Καταρχην δειχνουν μια διαπλοκη κυβερνησης και λεωφορειουχων, που εξηγει πολλα για τη συγκοινωνιακη πολιτικη της ΝΔ

https://www.cnn.gr/oikonomia/chrima/sto ... yperastikaΑύξηση της τάξης του 9% στην τιμή του εισιτηρίου τίθεται άμεσα σε ισχύ στα αστικά και υπεραστικά ΚΤΕΛ, ανά την επικράτεια, μία αναπροσαρμογή που έρχεται 14 χρόνια μετά την τελευταία ανατίμηση του 2010.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Τα 90'ς ήταν ήδη 30 χρόνια πίσω, στα 60'ς. Τότε ήταν πολύ πιο τριτοκοσμικά από οτι είναι σήμεραΠτολεμαίος έγραψε: 27 Αύγ 2024, 08:25 Τα ΚΤΕΛ Κηφισού έχουν μείνει στα 90's.
Είναι ανεπίτρεπτο να είναι ίδια και απαράλλαχτα 30 χρόνια τώρα.
Γερνας μωρη πουτανα και σε πιάσαν οι νοσταλγιες εε;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Αύγ 2024, 08:52 Ωραία είναι, έχουν μια νοσταλγική αίσθηση μολις μπαίνεις.
Αν και περισσότερο της τρανς, εγκρίνονται κι αυτά, γενικά ότι μελωδικο και χορεύεται, όχι θόρυβος και όχι ξάπλα η κοπανημα. Μόνο χορός.Πτολεμαίος έγραψε: 27 Αύγ 2024, 15:04Γερνας μωρη πουτανα και σε πιάσαν οι νοσταλγιες εε;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Αύγ 2024, 08:52 Ωραία είναι, έχουν μια νοσταλγική αίσθηση μολις μπαίνεις.![]()
![]()
Έχω γενέθλια αύριο και δύο μέρες τώρα το έχω ρίξει στη Eurodance![]()
![]()
Και γω της trance είμαι αλλά οι αναμνήσεις της ανεμελιάς όσο γερνας είναι πιο έντονες.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Αύγ 2024, 15:59Αν και περισσότερο της τρανς, εγκρίνονται κι αυτά, γενικά ότι μελωδικο και χορεύεται, όχι θόρυβος και όχι ξάπλα η κοπανημα. Μόνο χορός.Πτολεμαίος έγραψε: 27 Αύγ 2024, 15:04Γερνας μωρη πουτανα και σε πιάσαν οι νοσταλγιες εε;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Αύγ 2024, 08:52 Ωραία είναι, έχουν μια νοσταλγική αίσθηση μολις μπαίνεις.![]()
![]()
Έχω γενέθλια αύριο και δύο μέρες τώρα το έχω ρίξει στη Eurodance![]()
![]()