Εχουνε ξεφύγει εκεί στην Sony, καλύτερα κάποιος να φτιάξει pc με τα ίδια ή περισσότερα λεφτά, το οποίο και δωρεάν online θα έχει και φθηνότερα games και θα παίζει καλύτερα τα παιχνίδια και θα κάνει χίλια άλλα δύο πράματα.
PS5 Pro vs PC: Πόσο κάνει ένας υπολογιστής με την απόδοση του PS5 Pro;
Πολύ φοβάμαι ότι αυτά είναι προεόρτια για όλη την υπόλοιπη γενιά κονσολών. Αυτοί στην σόνι είναι τζιμάνια, δεν γίνεται να έχουν κάνει τέτοια ουρανομήκη μαλακία που την αντιλαμβανόμαστε κατευθείαν εσύ κι εγώ. Κάτι ξέρουν.
Space_Passenger έγραψε: 17 Σεπ 2024, 21:57
Δεν υπαρχει ανταγωνισμος και το ξερουν. Γιαυτο η τιμη.
Άντε να δεχτώ ότι το switch το 2, που περιμένουμε ανακοίνωσή του από μέρα σε μέρα παίζει σε ταμπλώ που δεν αφορά την σόνι (αν κι έχω τις αμφιβολίες μου γιατί κάποιος μπορεί να πει "αντί να δώσω 800 για πλεϊστέισο προ, ας δώσω 400 για σουιτς και χαλάλι η ποιότητα των γραφικών). Η μάικροσοφτ τι έγινε; Αποσύρθηκε; Πολύ φοβάμαι πως έκαναν καρτέλ και όλες οι τιμές θα είναι το ίδιο εξωφρενικές. Ότι δλδ το σουίτς το 2 που με καίει θα έχει παρομοίως εξωφρενική τιμή.
Βλήμα έγραψε: 17 Σεπ 2024, 22:04
Άντε να δεχτώ ότι το switch το 2, που περιμένουμε ανακοίνωσή του από μέρα σε μέρα παίζει σε ταμπλώ που δεν αφορά την σόνι (αν κι έχω τις αμφιβολίες μου γιατί κάποιος μπορεί να πει "αντί να δώσω 800 για πλεϊστέισο προ, ας δώσω 400 για σουιτς και χαλάλι η ποιότητα των γραφικών). Η μάικροσοφτ τι έγινε; Αποσύρθηκε; Πολύ φοβάμαι πως έκαναν καρτέλ και όλες οι τιμές θα είναι το ίδιο εξωφρενικές. Ότι δλδ το σουίτς το 2 που με καίει θα έχει παρομοίως εξωφρενική τιμή.