!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tο καλύτερο πρόγραμμα απέκτησε η ΕΡΤ
Tο καλύτερο πρόγραμμα απέκτησε η ΕΡΤ
Με 15 νέες ξένες σειρές, περισσότερα από 100 νέα ντοκιμαντέρ, 100 βραβευμένες ξένες ταινίες και 50 αγαπημένες ταινίες του παλαιού και νέου ελληνικού κινηματογράφου, ενισχύει η ΕΡΤ το τηλεοπτικό πρόγραμμά της για την τρέχουσα σεζόν.
http://www.typologies.gr/nees-seires-ka ... -stin-ert/
http://www.typologies.gr/nees-seires-ka ... -stin-ert/
Re: Tο καλύτερο πρόγραμμα απέκτησε η ΕΡΤ
στηριζω ερτ φτανει να περιορισει τα εξοδα της
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Βαλτε ετ2 να δειτε μαλακιες που λεει ο Καμπανελλης
Το να περιμένεις πότε θα καπνίσει στον προγραμματισμό ενός τηλεκαναλιού να βάλει κάτι για να το δεις φαίνεται εντελώς αναχρονιστικό εν έτει 2018.
Αντί να βάζουν χέρι στα στρημάδικα και τα τορρεντάδικα ας στήσουν μια νετφλιξ εκδοχή της ΕΡΤ να μπορούμε να βλέπουμε σαν άνθρωποι και όχι σαν πρωτόγονοι. Σκάμε τώρα ένα κάρο λεφτά για ταμπου και πάτρικ μέλροουζ μήπως δει καμιά νοικοκυρά ένα επεισόδιο κατα λάθος ενώ σιδερώνει.
Αντί να βάζουν χέρι στα στρημάδικα και τα τορρεντάδικα ας στήσουν μια νετφλιξ εκδοχή της ΕΡΤ να μπορούμε να βλέπουμε σαν άνθρωποι και όχι σαν πρωτόγονοι. Σκάμε τώρα ένα κάρο λεφτά για ταμπου και πάτρικ μέλροουζ μήπως δει καμιά νοικοκυρά ένα επεισόδιο κατα λάθος ενώ σιδερώνει.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
- perseus
Εγω βλεπω ερτ2 παντως εχει κατι με ελληνες στο εξωτερικο μετα κουμμουνια να κλαιγονται επειτα χοντρο και λιγνο και λουσυ και το βραδυ μερντοχ
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
ο 1ος κυκλος true detective ηρθε τελικά ή όχι ακομα?
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Έχει αρχίσει κάνα δίμηνο.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- vantono
όντως? Και τι διάολο, δεν το εχουν προπαγανδίσει καθόλου,τοσο στα παπαρια τους οι ερτατζηδες? Αφηνω την τβ ανοιχτη συχνα ερτ να σιγοπαιζει(ασχετα αν δεν βλεπω σχεδον ποτε) και ουτε καν τρέιλερ απο το TD δεν εχω πετυχει.
Εχουν προβληθεί και τελειώσει 1ος και 2ος κυκλοςvantono έγραψε: 05 Δεκ 2018, 19:40όντως? Και τι διάολο, δεν το εχουν προπαγανδίσει καθόλου,τοσο στα παπαρια τους οι ερτατζηδες? Αφηνω την τβ ανοιχτη συχνα ερτ να σιγοπαιζει(ασχετα αν δεν βλεπω σχεδον ποτε) και ουτε τρέιλερ απο το TD δεν εχω πετυχει.![]()
Νήφε και μέμνησο απιστείν
- vantono
wtf! Παπαροζαίοι με τα ολα τους!argouen έγραψε: 05 Δεκ 2018, 19:41Εχουν προβληθεί και τελειώσει 1ος και 2ος κυκλοςvantono έγραψε: 05 Δεκ 2018, 19:40όντως? Και τι διάολο, δεν το εχουν προπαγανδίσει καθόλου,τοσο στα παπαρια τους οι ερτατζηδες? Αφηνω την τβ ανοιχτη συχνα ερτ να σιγοπαιζει(ασχετα αν δεν βλεπω σχεδον ποτε) και ουτε τρέιλερ απο το TD δεν εχω πετυχει.![]()
![]()
- Ελβετός Τραπεζίτης
ακούγεται στα σοβαρα ότι τώρα που ξαπωστειλε ο τζουτσε την κωλόγρια, θα πάρει η Τασούλα να λέει τις ειδησεις.θα της μάθει και Κορεάτικα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ελβετός Τραπεζίτης την 05 Δεκ 2018, 19:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Κι εγώ έπεσα κατά τύχη στο 1ο επεισίδιο, με άρεσε, είμαι και φαν του Γούντυ αλλά το έχανα αρκετές φορές και εγκατέλειψα.
Νομίζω ότι ο Σκάι με το Θρονς μπορεί να το διαφήμισε αλλά ήταν τσαπατσούλης, το συνέχιζε όποτε είχε φράγκα.
Νομίζω ότι ο Σκάι με το Θρονς μπορεί να το διαφήμισε αλλά ήταν τσαπατσούλης, το συνέχιζε όποτε είχε φράγκα.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- perseus
Αν εχεις καινουργια τηλεοραση βγαινει διαφημιστικο μπανερ οταν πας στην ερτ νομιζω παιζει 10 το βραδυ
Κάπου εδω μέσα είδα οτι ξεκίνησε το "Με αρετή και τόλμη" αληθεύει;
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις