https://www.newsbeast.gr/world/arthro/1 ... 4-comments
Στην Ιταλία ένας 38 χρόνος μπήκε σε ένα σπίτι να το ληστεψει. Βρήκε ένα βιβλίο για την Ιλιάδα άρχιζε να το διαβάζει με αποτέλεσμα να ξυπνήσει ο ιδιοκτήτης και να συλληφθεί
Ο συγγραφέας όταν το έμαθε δήλωσε τα εξής.
Είναι φανταστικό. Θα ήθελα να βρω το άτομο που πιάστηκε επ’ αυτοφώρω και να του δώσω το βιβλίο, γιατί θα έχει συλληφθεί στα μισά της ανάγνωσής του. Θα ήθελα να μπορέσει να το τελειώσει. Είναι μια σουρεαλιστική ιστορία, γεμάτη ανθρωπιά
Αφήστε βιβλία παντού στο σπίτι είναι το καλύτερο αντικλεπτικο
zteo έγραψε: 01 Σεπ 2024, 15:08https://www.newsbeast.gr/world/arthro/1 ... 4-comments
Στην Ιταλία ένας 38 χρόνος μπήκε σε ένα σπίτι να το ληστεψει. Βρήκε ένα βιβλίο για την Ιλιάδα άρχιζε να το διαβάζει με αποτέλεσμα να ξυπνήσει ο ιδιοκτήτης και να συλληφθεί
Είναι φανταστικό. Θα ήθελα να βρω το άτομο που πιάστηκε επ’ αυτοφώρω και να του δώσω το βιβλίο, γιατί θα έχει συλληφθεί στα μισά της ανάγνωσής του. Θα ήθελα να μπορέσει να το τελειώσει. Είναι μια σουρεαλιστική ιστορία, γεμάτη ανθρωπιά
Ε, δεν είναι και σίγουρο ότι σε όλα τα σπίτια παίζουν τα ίδια βιβλία.
zteo έγραψε: 01 Σεπ 2024, 15:08https://www.newsbeast.gr/world/arthro/1 ... 4-comments
Βιβλία να είναι και ας είναι οτιδηποτε
Και αν πέσει σε κάποιον συλλέκτη βιβλίων που υμνούν την απαλλοτρίωση από τους καπιταλίστας αντιδραστικούς μπουρζουάδες, τί γίνεται;
Παλιά που κυκλοφορούσε σε έντυπη έκδοση, ο Χρυσός Οδηγός ήταν το καλύτερο βιβλίο για αντιμετώπιση ληστών. Χοντρό, βαρύ, μπορούσε να κάνει μεγάλη ζημιά. Και το έπαιρνες και τσάμπα.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Εδώ άσε τον δωδεκαλογο του γύφτου, είναι και μεγάλο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
micmic έγραψε: 01 Σεπ 2024, 15:26
Παλιά που κυκλοφορούσε σε έντυπη έκδοση, ο Χρυσός Οδηγός ήταν το καλύτερο βιβλίο για αντιμετώπιση ληστών. Χοντρό, βαρύ, μπορούσε να κάνει μεγάλη ζημιά. Και το έπαιρνες και τσάμπα.
Εγώ κληρονόμησα κάτι δερματόδετα τριπλάσια σε βάρος από τον χρυσό οδηγό, που αν σε πετύχουν στο δόξα απατρί είναι όντως φονικά εργαλεία.
"Mισο λεπτακι κύριε χασάν. Διαβάστε σε παρακαλώ τη χιονάτη και τους 7 νάνους"
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Και αν πέσει σε κάποιον συλλέκτη βιβλίων που υμνούν την απαλλοτρίωση από τους καπιταλίστας αντιδραστικούς μπουρζουάδες, τί γίνεται;
Ε άμα μπει κάποιος να κλέψει και πεσει πάνω σε βιβλιο Μπακούνιν η σε Προυντον φεύγει διότι δεν θα βρει τίποτα.
Μια φορά μου επιτέθηκαν να με κλέψουν στην είσοδο της πολυκατοικίας που εμένα και μου πήραν μια τσάντα που είχε μέσα 1 Ριζοσπάστη και 1 Οδηγητή.
zteo έγραψε: 01 Σεπ 2024, 15:17
Ε άμα μπει κάποιος να κλέψει και πεσει πάνω σε βιβλιο Μπακούνιν η σε Προυντον φεύγει διότι δεν θα βρει τίποτα.
Μια φορά μου επιτέθηκαν να με κλέψουν στην είσοδο της πολυκατοικίας που εμένα και μου πήραν μια τσάντα που είχε μέσα 1 Ριζοσπάστη και 1 Οδηγητή.