!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ανάποδα μηνύματα σε τραγούδια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Ανάποδα μηνύματα σε τραγούδια
Πιστεύετε ότι υπάρχουν ανάποδα μηνύματα σε τραγούδια που μπήκαν εσκεμμένα; Ή μήπως πρόκειται για έναν ανάποδο συνδυασμό των φθόγγων του τραγουδιού;
π.χ. στα ανάποδα, η λέξη "θάνατος" προφέρεται "σοτονάθ", που πολλοί νομίζουν ότι λέει "σατανάς".
Τραγούδαγε ο Πάριος με τη Βανδή "και θάνατος σε κάθε χωρισμό", ενώ ο θρησκοψεκασμένος άκουγε "έχω σατανάδες".
Επίσης γιατί να υπάρχει μόνο το "κακό" μήνυμα και να μην υπάρχει το "καλό" μήνυμα;
Τέλος, ο Πανούσης έλεγε ότι το μπλακ μέταλ "είτε το ακούσεις ανάποδα είτε κανονικά, τα ίδια θα ακούσεις".
π.χ. στα ανάποδα, η λέξη "θάνατος" προφέρεται "σοτονάθ", που πολλοί νομίζουν ότι λέει "σατανάς".
Τραγούδαγε ο Πάριος με τη Βανδή "και θάνατος σε κάθε χωρισμό", ενώ ο θρησκοψεκασμένος άκουγε "έχω σατανάδες".
Επίσης γιατί να υπάρχει μόνο το "κακό" μήνυμα και να μην υπάρχει το "καλό" μήνυμα;
Τέλος, ο Πανούσης έλεγε ότι το μπλακ μέταλ "είτε το ακούσεις ανάποδα είτε κανονικά, τα ίδια θα ακούσεις".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Re: Ανάποδα μηνύματα σε τραγούδια
Ακούστε τώρα πώς γίνεται η δουλειά.
Το τραγούδι λέει: "Κλίσαν κσανά τα σύνορα κι όλα αλλάζουν σήμερα". Το γράφω με βάση τους φθόγγους, γι αυτό είναι ανορθόγραφο. Ας βάλουμε αυτούς τους φθόγγους ανάποδα.
αρεμής νουζάλλα αλό ικ αρονύ [(σα τα νάσ )κνα σίλκ]
Το τελευταίο (που είναι στις αγκύλες), αν το απομονώσουμε, είναι "σατανά σκνα σίλκ", το οποίο ακούγεται σαν "σατανάς να ζει".
E, hellegennes;;;;
Το τραγούδι λέει: "Κλίσαν κσανά τα σύνορα κι όλα αλλάζουν σήμερα". Το γράφω με βάση τους φθόγγους, γι αυτό είναι ανορθόγραφο. Ας βάλουμε αυτούς τους φθόγγους ανάποδα.
Το τελευταίο (που είναι στις αγκύλες), αν το απομονώσουμε, είναι "σατανά σκνα σίλκ", το οποίο ακούγεται σαν "σατανάς να ζει".
E, hellegennes;;;;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
- Otto Weininger
αυτό για το συγκεκριμένο τραγούδι μου το είχαν πει 25 χρόνια πριν πρώτη φορά.AlienWay έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 23:55 Ακούστε τώρα πώς γίνεται η δουλειά.
Let them make the first mistake. We make the last move.
πολυ απλα παρτε εναν δισκο (αλλατι σας λεω τωρα) και γυριστε τον αναποδα
θα γαμησετε την βελονα σας αλλα θα ακουσετε το μυνημα του Οξαποδω
καλωσορισες νεε Αριστο
θα γαμησετε την βελονα σας αλλα θα ακουσετε το μυνημα του Οξαποδω
καλωσορισες νεε Αριστο
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Ψάξε για το ψυχολογικό φαινόμενο της παρειδωλίας. Ισχύει κάτι αντίστοιχο και στον ήχο.
Τα "ανάποδα μηνύματα" τα επινόησαν πρώτοι οι ακροατές. Μετά κάποιοι καλλιτέχνες εσκεμένα επεδίωξαν να βάλουν κυρίως για το σκανδαλώδες του πράγματος. Κάτι σαν τις γυναίκες που γίνονται οτιδήποτε για να ικανοποιήσουν τις φαντασιώσεις των ανδρών.
Τα "ανάποδα μηνύματα" τα επινόησαν πρώτοι οι ακροατές. Μετά κάποιοι καλλιτέχνες εσκεμένα επεδίωξαν να βάλουν κυρίως για το σκανδαλώδες του πράγματος. Κάτι σαν τις γυναίκες που γίνονται οτιδήποτε για να ικανοποιήσουν τις φαντασιώσεις των ανδρών.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
Αυτό ακριβώς συμβαίνει. Είναι παρειδωλία σε ηχητική μορφή.έργο_μακέτο έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 00:11 Ψάξε για το ψυχολογικό φαινόμενο της παρειδωλίας. Ισχύει κάτι αντίστοιχο και στον ήχο.
Στα 60s που δεν υπήρχε ίντερνετ, ο κόσμος βαριόταν και δεν του αρκούσε να ακούσει τον δίσκο 1.000.000 φορές κανονικά. Οπότε τον βάζανε ανάποδα και ψάχνανε.... μηνύματα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- hellegennes
Χμμμ... γιατί με κάλεσες;AlienWay έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 23:55 Ακούστε τώρα πώς γίνεται η δουλειά.
E, hellegennes;;;;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Θα φέρω ένα ακραίο παράδειγμα. "Μικρό μου αστέρι που πας? Εσύ μου πες πως μ' αγαπάς!"
Είναι ομόηχο με: "Μικρό μου ass ταίρι pou πας Εσύ μου πες πως μ αγαπάς!"
Είναι ομόηχο με: "Μικρό μου ass ταίρι pou πας Εσύ μου πες πως μ αγαπάς!"
Σατανας ας λενε τα αναποδα μηνυματα, Μητσοτακης να μη λενε με σκοπο να περναει υποσυνειδητα στο μυαλο του κοσμου να παει να ξαναψηφισει τα σουργελα.
.
.
- taxalata xalasa
ανορθογραφο ηχητικόΑρίστος έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 04:32 Σατανας ας λενε τα αναποδα μηνυματα, Μητσοτακης να μη λενε με σκοπο να περναει υποσυνειδητα στο μυαλο του κοσμου να παει να ξαναψηφισει τα σουργελα.
.
συ κατω στημενο
ονε μητσοτακης
θα γινει σουξε
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 246 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
-
- 2 Απαντήσεις