https://twitter.com/eynikh96/status/1849678522958184524
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπραβο στην νεολαια.Οι μισοί σπουδαστες στην σχολη στρατου την κοπάνισαν στον πρωτο μηνα.
- Μαδουραίος
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Re: Μπραβο στην νεολαια.Οι μισοί σπουδαστες την κοπάνισαν στον πρωτο μηνα.
χεστήκαμε ειλικρινά
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Μπραβο στην νεολαια.Οι μισοί σπουδαστες στην σχολη στρατου την κοπάνισαν στον πρωτο μηνα.
Γιατί πήγαν εξαρχής, δεν ήξεραν; Μιζέρια, αυταρχισμός και φτώχεια. Κάτσε φτιάξε καφέδες, να παίρνεις και κάνα τιπ.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Μαδουραίος
Re: Μπραβο στην νεολαια.Οι μισοί σπουδαστες στην σχολη στρατου την κοπάνισαν στον πρωτο μηνα.
Ουτε ωρα στον στρατο
Εγω εχω γνωστο ιατρο ψυχιατρικης και με 3 εξαμηνες αναβολες πηρα οριστικη απολυση.
ΠΟΝΑΤΕ?ΠΗΖΕΤΕ?ΠΑΤΩΝΕΤΕ?
Εγω εχω γνωστο ιατρο ψυχιατρικης και με 3 εξαμηνες αναβολες πηρα οριστικη απολυση.
ΠΟΝΑΤΕ?ΠΗΖΕΤΕ?ΠΑΤΩΝΕΤΕ?
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Και χρειάστηκε βύσμα για Ι5 ψυχολογικό?Μαδουραίος έγραψε: 25 Οκτ 2024, 11:59 Ουτε ωρα στον στρατο
ΠΟΝΑΤΕ?ΠΗΖΕΤΕ?ΠΑΤΩΝΕΤΕ?
Μπορούσες να το κάνεις πιο εύκολα με δύο τρόπους
1. Απλά μπορούσες να μιλήσεις. Θα στο έδιναν στις πρώτες 5 κουβέντες.
2. Θα μπορούσες να τους δείξεις τα πόστς σου εδώ. Πάλι παίρνεις Ι5 με το δεύτερο ποστ που θα διάβαζαν.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Αυτή η τάση των Ελ να ψάχνουν για όλα γνωστούς και βύσματα, ακόμα και όταν καταφανώς δεν τα χρειάζονται.Μαδουραίος έγραψε: 25 Οκτ 2024, 11:59Εγω εχω γνωστο ιατρο ψυχιατρικης και με 3 εξαμηνες αναβολες πηρα οριστικη απολυση.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Αλιόσα
Για την εξασφαλισμένη θέση εργασίας μετά πήγαν και για την σύνταξη σε νεότατη ηλικία.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 25 Οκτ 2024, 11:58 Γιατί πήγαν εξαρχής, δεν ήξεραν; Μιζέρια, αυταρχισμός και φτώχεια. Κάτσε φτιάξε καφέδες, να παίρνεις και κάνα τιπ.
Άλλη η σημερινή κοινωνία και άλλη τις δεκαετίες 80 & 90.
Η κοινωνική δεξαμενή από την οποία τροφοδοτούνταν αυτές οι σχολές εξαντλήθηκε (δημογραφικά) σύν το ότι οι σημερινοί νέοι δεν είναι η τότε νεολαία.
Η κοινωνική δεξαμενή από την οποία τροφοδοτούνταν αυτές οι σχολές εξαντλήθηκε (δημογραφικά) σύν το ότι οι σημερινοί νέοι δεν είναι η τότε νεολαία.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Καλά και η σύνταξη ανέβηκε με τα μνημόνια , έκαναν και κάτι καλό. Αλλά αν δε γυρίσουν οι δύο μισθοί, το δημόσιο γενικώς έχει πεθάνει. Πόσο μάλλον όταν στα πρήζουν και σε τρέχουν στην θλιβερή επαρχια νέο άνθρωπο. Θέλει πολλά λεφτά πλέον. Ο ημιπιτσιρακισμος είναι εδώ. Κανονικά αυτές οι σχολές πρέπει να είναι ελεύθερες και να πηγαίνεις 30+ όταν έχεις φάει τις απογοητεύσεις σου στη ζωή.Αλιόσα έγραψε: 25 Οκτ 2024, 12:06Για την εξασφαλισμένη θέση εργασίας μετά πήγαν και για την σύνταξη σε νεότατη ηλικία.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 25 Οκτ 2024, 11:58 Γιατί πήγαν εξαρχής, δεν ήξεραν; Μιζέρια, αυταρχισμός και φτώχεια. Κάτσε φτιάξε καφέδες, να παίρνεις και κάνα τιπ.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Μαδουραίος έγραψε: 25 Οκτ 2024, 11:59 Ουτε ωρα στον στρατο
ΠΟΝΑΤΕ?ΠΗΖΕΤΕ?ΠΑΤΩΝΕΤΕ?
