Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
τραγούδησε το «Στο 'χω πει» στραμμένη προς τη Ματούλα Ζαμάνη: «Ματούλα Ζαμάνη στο ‘χω πει, τώρα τελευταία ότι είσαι πιο ωραίο από ποτέ, στο ‘χω πει μάτια μου θλιμμένα ότι θα έκανα για σένα ό,τι θες – ακόμη και να βγάλω την μπλούζα μου!».
Θέτω το ερώτημα
Αννα;
ή Ματουλα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Κανένα, δεν μου αρέσουν οι χοντρές και οι πολύ γυμνασμενες.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Καπετάν Μιχάλης έγραψε: 14 Οκτ 2024, 14:54
Δεν περίμενα ποτέ οτι θα έκανα μια τέτοια διόρθωση, αλλά στην πρώτη φωτογραφία δεν είναι η Άννα Βίσση, αλλά η Σοφία Καρβέλα (η κόρη της).
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Δεν περίμενα ποτέ οτι θα έκανα μια τέτοια διόρθωση, αλλά στην πρώτη φωτογραφία δεν είναι η Άννα Βίσση, αλλά η Σοφία Καρβέλα (η κόρη της).
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.