!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αυτός ο Μαρινάκης είναι καταπληκτικός
Αυτός ο Μαρινάκης είναι καταπληκτικός
Ο άνθρωπος μας ανοίγει τα μάτια. Τουλάχιστον για κάποιους που δεν είναι χωμένοι για τα καλά στα οικονομικά. Ας σχολιάσουν, αν θέλουν, όσοι ξέρουν από οικονομικά.
Μου έκανε εντύπωση το θέμα που έθεσε για το ΤΕΚΑ. Ποια είναι η γνώμη σας; Είναι ένα ακόμα σκοτεινό σημείο της κυβέρνησης όπως μας οδηγεί να υποπτευτούμε;
Βάζω το βίντεο στο επίμαχο σημείο 23:34
Αλλά όλο το βίντεο είναι διαφωτιστικό
Δεν ξέρω πόσοι και ποιοι ξέρουν από οικονομικά.
Καλώ τον Οργισμένος που έχω καταλάβει ότι γνωρίζει καλά, αλλά θα ήθελα να τοποθετηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι.
Μου έκανε εντύπωση το θέμα που έθεσε για το ΤΕΚΑ. Ποια είναι η γνώμη σας; Είναι ένα ακόμα σκοτεινό σημείο της κυβέρνησης όπως μας οδηγεί να υποπτευτούμε;
Καλώ τον Οργισμένος που έχω καταλάβει ότι γνωρίζει καλά, αλλά θα ήθελα να τοποθετηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
- Οργισμένος
Re: Αυτός ο Μαρινάκης είναι καταπληκτικός
Οτι στο ασφαλιστικο οδευουμε σε νεο εκτροχιασμο ειναι γεγονος αφου ηδη ειμαστε στο 1.7 εργαζομενους ανα συνταξιουχο, και μεχρι το 30 αυτη η αναλογια θαναι στην καλυτερη στο 1.3!!! Και μεγαλη ευθυνη εχει και η παρουσα κυβερνηση η οποια οφειλε να παγωσει οποιαδηποτε ατομικη συνολικη συνταξη ανω του βασικου μισθου απο την πρωτη στιγμη και φυσικα οπως εδω και ετη εχει δειξει το ΔΝΤ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ γινεται σε ολα τα συγχρονα κρατη, να επιβαλει ελαχιστο εγγυημενο εισοδημα συνδεμενο φυσικα με το μεγεθος πλουτου του εκαστοτε φορολογουμενουmarabou έγραψε: 18 Φεβ 2025, 23:31 Ο άνθρωπος μας ανοίγει τα μάτια. Τουλάχιστον για κάποιους που δεν είναι χωμένοι για τα καλά στα οικονομικά. Ας σχολιάσουν, αν θέλουν, όσοι ξέρουν από οικονομικά.
Δεν ξέρω πόσοι και ποιοι ξέρουν από οικονομικά. Καλώ τον Οργισμένος που έχω καταλάβει ότι γνωρίζει καλά, αλλά θα ήθελα να τοποθετηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι.
Τα γκρεκονομικς ειναι ενα εμετικο γελοιο λαικιστικο ψεκ καναλι που εχει καθαρα και μονον αντικυβερνητικο σκοπο. Και δεν θα δω το βιντεο.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Διαφωνούμε αλλά δεν πειράζειΟργισμένος έγραψε: 18 Φεβ 2025, 23:37Οτι στο ασφαλιστικο οδευουμε σε νεο εκτροχιασμο ειναι γεγονος αφου ηδη ειμαστε στο 1.7 εργαζομενους ανα συνταξιουχο, και μεχρι το 30 αυτη η αναλογια θαναι στην καλυτερη στο 1.3!!! Και μεγαλη ευθυνη εχει και η παρουσα κυβερνηση η οποια οφειλε να παγωσει οποιαδηποτε ατομικη συνολικη συνταξη ανω του βασικου μισθου απο την πρωτη στιγμη και φυσικα οπως εδω και ετη εχει δειξει το ΔΝΤ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ γινεται σε ολα τα συγχρονα κρατη, να επιβαλει ελαχιστο εγγυημενο εισοδημα συνδεμενο φυσικα με το μεγεθος πλουτου του εκαστοτε φορολογουμενουmarabou έγραψε: 18 Φεβ 2025, 23:31 Ο άνθρωπος μας ανοίγει τα μάτια. Τουλάχιστον για κάποιους που δεν είναι χωμένοι για τα καλά στα οικονομικά. Ας σχολιάσουν, αν θέλουν, όσοι ξέρουν από οικονομικά.