Τραγικός είσαι.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Γμσ τα, στο εξωτερικό να δεις τι γίνεταιScouser έγραψε: 25 Οκτ 2024, 12:04 Αυτή η τάση των Ελ να ψάχνουν για όλα γνωστούς και βύσματα, ακόμα και όταν καταφανώς δεν τα χρειάζονται.![]()
Έρχεται ο άλλος από Ελλάδα φρέσκος, κάνεις το λάθος να του πεις γειά, και στο μήνα πάνω βρίσκει το τηλέφωνο σου απ'τον κοινό γνωστό.
- Γεια σου φίλε δεν ξέρω αν με θυμάσαι, τελικά βρήκα σπίτι σχετικά κοντά σου
- Ναι
- Να σου πώ, βρήκα ένα αμάξι μεταχειρισμένο και θέλει λάστιχα, έχουμε κανά γνωστό για λάστιχα;
- Τι να σου πώ, μπες στο γκουγκλ και βρες το μαγαζί με τα καλύτερα ριβιού, αυτό κάνουν όλοι.
- Ε μην πάω τώρα όπου νά'ναι, καναν Έλληνα βουλκανιζατέρ δεν ξέρεις;
- Όχι, να σου πώ την αλήθεια αποφεύγω τους Έλληνες γενικά
- Βλέπω εδώ στο γκουγκ έναν Giannakopoulos, θα πάω σ'αυτόν.
Και μετά ως σωστός πατριώτης ο Giannakopoulos του σκίζει τον πάτο και πληρώνει διπλά απ'ότι αν πήγαινε απλά στο πιό κοντινό.
Τα ίδια όταν ψάχνουν δουλειά, τα ίδια όταν ψάχνουν για νοίκι, πάντα βρίσκεται ένας πατριώτης να τους ξεκωλιάσει.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Golden Age
Ας κοιτάξουν εκεί στο υπυοργείο παιδείας την wokeαριστερή προπαγάνδα που κάνουν στα σχολεία. Τέτοια πράγματα έχουν και τις επιπτώσεις τους. Κι εμείς δεν συνορεύουμε με το Βέλγιο.
-
Εμπεδοκλής
Η ανάλυση σου είναι λάθος, ή στην καλύτερη ελλειπής. Η πτώση της ζήτησης οφείλεται:jimdenin έγραψε: 25 Οκτ 2024, 12:14 Άλλη η σημερινή κοινωνία και άλλη τις δεκαετίες 80 & 90.
1. Στην ελάχιστη βάση εισαγωγής, που για τους αδαείς είναι διαφορετική από τη λεγόμενη βάση του 10. Αυτό μειώνει τη δεξαμενή των υποψηφίων.
2. Οι μισθολογικές απολαβές, η εξέλιξη και φυσικά οι μεταθέσεις. Για αυτό και βλέπουμε ότι οι σχολές των σωμάτων ασφαλείας, αστυνομία, πυροσβεστική και λιμενικό, η ΣΣΑΣ και ακόμη και και οι σχολές των σωμάτων των ενόπλων δυνάμεων, γεμίζουν και κρατούν υψηλά τις βάσεις. Για παράδειγμα, η Ευελπίδων στα σώματα γέμισε ενώ η Ευελπίδων στα όπλα έμεινε με 230 κενές θέσεις. Ίδιες σπουδές έχουν. Απλά ο ένας απόφοιτος θα πάει σε μία πρωτεύουσα νομού και κατά βάση στην Αττική, με λίγες έως καθόλου μεταθέσεις, ενώ ο δεύτερος θα μάθει όλα τα χωριά της Θράκης ή και των νησιών...
- Αλιόσα
Και αυτοι υποτιθεται θα πολεμήσουνε ε; που δεν τολμάνε να πάνε σε παραμεθόρια περιοχή 
Scouser έγραψε: 25 Οκτ 2024, 12:04Αυτή η τάση των Ελ να ψάχνουν για όλα γνωστούς και βύσματα, ακόμα και όταν καταφανώς δεν τα χρειάζονται.Μαδουραίος έγραψε: 25 Οκτ 2024, 11:59Εγω εχω γνωστο ιατρο ψυχιατρικης και με 3 εξαμηνες αναβολες πηρα οριστικη απολυση.![]()
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 448 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
-