!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο Δούκας απειλεί με κατάσχεση άνεργο που χρωστά 8.639,25 ευρώ στον Δήμο Αθηναίων

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Ο Δούκας απειλεί με κατάσχεση άνεργο που χρωστά 8.639,25 ευρώ στον Δήμο Αθηναίων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Α όλα κι όλα.....Εγώ ο georgebi θέλω να μαι δίκαιος :102:

Εδώ ένα μπράβο στο κ.Δουκα θα το πω :smt023
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
https://www.efsyn.gr/ellada/koinonia/45 ... -athinaion

«Στο ανελέητο κυνήγι των εκβιασμών, των πιέσεων, των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών της λαϊκής κατοικίας που βρίσκεται την περίοδο αυτή στην ημερήσια διάταξη, σε βάρος των εργατικών - λαϊκών στρωμάτων, μπήκε δυναμικά ο Δήμος Αθηναίων» καταγγέλλει το ΚΚΕ τονίζοντας ότι στις 3 Δεκέμβρη προχώρησε σε έκθεση αναγκαστικής κατάσχεσης ακίνητης περιουσίας, μέσω δικαστικού επιμελητή σε βάρος ανέργου κατοίκου της οδού Χιμάρας στα Σεπόλια, για χρέη 8.639,25 ευρώ στον Δήμο.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του Περισσού, πρόκειται για πρώην αυτοαπασχολούμενο, που αναγκάστηκε να κλείσει το κατάστημα, που διατηρούσε, αλλά δεν γνώριζε για τις οφειλές στον Δήμο. Το ΚΚΕ ανέφερε πως ο πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας του, η αποτελεί το μοναδικό περιουσιακό του στοιχείο, αναμένεται να καθοριστεί το επόμενο διάστημα.

Επίσης, το κόμμα τόνισε πως η δημοτική αρχή του ΠΑΣΟΚ και ο ίδιος δήμαρχος είναι «ανεπανόρθωτα εκτεθειμένοι. Από τη μία φιέστες αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και εορταστικό κλίμα και από την άλλη αναγκαστική κατάσχεση και επικείμενος πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας παραμονές Χριστουγέννων. Ο Δήμαρχος να σταματήσει τώρα οποιαδήποτε ενέργεια σε βάρος των φτωχών ανθρώπων που βρέθηκαν να χρωστούν στον Δήμο λόγο οικονομικής δυσκολίας.

»Οι δημοτικοί σύμβουλοι Αθήνας του ΚΚΕ απαιτούν άμεση σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου για τη λήψη απόφασης άρσης και της συγκεκριμένης και οποιασδήποτε άλλης αναγκαστικής κατάσχεσης κινητής και ακίνητης περιουσίας από τον Δήμο σε βάρος μικροοφειλετών και ανθρώπων με αποδεδειγμένη αδυναμία αποπληρωμής».
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Re: Ο Δούκας απειλεί με κατάσχεση άνεργο που χρωστά 8.639,25 ευρώ στον Δήμο Αθηναίων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

ε κάπως πρέπει να πληρωθούν τα 248k για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
georgebi

Re: Ο Δούκας απειλεί με κατάσχεση άνεργο που χρωστά 8.639,25 ευρώ στον Δήμο Αθηναίων

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Δεκ 2024, 14:29 ε κάπως πρέπει να πληρωθούν τα 248k για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν
:smt018 :smt018 :smt018

835 χιλ. ευρώ :g030:

georgebi έγραψε: 16 Δεκ 2024, 14:50 Δεν μας παρατάει και η Λαϊκή Συσπείρωση

Ενα μύριο (παρά κάτι) έμενα δεν μου φαίνονται πολλά....άσε που ο γονος :011: σίγουρα χάλαγε περισσότερα :102:

Εικόνα
https://www.enimerosi24.gr/296571/%ce%b ... %8c%ce%bd/

Καταψήφισε η Λαϊκή Συσπείρωση στο διοικητικό συμβούλιο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων τον Προϋπολογισμό των εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων στο πλαίσιο των Χριστουγέννων 2024 και της Πρωτοχρονιάς 2025.

Μόνο για την εκδήλωση της αλλαγής του χρόνου, ο Δήμος Αθηναίων προϋπολογίζει να δαπανήσει 248 χιλ. ευρώ για την υλοποίηση της εκδήλωσης με μια σειρά απευθείας αναθέσεων.