Δεν ξέρω πόσοι και ποιοι ξέρουν από οικονομικά. Καλώ τον Οργισμένος που έχω καταλάβει ότι γνωρίζει καλά, αλλά θα ήθελα να τοποθετηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι.
Τα γκρεκονομικς ειναι ενα εμετικο γελοιο λαικιστικο ψεκ καναλι που εχει καθαρα και μονον αντικυβερνητικο σκοπο. Και δεν θα δω το βιντεο.
- Οργισμένος
ελα ρε , εν βλεπεις πως κινειται; Μπουουου το κακο μνημονιο...
Πρωτα γινεσαι παραγωγικος και ανετος και μετα αυξανεις ΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ συνταξεις.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Παντως παμε για νεα βομβα στο ασφαλιστικο σε 4-5 χρονια.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Θα συμφωνήσω με Όργι. Ο πύτος λέει αυτά που θέλει να ακούσει ο μέσος Έλληνας, με δήθεν επιστημολογικό τρόπο.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Και μόνον που τσίμπησε η ορ καταλαβαίνει κανείς 
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Μα αν ήταν κακοί οι χειρισμοί γιατί να μη μας τα πει; Και το ότι δεν είναι παραγωγική η χώρα ποιος φταίει; Το ότι είμαστε τεμπέληδες; Σήμερα περνούσα από την Αθηνών Κορίνθου και θυμήθηκα το κλείσιμο Χαλυβουργικής. Θυμάμαι ότι λόγω ΕΟΚ έκλεισαν ένα σωρό βιομηχανίες και η προπαγάνδα βέβαια σπέρνει την ιδέα ότι τα συνδικάτα φταίνε με τις απεργίες. Αυτό πιστεύεις κι εσύ;Οργισμένος έγραψε: 18 Φεβ 2025, 23:43 ελα ρε , εν βλεπεις πως κινειται; Μπουουου το κακο μνημονιο...
Και μόνο που ένιωσες την ανάγκη να τοποθετηθείς με το γνωστό σου τρόπο, επιβεβαιώνεται η εγκυρότητα του καναλιού. Χρήσιμη η παρέμβασή σου
- Eθνικοκοινωνιστης
marabou έγραψε: 18 Φεβ 2025, 23:31 Ο άνθρωπος μας ανοίγει τα μάτια. Τουλάχιστον για κάποιους που δεν είναι χωμένοι για τα καλά στα οικονομικά. Ας σχολιάσουν, αν θέλουν, όσοι ξέρουν από οικονομικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- nik_killthemall
Ας το δουν το βιντεο οσοι δεν με πιστευαν στο τοπικ που φιμωσαν τον θεατρινο οικονομολογο. Ποιο γελοιο απτο βιντεο παντως ειναι οι σχολιαστες που το παρακολουθησαν, στους οποιους 11/10 δεν καταλαβαινουν καν τι ειδαν !
Ο μαρινακης ειναι ξεκαθαρα βαρουφογενης + πολιτικος ! Ειναι περισσοτερο πολιτικος και λιγοτερο οικονομολογος ! Ειδικα εκει που τσουβαλιαζει περικοπες συνταξεων με αυξηση εισφορων γιατι ετσι ... και προτεινει σα λυση τη μειωση του μπρεην ντρεην, κανει κλασικο βαρουφογενη λαϊκισμο ξεκομμενο απο την πραγματικοτητα ! Αν δηλ δεν ειχες μπρεην ντρεην δεν θα σου ελειπαν δεκαδες χιλιαδες εργαζομενων στον τουρισμο ή στην αγροτικη παραγωγη ...
Και επειδη χαζος δεν ειναι, ο πολιτικος λαϊκισμος ειναι που τον κανει να κανει παραλειψεις κατα συμφερον και βουληση στα βιντεο του. Το συνταξιοδοτικο εκτος απτο δημογραφικο εχει να κανει
1)με την διαθρωση της οικονομιας για την οποια ο βαρουφονομικς δεν βγαζει μιλια και
2) με τα τεραστια ελλειμματα που το ασφαλιστικο εχει αφησει ως δημοσιο χρεος
Ολοκληρο βιντεο για το ασφαλιστικο και ξεχασε να τους πει πως τα τελευταια 25 χρονια τα ελλειμματα των ασφαλιστικων ξεπερναν το μισο δημοσιο χρεος (πανω απο 200 δις)...
Απλα να πουμε, πως αυτο που προτεινει ο μαρινακης (και το κανει στη πραξη με τις δικες του αποταμιευσεις οπως λεει) ειναι αυτο που ειχε κανει κι ο σημιτης, δηλ. παιζει τις εισφορες του στο χρηματιστηριο για να μεγεθυνθουν οταν γινουν συνταξη !
Σχετικα με etfs και επενδυσεις πολυ πιο σοβαρος ειναι ο στεργιος στεργιου ακα money minority !
Ο μαρινακης ειναι ξεκαθαρα βαρουφογενης + πολιτικος ! Ειναι περισσοτερο πολιτικος και λιγοτερο οικονομολογος ! Ειδικα εκει που τσουβαλιαζει περικοπες συνταξεων με αυξηση εισφορων γιατι ετσι ... και προτεινει σα λυση τη μειωση του μπρεην ντρεην, κανει κλασικο βαρουφογενη λαϊκισμο ξεκομμενο απο την πραγματικοτητα ! Αν δηλ δεν ειχες μπρεην ντρεην δεν θα σου ελειπαν δεκαδες χιλιαδες εργαζομενων στον τουρισμο ή στην αγροτικη παραγωγη ...
Και επειδη χαζος δεν ειναι, ο πολιτικος λαϊκισμος ειναι που τον κανει να κανει παραλειψεις κατα συμφερον και βουληση στα βιντεο του. Το συνταξιοδοτικο εκτος απτο δημογραφικο εχει να κανει
1)με την διαθρωση της οικονομιας για την οποια ο βαρουφονομικς δεν βγαζει μιλια και
2) με τα τεραστια ελλειμματα που το ασφαλιστικο εχει αφησει ως δημοσιο χρεος
Ολοκληρο βιντεο για το ασφαλιστικο και ξεχασε να τους πει πως τα τελευταια 25 χρονια τα ελλειμματα των ασφαλιστικων ξεπερναν το μισο δημοσιο χρεος (πανω απο 200 δις)...
Απλα να πουμε, πως αυτο που προτεινει ο μαρινακης (και το κανει στη πραξη με τις δικες του αποταμιευσεις οπως λεει) ειναι αυτο που ειχε κανει κι ο σημιτης, δηλ. παιζει τις εισφορες του στο χρηματιστηριο για να μεγεθυνθουν οταν γινουν συνταξη !
Σχετικα με etfs και επενδυσεις πολυ πιο σοβαρος ειναι ο στεργιος στεργιου ακα money minority !
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
sharp έγραψε: 18 Φεβ 2025, 23:49 Θα συμφωνήσω με Όργι. Ο πύτος λέει αυτά που θέλει να ακούσει ο μέσος Έλληνας, με δήθεν επιστημολογικό τρόπο.
Καλά φαντάζομαι θα είσαι ο κατάλληλος για την αξιολόγηση της επιστημονικόητας
Έχεις κανένας σας καλύτερη ανάλυση για το συνταξιοδοτικό; Για το ΤΕΚΑ; Η δεν σας επιτρέπεται να προδώσετε τον τουιτερισμό που διέπει τη σκέψη και το λόγου σας;
Καταλυτικές και οι δύο παρεμβάσεις σου μεγάλε.
Αφού είσαι προκατειλημμένος, δεν έχει νόημα να σου πω.
Επειδή όμως είσαι νέος, μην στενοχωριέσαι από τώρα. Άλλωστε για μας δουλεύει ο τύπος κι όχι για σένα.
Έτσι δεν έκλεισε τη κουβέντα του; "Να αφήσουμε τους παππούδες μας να γερνάνε στη φτώχεια, αφού θα βρεθούμε κι εμείς κάποτε στη θέση τους;" Πλέρω λοιπόν για μας, αφού αυτά τα βρίσκεις επιστημονικά.
Επειδή όμως είσαι νέος, μην στενοχωριέσαι από τώρα. Άλλωστε για μας δουλεύει ο τύπος κι όχι για σένα.
Έτσι δεν έκλεισε τη κουβέντα του; "Να αφήσουμε τους παππούδες μας να γερνάνε στη φτώχεια, αφού θα βρεθούμε κι εμείς κάποτε στη θέση τους;" Πλέρω λοιπόν για μας, αφού αυτά τα βρίσκεις επιστημονικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 253 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος
-
- 96 Απαντήσεις