!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η υπέροχη Ριμπάλ Ουεχμπέ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Η υπέροχη Ριμπάλ Ουεχμπέ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maspoli την 21 Ιαν 2025, 08:04, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Η υπέροχη Ριμπάλ Ουεχμπέ
Λιβανεζα τραγουδιστρια η οποια εχει εξαιρετικη φωνη για Βυζαντινη μουσικη και εχει δοθει 110% σε αυτο.
Απο τις αγαπημενες μου και η αποδοση υμνων στην αραβικη εχει μια εξωτικη μελωδικοτητα που σε παει 10 αιωνες πισω.
Απο τις αγαπημενες μου και η αποδοση υμνων στην αραβικη εχει μια εξωτικη μελωδικοτητα που σε παει 10 αιωνες πισω.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Εμένα μου αρέσει η Emily Booth όταν έπαιξε στο Cradle of fear.

Ζούμε σε ένα σύστημα.
αν και αθρησκος, το νημα ειναι 
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
- Υδράργυρος
Να μην καταντησει θυληκος πετρος γαιτανος μονο
Ριμπάλ Βέχμπε, είναι το πιο σωστό και ναι αυτό που ελέχθη ή μάλλον εγράφη:Είναι κορυφή αν και αγνωστικιστής.
Το Ριμπάλ το δέχομαι (θα προσπαθησω να το διόρθωσω και στον τίτλο), το Βέχμπε όχι. Δηλαδή και σωστό να είναι-που αμφιβάλλω-δεν πρόκειται να την προφέρω ποτέ έτσι.exiledd έγραψε: 20 Ιαν 2025, 16:32 Ριμπάλ Βέχμπε, είναι το πιο σωστό και ναι αυτό που ελέχθη ή μάλλον εγράφη:Είναι κορυφή αν και αγνωστικιστής.
Ρε άστο κι έτσι, εκεί θα σκαλώσουμε;
Ο κορίτσαρος είναι φωνάρα, την ακούς και σου κλείνει 1η θέση στη Βασιλεία των Ουρανών δε μπα να'σαι και ο Πολ Ποτ...
Your sins are absolved on the spot, κι έτσι φάση...
Ο κορίτσαρος είναι φωνάρα, την ακούς και σου κλείνει 1η θέση στη Βασιλεία των Ουρανών δε μπα να'σαι και ο Πολ Ποτ...
Your sins are absolved on the spot, κι έτσι φάση...