Το συνολικό κόστος των κεντρικών εκδηλώσεων (εκδήλωση αλλαγής του χρόνου, εκδήλωση φωταγώγησης, νύχτα των ευχών, μουσικές εκδηλώσεις, εκδηλώσεις στο Μουσείο Μαρία Κάλλας, στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, στο Athens Book Space, σε χώρους του ΟΠΑΝΔΑ, κ.α.) θα φτάσει τα 835 χιλ. ευρώ.

Οι αναθέσεις αυτές είναι τμήμα Προγραμματικής Σύμβασης που έχει συναφθεί μεταξύ του δήμου Αθηναίων και της Τεχνόπολης με την οποία ως Λαϊκή Συσπείρωση είχαμε εξ’ αρχής εκφράσει την διαφωνία μας. Με αυτόν τον τρόπο:

· Η Τεχνόπολη εργαλειοποιείται για να υλοποιήσει μία σειρά από πανάκριβες απευθείας αναθέσεις για λογαριασμό του Δήμου Αθηναίων, χωρίς πλέον να χρειάζεται για τα θέματα αυτά καμία έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου.

· Διαφωνούμε με τη δαπάνη τόσο μεγάλου ποσού για ένα μόνο show και η στάση μας αυτή είναι σταθερή ανεξάρτητα από την δημοτική Αρχή που βρίσκεται στη διοίκηση του Δήμου και τους καλλιτέχνες που επιλέγονται κάθε φορά.

· Τη στιγμή που δαπανώνται τεράστια ποσά, ο ίδιος ο χώρος της Τεχνόπολης για τις ημέρες των εορτών γίνεται απροσπέλαστος για όσους δεν έχουν να πληρώσουν το πανάκριβο εισιτήριο εισόδου, αφού νοικιάζεται σε ιδιώτη για να λειτουργήσει ως χριστουγεννιάτικο πάρκο, με υψηλότερο ενοίκιο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Στις παραπάνω δαπάνες δεν συμπεριλαμβάνονται και κάποιες επιπλέον αναθέσεις του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), όπως τα “χριστουγεννιάτικα αφηγήματα” σε 7 γειτονιές της την Αθήνας ποσού 240 χιλ. ευρώ που δεν εντάσσονται στη συγκεκριμένη προγραμματική σύμβαση.

Εικόνα

:g030: :g030: :g030:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

α ωραία, τώρα το έκανες ακόμη καλύτερο
όπως έχω γράψει και σε άλλο νήμα: οι απευθείας αναθέσεις won't pay themselves
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
georgebi

Καθώς όμως εγώ ο georgebi είμαι δίκαιος άνθρωπος :cry

πρέπει να πω πως θεωρώ λίγο οξύμωρο να καταγγέλλει το ΚΚΕ πως
η δημοτική αρχή του ΠΑΣΟΚ και ο ίδιος δήμαρχος είναι «ανεπανόρθωτα εκτεθειμένοι. Από τη μία φιέστες αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ....
ΟΚ....ποιος δηλαδή θα πάρει τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ;

Η λατρεμένη :romance-hearteyes: θα τα πάρει :102:

Εικόνα
Spoiler
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

georgebi έγραψε: 21 Δεκ 2024, 14:21 Α όλα κι όλα.....Εγώ ο georgebi θέλω να μαι δίκαιος :102:

Εδώ ένα μπράβο στο κ.Δουκα θα το πω :smt023
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
https://www.efsyn.gr/ellada/koinonia/45 ... -athinaion

«Στο ανελέητο κυνήγι των εκβιασμών, των πιέσεων, των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών της λαϊκής κατοικίας που βρίσκεται την περίοδο αυτή στην ημερήσια διάταξη, σε βάρος των εργατικών - λαϊκών στρωμάτων, μπήκε δυναμικά ο Δήμος Αθηναίων» καταγγέλλει το ΚΚΕ τονίζοντας ότι στις 3 Δεκέμβρη προχώρησε σε έκθεση αναγκαστικής κατάσχεσης ακίνητης περιουσίας, μέσω δικαστικού επιμελητή σε βάρος ανέργου κατοίκου της οδού Χιμάρας στα Σεπόλια, για χρέη 8.639,25 ευρώ στον Δήμο.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του Περισσού, πρόκειται για πρώην αυτοαπασχολούμενο, που αναγκάστηκε να κλείσει το κατάστημα, που διατηρούσε, αλλά δεν γνώριζε για τις οφειλές στον Δήμο. Το ΚΚΕ ανέφερε πως ο πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας του, η αποτελεί το μοναδικό περιουσιακό του στοιχείο, αναμένεται να καθοριστεί το επόμενο διάστημα.

