!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχετε ακούσει ποτέ τον ήχο του παγώματος;
- Dwarven Blacksmith
Έχετε ακούσει ποτέ τον ήχο του παγώματος;
Σίγουρα όλοι μπορούμε να ακούσουμε στο μυαλό μας τον ήχο που κάνει το πάγωμα, αυτό το γρήγορο κρυστάλωμμα.
Πόσοι όμως έχετε ακούσει αυτό τον ήχο στην πραγματική ζωή και όχι απλά από media; Πιθανολογώ ότι το πιο κοντινό που έχουν ακούσει οι πιο πολλοί είναι το αντίθετο, όταν βάζεις χλιαρή μπύρα σε ένα παγωμένο ποτήρι και το ποτήρι διαστέλλεται.
Αν τον έχετε ακούσει στ' αλήθεια, γράψτε πως.
Πόσοι όμως έχετε ακούσει αυτό τον ήχο στην πραγματική ζωή και όχι απλά από media; Πιθανολογώ ότι το πιο κοντινό που έχουν ακούσει οι πιο πολλοί είναι το αντίθετο, όταν βάζεις χλιαρή μπύρα σε ένα παγωμένο ποτήρι και το ποτήρι διαστέλλεται.
- Dwarven Blacksmith
Re: Έχετε ακούσει ποτέ τον ήχο του παγώματος;
Επίσης talaipwros εσύ μπορείς να φέρεις τον ήχο στο μυαλό σου;
- Dwarven Blacksmith
Ο,τιδήποτε, αλλά είπαμε στην πραγματική ζωή.GoBzi έγραψε: 26 Σεπ 2024, 18:28 Εξαρτάται τι παγώνει υποθέτω;;
Νερό:
https://www.youtube.com/shorts/o7dljhMgkPo
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Στερεοποιημένο ξένο.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Σεπ 2024, 18:17 Επίσης talaipwros εσύ μπορείς να φέρεις τον ήχο στο μυαλό σου;
(αλητεία...)
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Γράψε εσύ, γιατί έχει όντως ενδιαφέρον.Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Σεπ 2024, 15:25 Σίγουρα όλοι μπορούμε να ακούσουμε στο μυαλό μας τον ήχο που κάνει το πάγωμα, αυτό το γρήγορο κρυστάλωμμα.
Ποιοι είναι αυτοί που βάζουν τα ποτήρια στην κατάψυξη και διατηρούν τις μπύρες σε θερμοκρασία δωματίου;
Τα αναφορικά με το μπλέξιμο της μπύρας με τα παγωμένα αναψυκτικά στο γκρις, λόγω εθιμικής τοπικής προσέγγισης, είναι άλλη φάση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
...και γιατί κρύβονται και δεν ποστάρουν φωτο από τα μπούτια τουςΓΑΛΗ έγραψε: 26 Σεπ 2024, 18:38 Ποιοι είναι αυτοί που βάζουν τα ποτήρια στην κατάψυξη και διατηρούν τις μπύρες σε θερμοκρασία δωματίου;
(αλλά σοβαρά τώρα ας απαντήσει έστω ένας το ερώτημα πριν πάμε στον εμφύλιο)
Το ποτήρι όμως εδώ δεν παγώνει. Το αντίθετο συμβαίνει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Σεπ 2024, 15:25 Σίγουρα όλοι μπορούμε να ακούσουμε στο μυαλό μας τον ήχο που κάνει το πάγωμα, αυτό το γρήγορο κρυστάλωμμα.
Η αλήθεια είναι πως όχι, δεν τον έχω ακούσει, παρ' όλο που έχω δει πολλές φορές να γίνεται μπροστά στα μάτια μου το γνωστό φαινόμενο με το απότομο πάγωμα του νερού σε μπουκάλι που έχει βγει από την κατάψυξη. Ξες, όταν δεν έχει παγώσει εντελώς το νερό και με την διαστολή τού μπουκαλιού (αν θυμάμαι καλά γιατί γίνεται αυτό κι αν δεν κάνω λάθος) πέφτει η πίεση και το σημείο τήξης και κρυσταλλώνει σε χρόνο dt.Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Σεπ 2024, 18:41...και γιατί κρύβονται και δεν ποστάρουν φωτο από τα μπούτια τουςΓΑΛΗ έγραψε: 26 Σεπ 2024, 18:38 Ποιοι είναι αυτοί που βάζουν τα ποτήρια στην κατάψυξη και διατηρούν τις μπύρες σε θερμοκρασία δωματίου;
Δεν το είχα και ποτέ στον νου μου βέβαια να ακούσω αν βγάζει κάποιον ήχο, τώρα μού έβαλες την ιδέα και την επόμενη φορά θα το κολλήσω στο αυτί να δω αν θα ακουστεί το κρακ-κρακ...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Ποιον εμφύλιο βρε νανούκο;Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Σεπ 2024, 18:41...και γιατί κρύβονται και δεν ποστάρουν φωτο από τα μπούτια τουςΓΑΛΗ έγραψε: 26 Σεπ 2024, 18:38 Ποιοι είναι αυτοί που βάζουν τα ποτήρια στην κατάψυξη και διατηρούν τις μπύρες σε θερμοκρασία δωματίου;
Μια κοψιά είστε όλοι οι μπαζομάχιμοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 26 Σεπ 2024, 18:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Ε ναι γι αυτό κυριολεκτικά το είπα "το αντίθετο".sharp έγραψε: 26 Σεπ 2024, 18:43Το ποτήρι όμως εδώ δεν παγώνει. Το αντίθετο συμβαίνει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Σεπ 2024, 15:25 Σίγουρα όλοι μπορούμε να ακούσουμε στο μυαλό μας τον ήχο που κάνει το πάγωμα, αυτό το γρήγορο κρυστάλωμμα.
Ενιγουέι, θα επιμείνω σ' αυτό που έγραψα πιο πάνω. Η μπύρα πρέπει να είναι απλώς δροσερή για να εκτιμηθεί η γεύση της. Και είναι τέρμα λαϊκό ποτό.
Και ακριβώς γι' αυτό διαφέρει το πάχος του ποτηριού στα κλασσικά μπυροπότηρα από τα ποτήρια κρασιού, που όσο πιο λεπτεπίλεπτα, τόσο πιο κατάλληλα είναι για έμπΥρους όπως τα νανάκια, που ό,τι θυμούνται χαίρονται.
Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, στη μπύρα δηλώνω λαϊκιά γιατί κι εγώ τη θέλω παγωμένη. Αλλά κριτς κριτς σε παγωμένα ποτήρια που βάζουν χλιαρή μπύρα, δεν έχω παρατηρήσει ποτέ.
Και ακριβώς γι' αυτό διαφέρει το πάχος του ποτηριού στα κλασσικά μπυροπότηρα από τα ποτήρια κρασιού, που όσο πιο λεπτεπίλεπτα, τόσο πιο κατάλληλα είναι για έμπΥρους όπως τα νανάκια, που ό,τι θυμούνται χαίρονται.
Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, στη μπύρα δηλώνω λαϊκιά γιατί κι εγώ τη θέλω παγωμένη. Αλλά κριτς κριτς σε παγωμένα ποτήρια που βάζουν χλιαρή μπύρα, δεν έχω παρατηρήσει ποτέ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Λίνο Βεντούρα
Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Σεπ 2024, 18:17 Επίσης talaipwros εσύ μπορείς να φέρεις τον ήχο στο μυαλό σου;
Δεν έχω ακούσει ποτέ τον ήχο του φαινομένου
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 736 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
-
- 1 Απαντήσεις