!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα γίνει καλός θείος ο Έκτορας;
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Θα γίνει καλός θείος ο Έκτορας;
Προσφάτως πληροφορήθηκα ότι η αδελφή μου είναι έγκυος. Τι λέτε, θα γίνω καλός θείος;
Re: Θα γίνει καλός θείος ο Έκτορας;
Μιλάς για τον εαυτό σου στο τρίτο ενικό;
- Έκτωρ Φοίνιξ
Βασικά Ορέστη να ξέρεις το ρεκόρ δεν το έχω εγώ με 354 το έχει ένας άλλος που κάνει πολύ σανίδα, με 391.
- Έκτωρ Φοίνιξ
Εσύ τώρα μπορεί να νομίζεις ότι είμαι ο Ορέστης κι ότι καταλαβαίνω τι μου λες, αλλά δεν έχω ιδέα.20--- έγραψε: 05 Ιαν 2025, 14:17 Βασικά Ορέστη να ξέρεις το ρεκόρ δεν το έχω εγώ με 354 το έχει ένας άλλος που κάνει πολύ σανίδα, με 391.
Εσύ δεν έλεγες πως είχες φαντασιώσεις με τη μάνα σου και την αδερφή σου; Αν θυμαμαι καλά και βαριέμαι να ψάξω.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: 05 Ιαν 2025, 13:14 Προσφάτως πληροφορήθηκα ότι η αδελφή μου είναι έγκυος. Τι λέτε, θα γίνω καλός θείος;
Άνθρωπος που γράφει τέτοιες μαλακίες, κανονικά δεν αξίζει ούτε φτυσιμο.
Όχι δεν θα γίνεις καλός θείος γιατί τρολλάρεις λάθος και άσχημα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ναι ειμαστε ολοι ανακουφισμενοι που δεν γινεται πατερας
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Υδράργυρος
Αμα δεν εισαι εσυ ο πατερας, ναι θα γινεις θειοςΈκτωρ Φοίνιξ έγραψε: 05 Ιαν 2025, 13:14 Προσφάτως πληροφορήθηκα ότι η αδελφή μου είναι έγκυος. Τι λέτε, θα γίνω καλός θείος;
- Έκτωρ Φοίνιξ
Δε θυμάσαι καλά. Δεν είχα φαντασιώσεις. Είδα στον ύπνο μου ότι το έκανα μαζί τους, χωρίς να τις έχω φαντασιωθεί ερωτικά. Δε φταίω εγώ για τα όνειρά μου.Πασιφάη έγραψε: 06 Ιαν 2025, 00:54Εσύ δεν έλεγες πως είχες φαντασιώσεις με τη μάνα σου και την αδερφή σου; Αν θυμαμαι καλά και βαριέμαι να ψάξω.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: 05 Ιαν 2025, 13:14 Προσφάτως πληροφορήθηκα ότι η αδελφή μου είναι έγκυος. Τι λέτε, θα γίνω καλός θείος;
Επίσης η αδελφή μου που είναι έγκυος δεν είναι αυτή που είδα στον ύπνο μου. Έχω δύο αδελφές.
Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: 06 Ιαν 2025, 12:22Δε θυμάσαι καλά. Δεν είχα φαντασιώσεις. Είδα στον ύπνο μου ότι το έκανα μαζί τους, χωρίς να τις έχω φαντασιωθεί ερωτικά. Δε φταίω εγώ για τα όνειρά μου.Πασιφάη έγραψε: 06 Ιαν 2025, 00:54Εσύ δεν έλεγες πως είχες φαντασιώσεις με τη μάνα σου και την αδερφή σου; Αν θυμαμαι καλά και βαριέμαι να ψάξω.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: 05 Ιαν 2025, 13:14 Προσφάτως πληροφορήθηκα ότι η αδελφή μου είναι έγκυος. Τι λέτε, θα γίνω καλός θείος;
Επίσης η αδελφή μου που είναι έγκυος δεν είναι αυτή που είδα στον ύπνο μου. Έχω δύο αδελφές.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Έκτωρ τι πινεις καφε η whey protein;;;
- Έκτωρ Φοίνιξ
Χυμούς φρούτων.The Rebel έγραψε: 08 Ιαν 2025, 21:58Έκτωρ τι πινεις καφε η whey protein;;;
Δεν πινεις ποια whey protein, γιατι;;Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: 08 Ιαν 2025, 22:15Χυμούς φρούτων.
-
ήρωας του λαού
ειναι ακριβεςThe Rebel έγραψε: 08 Ιαν 2025, 22:22Δεν πινεις ποια whey protein, γιατι;;
110 ευρω τα 2 κιλα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 175 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
-