!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κόλλησα μεταπνευμονοιό.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Κόλλησα μεταπνευμονοιό.
Εχω 39,8 πυρετό, έκανα τεστ για κόβιντ λέει όχι. Εκανα για γρίπη, λέει κι αυτό όχι.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Re: Κόλλησα μεταπνευμονοιό.
Μήπως είναι τίποτα άλλο;
Περαστικα
Περαστικα
Ευχαριστώ. Ο βήχας είναι το χειρότερο. Ξυπνάω από τον πολύ βήχα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Περαστικά.
Μπορεί και να είναι ιωση δεν ξέρεις γίνεται χαμός πάντως
Μπορεί και να είναι ιωση δεν ξέρεις γίνεται χαμός πάντως
μηπως να πας νοσοκομειο αν το 39.8 επιμένει;
Πχορουμαρα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Με καφέ πέφτει στις 37,1. Αλλά με τον ύπνο ανεβαίνει.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Δοκίμασε σοκολάτα. Εμένα με τη σοκολάτα μου περνάνε όλα. Ειδικά με την Crunch.
Είναι νέος ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΙΟΣ!!!!!!1111221111Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: 12 Ιαν 2025, 16:03Δοκίμασε σοκολάτα. Εμένα με τη σοκολάτα μου περνάνε όλα. Ειδικά με την Crunch.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Fata_Morgana
Έκανες και για τις 2 γρίπες τεστ; περαστικά ρε συ. Πόσες μέρες είσαι με τόσο υψηλό πυρετό; παίρνεις τίποτα για τον βήχα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Fata_Morgana την 12 Ιαν 2025, 16:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δοκίμασε σουπα με ζωμο νυχτεριδας.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Μηπως απλα κρυολογησες?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Τεστ έκανα για όλες τις γρίπες, αλλά έχω κάνει και το εμβόλιο της γρίπης. Αυτό δεν ξέρω πώς προέκυψε. Σήμερα είναι δεύτερη μέρα με τόσο ψηλό πυρετό.Fata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 16:30 Έκανες και για τις 2 γρίπες τεστ; περαστικά ρε συ. Πόσες μέρες είσαι με τόσο υψηλό πυρετό; παίρνεις τίποτα για τον βήχα;
Ζούμε σε ένα σύστημα.