!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έλληνες Διπλωμάτες σ' εμπόριο οργάνων παιδιών.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Έλληνες Διπλωμάτες σ' εμπόριο οργάνων παιδιών.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Βίντεο: Έλληνες διπλωμάτες μπλεγμένοι σε εμπόριο οργάνων παιδιών
https://www.newsbomb.gr/ellada/news/sto ... on-paidion

Και κάπως έτσι εξηγείται η μανία ορισμένων για τους "πρόσφυγες". Πέρα απ' τις άλλες αρρωστημένες ορέξεις τους, θέλουν και τα όργανα μικρών παιδιών.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Re: Έλληνες Διπλωμάτες σ' εμπόριο οργάνων παιδιών.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

τον επιασε ταχαμας ο πονος τωρα τον Kauldron για τα ασυνοδευτα, που κανονικα θελει να πυροβολουνται στα συνορα.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

«Έστειλα μερικούς διπλωμάτες στον εισαγγελέα που έφτασαν στη φυλακή, επειδή έδιναν βίζα σε ασυνόδευτα παιδιά, που σημαίνει εμπόριο οργάνων. Και μόνο αυτό ότι έσωσα μερικές ψυχές θα κοιμηθώ ήσυχα όταν τελειώσει η ζωή μου», ήταν η νέα αποκάλυψη του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά που σκάει σαν βόμβα και είναι σίγουρο ότι θα προκληθούν έντονες αντιδράσεις.
«Και θυμήθηκα να το ανακοινώσω μόνο αφου με ξωπετάξαν απο το Σύριζα και ειμαι χολεριασμένος. Σε κάθε περίπτωση οταν τελειώσει η ζωή μου θα κοιμηθώ ήσυχα. Κανω προπόνηση απο τώρα που τελείωσε η πολιτική μου καριέρα.»
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
deCaritaine
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από deCaritaine »

«Έστειλα μερικούς διπλωμάτες στον εισαγγελέα που έφτασαν στη φυλακή, επειδή έδιναν βίζα σε ασυνόδευτα παιδιά, που σημαίνει εμπόριο οργάνων. Και μόνο αυτό ότι έσωσα μερικές ψυχές θα κοιμηθώ ήσυχα όταν τελειώσει η ζωή μου», ήταν η νέα αποκάλυψη του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά που σκάει σαν βόμβα και είναι σίγουρο ότι θα προκληθούν έντονες αντιδράσεις.

Ανέφερε κανέναν (1) Έλληνα διπλωματη που πήγε φυλακή για αυτόν τον λόγο;
Τι διάολο έστειλε προξενο ή πρεσβευτή φυλακη και δεν το έμαθε κανείς; Δώστε κανένα λινκ σχετικό.
Γιωργης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιωργης »

Οπου ελληνας εκει και εγκληματικότητα. Αν αυτα τα κανουν οι διπλωμάτες τους σκεφτείτε τι κανει ο απλος κοσμος. Μηπως να ξεκινησουν απελασεις ελληνων σιγα σιγά? Δε θα βαλουμε σε κνιδυνο τις ζωες μας για να βγαινουν απο πανω οι εγκληματιες.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Γιωργης έγραψε: 21 Νοέμ 2018, 19:53 Οπου ελληνας εκει και εγκληματικότητα. Αν αυτα τα κανουν οι διπλωμάτες τους σκεφτείτε τι κανει ο απλος κοσμος. Μηπως να ξεκινησουν απελασεις ελληνων σιγα σιγά? Δε θα βαλουμε σε κνιδυνο τις ζωες μας για να βγαινουν απο πανω οι εγκληματιες.
Έχεις δίκιο. Κάνε την αρχή δείξε το καλό παράδειγμα.Ουστ.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Yochanan έγραψε: 21 Νοέμ 2018, 19:47
«Και θυμήθηκα να το ανακοινώσω μόνο αφου με ξωπετάξαν απο το Σύριζα και ειμαι χολεριασμένος. Σε κάθε περίπτωση οταν τελειώσει η ζωή μου θα κοιμηθώ ήσυχα. Κανω προπόνηση απο τώρα που τελείωσε η πολιτική μου καριέρα.»
:lol: :lol: :lol:
ον επιασε ταχαμας ο πονος τωρα τον Kauldron για τα ασυνοδευτα, που κανονικα θελει να πυροβολουνται στα συνορα.
Εγώ δεν είπα πουθενά να πυροβολείται κάποιος στα σύνορα. Σίγουρα οχι παιδιά.
Οι λαθρολάγνοι θέλουν να ξεσυκωτιάζουν παιδάκια.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Για τις φάρμες μπιτκόιν στα λαθροcampus δε λένε τίποτα όμως.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”