Γιατί τα ελεγχόμενα διαπλεκόμενα ΜΜΕ θα σε κατασπαράξουν. Θα βγαίνουν οι Πορδοσαλτε, Βουλαρινοι και λοιποί δυσμορφοι τεμπελχαναδες και θα σε χαρακτηρίζουν ως ακροδεξιό, ακροαριστερό, φασίστα, κομμουνιστή.
Γιατί η χώρα ελέγχεται από τους διαπλεκόμενους επιχειρηματίες και την μαφία τους και θα βρεθώ δολοφονημένος από κανα τηγανοκεφαλο ή καμια αμοιβάδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Γιατί το τριτοκοσμικο ελλαδεξ κατοικείται από τρτοκοσμικους υπανθρωπους. Να σώσω ποιον; Τον Μπάμπη τον σουβλατζή; Το 40χρονο αριστερό φοιτητή των Εξαρχείων; Την Λίτσα που φτιάχνει νυχια και είναι τίγκα στα μποτοξ;
Όποτε προσπαθω να ζησω την ζωή μου μακριά από την πλεμπα. Εκτός Αθηνών μακριά από λάθρο, αναρχικους. Συντομα αυτόνομος με φωτοβολταϊκα χωρίς να έχω ανάγκη την ΔΕΗ και με ηλεκτρικό αυτοκίνητο να γλυτωσω από τους απατεώνες βενζιναδες και τα μαστόρια με τα βρωμοσυνεργεια τους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί δεν γίνεσαι πολιτικος να σώσεις την Ελλάδα;
-
Κοιτάσματα
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Γιατί δεν γίνεσαι πολιτικος να σώσεις την Ελλάδα;
γιατι υπαρχουν μαρατοφαγοι που πιστευουν οτι το προβλημα της δυσης σας λυνεται μεσω εκλογων 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Γιατί δεν γίνεσαι πολιτικος να σώσεις την Ελλάδα;
Κοιτάσματα έγραψε: 06 Ιαν 2025, 16:15 Γιατί τα ελεγχόμενα διαπλεκόμενα ΜΜΕ θα σε κατασπαράξουν. Θα βγαίνουν οι Πορδοσαλτε, Βουλαρινοι και λοιποί δυσμορφοι τεμπελχαναδες και θα σε χαρακτηρίζουν ως ακροδεξιό, ακροαριστερό, φασίστα, κομμουνιστή.
Γιατί η χώρα ελέγχεται από τους διαπλεκόμενους επιχειρηματίες και την μαφία τους και θα βρεθώ δολοφονημένος από κανα τηγανοκεφαλο ή καμια αμοιβάδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Γιατί το τριτοκοσμικο ελλαδεξ κατοικείται από τρτοκοσμικους υπανθρωπους. Να σώσω ποιον; Τον Μπάμπη τον σουβλατζή; Το 40χρονο αριστερό φοιτητή των Εξαρχείων; Την Λίτσα που φτιάχνει νυχια και είναι τίγκα στα μποτοξ;
Όποτε προσπαθω να ζησω την ζωή μου μακριά από την πλεμπα. Εκτός Αθηνών μακριά από λάθρο, αναρχικους. Συντομα αυτόνομος με φωτοβολταϊκα χωρίς να έχω ανάγκη την ΔΕΗ και με ηλεκτρικό αυτοκίνητο να γλυτωσω από τους απατεώνες βενζιναδες και τα μαστόρια με τα βρωμοσυνεργεια τους.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 283 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μπίστης