!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χρυσαυγίτης ακρωτηρίασε αυτιά σκύλου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Ορέστης 35
Re: Χρυσαυγίτης ακρωτηρίασε αυτιά σκύλου
Οι ρωσοουκρανοι με τα πιτ τι κανουν;
- Golden Age
Οι απελπισμένοι...απο τη σπέκουλα πιάνονται. Τώρα επιστράτευσαν και τους κομματικά ελεγχόμενους απο το ΣΥΡΙΖΑ φιλοζωικούς για σπέκουλα;
Μόνος του τα γράφει αν έχεις ελάχιστο iq για να το κατανοήσειςGolden Age έγραψε: 17 Νοέμ 2018, 23:27 Οι απελπισμένοι...απο τη σπέκουλα πιάνονται. Τώρα επιστράτευσαν και τους κομματικά ελεγχόμενους απο το ΣΥΡΙΖΑ φιλοζωικούς για σπέκουλα;
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Οι ΚΙνεζοι οι κομμουνιστες τα τρωνε
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- Golden Age
Ε και τί θες να πεις με αυτό; Έχεις να καταλογίσεις κάτι στη ΧΑ;Kostis έγραψε: 17 Νοέμ 2018, 23:29Μόνος του τα γράφει αν έχεις ελάχιστο iq για να το κατανοήσειςGolden Age έγραψε: 17 Νοέμ 2018, 23:27 Οι απελπισμένοι...απο τη σπέκουλα πιάνονται. Τώρα επιστράτευσαν και τους κομματικά ελεγχόμενους απο το ΣΥΡΙΖΑ φιλοζωικούς για σπέκουλα;
Γιατί εκεί είναι η σπέκουλα.
Υπάρχει έστω πολιτικό κίνητρο σε αυτόν που το 'κανε;
Καταλογίζω τους υπανθρωπους που την υπηρετούνGolden Age έγραψε: 17 Νοέμ 2018, 23:31Ε και τί θες να πεις με αυτό; Έχεις να καταλογίσεις κάτι στη ΧΑ;Kostis έγραψε: 17 Νοέμ 2018, 23:29Μόνος του τα γράφει αν έχεις ελάχιστο iq για να το κατανοήσειςGolden Age έγραψε: 17 Νοέμ 2018, 23:27 Οι απελπισμένοι...απο τη σπέκουλα πιάνονται. Τώρα επιστράτευσαν και τους κομματικά ελεγχόμενους απο το ΣΥΡΙΖΑ φιλοζωικούς για σπέκουλα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kostis την 17 Νοέμ 2018, 23:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αρίστος for Tsirpas
- Golden Age
Kostis έγραψε: 17 Νοέμ 2018, 23:33Καταλογίζω τους υπανθωπους που την υπηρετούνGolden Age έγραψε: 17 Νοέμ 2018, 23:31Ε και τί θες να πεις με αυτό; Έχεις να καταλογίσεις κάτι στη ΧΑ;
Για τουςς 60λεπτους του ΣΥΡΙΖΑ λες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 17 Νοέμ 2018, 23:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κρίμα το σκυλάκι.
Έχετε δει όμως ντόπερμαν με αυτιά; Σαν τον Ντάμπο το ελεφαντάκι είναι. Εμένα μου αρέσουν όμως να κρεμάνε τα αυτιά, ειδικά όταν τα τραβάνε μπροστά όταν απορούν έχουν πολύ πλάκα.
Κάποτε έκοβαν και τις ουρές, η δικιά μου την έχει κομμένη, της την έκοψαν με το που γεννήθηκε. Αν ήταν δικιά μου από μικρή δεν θα της την έκοβα. Πλέον δεν τις κόβουν.
Α, και δεν είναι θέμα χρυσαυγίτη... πολλοί είναι οι μλκες. Γιατρός τα κόβει.
Έχετε δει όμως ντόπερμαν με αυτιά; Σαν τον Ντάμπο το ελεφαντάκι είναι. Εμένα μου αρέσουν όμως να κρεμάνε τα αυτιά, ειδικά όταν τα τραβάνε μπροστά όταν απορούν έχουν πολύ πλάκα.
Κάποτε έκοβαν και τις ουρές, η δικιά μου την έχει κομμένη, της την έκοψαν με το που γεννήθηκε. Αν ήταν δικιά μου από μικρή δεν θα της την έκοβα. Πλέον δεν τις κόβουν.
Α, και δεν είναι θέμα χρυσαυγίτη... πολλοί είναι οι μλκες. Γιατρός τα κόβει.
the end
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
βασικά εγώ μέχρι σήμερα δεν νομίζω να έχω δει ντόμπερμαν χωρίς κομμένα αυτιά και ουρά
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Τι εξυπηρετεί ο ακρωτηριασμός;
Για να φαίνονται περισσότερο αγερωχα
Υποτίθεται ότι αν δεν έχει ουρά δεν μπορεί ο άλλος να καταλάβει τα συναισθήματα του σκύλου και φοβάται περισσότερο. Τα αυτιά είναι αν τσακωθεί με άλλο σκύλο να μην μπορέσει να τον βουτήξει από εκεί και μοιάζει πιο άγριο. Βλακείες.
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 83 Απαντήσεις
- 2525 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
-