψηφία χωρών στον κόσμο), αλλά οικοθελής αυτοαπομόνωση της Νότιας Κορέας. Αυτά για τις διεθνείς απομονώσεις πάντως, πρέπει να τα πεις στους παλιούς αντιχουντικούς της Ελλάδος, που στα χρόνια του καθεστώτος της 21ης Απριλίου, ζητούσαν στο εξωτερικό διεθνή απομόνωση της Ελλάδος, με ότι συνέπειες μπορεί να είχε αυτό για τον ελληνικό λαό. Και πράγματι, οι χώρες της Δυτικής Ευρώπης απομόνωναν την Ελλάδα.

Ο Τραμπ είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ που αγωνίζεται για την ειρήνη.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Το καθεστώς της Βορείου Κορέας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως "εθνικό σοσιαλιστικό" :D
Αφού οποιαδήποτε χώρα εφαρμόζει την αρχή "σοσιαλισμός σε μια χώρα" εφαρμόζει εθνικο σοσιαλισμό (ο πραγματικός σοσιαλισμός η θα είναι παγκόσμιος η ΔΕΝ θα υπάρχει)
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”