Επίσης, το κόμμα τόνισε πως η δημοτική αρχή του ΠΑΣΟΚ και ο ίδιος δήμαρχος είναι «ανεπανόρθωτα εκτεθειμένοι. Από τη μία φιέστες αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και εορταστικό κλίμα και από την άλλη αναγκαστική κατάσχεση και επικείμενος πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας παραμονές Χριστουγέννων. Ο Δήμαρχος να σταματήσει τώρα οποιαδήποτε ενέργεια σε βάρος των φτωχών ανθρώπων που βρέθηκαν να χρωστούν στον Δήμο λόγο οικονομικής δυσκολίας.

»Οι δημοτικοί σύμβουλοι Αθήνας του ΚΚΕ απαιτούν άμεση σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου για τη λήψη απόφασης άρσης και της συγκεκριμένης και οποιασδήποτε άλλης αναγκαστικής κατάσχεσης κινητής και ακίνητης περιουσίας από τον Δήμο σε βάρος μικροοφειλετών και ανθρώπων με αποδεδειγμένη αδυναμία αποπληρωμής».
Kai πολυ καά κανει. Αλλα τιποτε δεν θα γινει.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης »

οι δήμοι είναι το χέρι του συστήματος και της κεντρικής κυβέρνησης
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει

Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Golden Age έγραψε: 21 Δεκ 2024, 14:30 Εικόνα
με ψήφους και στήριξη ανταρσία ασκει πολιτική μπακογιάννη

Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

georgebi έγραψε: 21 Δεκ 2024, 14:52 Καθώς όμως εγώ ο georgebi είμαι δίκαιος άνθρωπος :cry

η δημοτική αρχή του ΠΑΣΟΚ και ο ίδιος δήμαρχος είναι «ανεπανόρθωτα εκτεθειμένοι. Από τη μία φιέστες αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ....

Εικόνα
Πόσα θα πάρει δηλαδή...η λατρεμένη;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 21 Δεκ 2024, 15:55 οι δήμοι είναι το χέρι του συστήματος και της κεντρικής κυβέρνησης
Ε ναι, η νδ φταίει ξεκάθαρα, ο Δούκας είναι αριστερός, δεν θα έκανε Κάρι τέτοιο
Ούτε θα έστειλε μια γιορτή που κοντεψε να φτάσει το 1εκ ευρώ
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

αν δεν ταισεις πλουσιοπαροχα το σκουπιδαριο που αυτοαποκαλειται καλλιτεχνικο - εχεις προβλημα
κλασσικη πανελληνια κομπινα οι καλλιτεχνικες εκδηλωσεις των Δημων - ευκολη αρπαχτη
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
georgebi

Aitwlos έγραψε: 21 Δεκ 2024, 15:58
georgebi έγραψε: 21 Δεκ 2024, 14:52 Καθώς όμως εγώ ο georgebi είμαι δίκαιος άνθρωπος :cry

Εικόνα
Το ακριβές ποσοστό απ τα 248Κ που αντιστοιχούν στη λατρεμένη :g094:

Εικόνα

δεν είμαι σε θέση να το ξέρω :102:

Προφανώς κάποια χρήματα θα πάνε και στο Δεληβοριά και τους συνεργάτες του :smt023

Αλλά γιατι ρωτάς έμενα....ΚΚΕ δεν εισαι εσύ;

Από πάνω έβαλα τη καταγγελία με στοιχεία απ της Λαϊκή Συσπείρωση

Ο αγαπητός

Εικόνα

προφανώς θα ξέρει να σου πει τα πάντα με λεπτομέρειες :102:
Spoiler
Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

georgebi έγραψε: 21 Δεκ 2024, 16:13
Aitwlos έγραψε: 21 Δεκ 2024, 15:58

Εικόνα
Το ακριβές ποσοστό απ τα 248Κ που αντιστοιχούν στη λατρεμένη :g094:

Εικόνα

δεν είμαι σε θέση να το ξέρω :102:

Προφανώς κάποια χρήματα θα πάνε και στο Δεληβοριά και τους συνεργάτες του :smt023

Αλλά γιατι ρωτάς έμενα....ΚΚΕ δεν εισαι εσύ;

Από πάνω έβαλα τη καταγγελία με στοιχεία απ της Λαϊκή Συσπείρωση

Ο αγαπητός

Εικόνα

προφανώς θα ξέρει να σου πει τα πάντα με λεπτομέρειες :102:

Από που να τα ξέρουμε; Νομίζεις κάνουμε κάθε μέρα παρέα μαζί της;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Ευτυχώς που υπάρχει και η λαϊκή συσπειρωση και σώζει τον λαό της Αθήνας

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”