!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Λανθασμένα casting
Λανθασμένα casting
Εδώ γράφουμε casting που τα θεωρούμε τελείως λανθασμένα. Υπόψιν δεν θέλω να μου βάλετε κακές ερμηνείες.
Θέλω να μου γράφετε και το γιατί.
Road to perdition
Όσο και να προσπαθεί ο Τομ Χανκς έχει πολλή φλωροφατσα για να με πείσει για μαφιόζος.
Road to perdition
Όσο και να προσπαθεί ο Τομ Χανκς έχει πολλή φλωροφατσα για να με πείσει για μαφιόζος.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Re: Λανθασμένα casting
Highlander
Κάναν τον Βέλγο Κριστόφ Λαμπερτ Σκωτσεζο
Και τον Σκωτσεζο Σον Κονερυ Ισπανό.
0/2 Λανθασμένο casting.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Μινώταυρος
Μπορούμε να βάλουμε και ελληνικές σειρές;zteo έγραψε: 10 Νοέμ 2024, 14:25 Εδώ γράφουμε casting που τα θεωρούμε τελείως λανθασμένα. Υπόψιν δεν θέλω να μου βάλετε κακές ερμηνείες.
Μπρειβχαρτ
Ο τύπος είναι τόσο συγχρονος που νομίζεις ότι βλέπεις λιθαλ γουιπον με κιλτ
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Μαδουραίος
Tom Cruise - Jack Reacher
Λόγω σωματικής διάπλασης δεν ταιριάζει ο Τομ
Λόγω σωματικής διάπλασης δεν ταιριάζει ο Τομ
Και ποιος προσπάθησε να δει την ταινία ?zteo έγραψε: 10 Νοέμ 2024, 14:25 Όσο και να προσπαθεί ο Τομ Χανκς έχει πολλή φλωροφατσα για να με πείσει για μαφιόζος.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Την Σκωτσέζικη προφορά την πετυχαίνει και του πάει κάπως.Μπίστης έγραψε: 10 Νοέμ 2024, 14:33 Μπρειβχαρτ
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
ΝαιΜινώταυρος έγραψε: 10 Νοέμ 2024, 14:32Μπορούμε να βάλουμε και ελληνικές σειρές;zteo έγραψε: 10 Νοέμ 2024, 14:25 Εδώ γράφουμε casting που τα θεωρούμε τελείως λανθασμένα. Υπόψιν δεν θέλω να μου βάλετε κακές ερμηνείες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Μινώταυρος
Γιάννης Τσιμιτσέλης - Δανάη Επιθυμιάδη (Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα)

Δεν ταιριάζανε καθόλου

Δεν ταιριάζανε καθόλου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μινώταυρος την 11 Νοέμ 2024, 01:11, έχει επεξεργασθεί 11 φορές συνολικά.
Οκ δεν ειναι λανθασμενο καστινγκ αλλα πρεπει να αναφερθει η τρολια του Τομ Καπινου στο californication που ο Duchovny εχει κανει 2 παιδια με 2 μουναρες και αυτος εβαλε να τα παιξουν αυτα εδω τα γκρεμλιν.

Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
.
ΟΛΕΣ οι ταινίες που τον εχει παίξει αυτός ο ΒλαχοΦάρΟυέστ ούτε για κομπάρσος σε Θέατρο Σκιών Νίκος Κέιτζ.....
καθώς και οι πρωταγκον του ο Ηλίθιος και ο Πανηλίθιος.....
.
ΟΛΕΣ οι ταινίες που τον εχει παίξει αυτός ο ΒλαχοΦάρΟυέστ ούτε για κομπάρσος σε Θέατρο Σκιών Νίκος Κέιτζ.....
καθώς και οι πρωταγκον του ο Ηλίθιος και ο Πανηλίθιος.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Οι πρωταγωνιστές του Ηλίθιος και Πανηλίθιος ήταν εξαιρετικές επιλογέςΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 10 Νοέμ 2024, 16:27 .
ΟΛΕΣ οι ταινίες που τον εχει παίξει αυτός ο ΒλαχοΦάρΟυέστ ούτε για κομπάρσος σε Θέατρο Σκιών Νίκος Κέιτζ.....![]()
καθώς και οι πρωταγκον του ο Ηλίθιος και ο Πανηλίθιος.....![]()
.
Καλύτερο κάστινγκ θα ήταν μόνο Καραγκούνης -Μανταλος
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
ο Ξανθοπουλος στον ρολο της αρκουδας
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Beria έγραψε: 10 Νοέμ 2024, 16:32Οι πρωταγωνιστές του Ηλίθιος και Πανηλίθιος ήταν εξαιρετικά στελεχωμένεςΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 10 Νοέμ 2024, 16:27 .
ΟΛΕΣ οι ταινίες που τον εχει παίξει αυτός ο ΒλαχοΦάρΟυέστ ούτε για κομπάρσος σε Θέατρο Σκιών Νίκος Κέιτζ.....![]()
καθώς και οι πρωταγκον του ο Ηλίθιος και ο Πανηλίθιος.....![]()
.
.
ΝΑΙ.....για την ίδια την ταινία υπογράφω.....
Εννοούσα ΟΛΕΣ οι άλλες που επαιξαν τα σούργελα....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....