πυρόπληκτους.
Και λίγο του ήταν κουλοδεξιου.....
https://www.facebook.com/ergatiki/video ... 2635294602
Ενταξει εκανες το κομματι σου με την spontaneous έκφραση.Αυριο παλι.George_V έγραψε: 21 Αύγ 2024, 06:58 Δεν αμφισβητώ ότι μπορεί και να υπήρξαν και μερικοί πυροπληκτοι στη διαδήλωση αλλά εγώ βλέπω μια οργανωμένη κομματική διαδήλωση και όχι μια spontaneous έκφραση οργής των κατοίκων.
Γιατί δεν ακολουθείς τη συμβουλή σου? Θα γλυτώσουν τον πονοκέφαλο αρκετοί εδώ μέσα.Μαδουραίος έγραψε: 21 Αύγ 2024, 07:02Ενταξει εκανες το κομματι σου με την spontaneous έκφραση.Αυριο παλι.George_V έγραψε: 21 Αύγ 2024, 06:58 Δεν αμφισβητώ ότι μπορεί και να υπήρξαν και μερικοί πυροπληκτοι στη διαδήλωση αλλά εγώ βλέπω μια οργανωμένη κομματική διαδήλωση και όχι μια spontaneous έκφραση οργής των κατοίκων.
και γιατί να μην είναι οργανωμένοι οι πυρόπληκτοι και όσοι βιώνουν την πολιτική αυτή;George_V έγραψε: 21 Αύγ 2024, 06:58 Δεν αμφισβητώ ότι μπορεί και να υπήρξαν και μερικοί πυροπληκτοι στη διαδήλωση αλλά εγώ βλέπω μια οργανωμένη κομματική διαδήλωση και όχι μια spontaneous έκφραση οργής των κατοίκων.
Ολοι στην Πεντελη οργανωμενοι στο ΣΕΚΕ ειναι?Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 21 Αύγ 2024, 08:09και γιατί να μην είναι οργανωμένοι οι πυρόπληκτοι και όσοι βιώνουν την πολιτική αυτή;George_V έγραψε: 21 Αύγ 2024, 06:58 Δεν αμφισβητώ ότι μπορεί και να υπήρξαν και μερικοί πυροπληκτοι στη διαδήλωση αλλά εγώ βλέπω μια οργανωμένη κομματική διαδήλωση και όχι μια spontaneous έκφραση οργής των κατοίκων.
μήπως ο μητσοτάκης και η κουστοδία του βρέθηκαν αυθόρμητα εκεί; Οργανωμένη και επικοινωνιακά σόου δεν πήγαν να κάνουν;
Ή μηπως όταν κάνουν τους προυπολογισμούς του κράτους τους φτιάχνουν αυθόρμητα, δεν είναι μια οργανωμένη προσπάθεια να κόψουν χρήματα από την πυροπραστασία-πυρόσβεση;
Η οργή πρέπει να είναι οργανωμένη και όχι να βαράει στον γάμο του καραγκίοζη
E τοτε ας μην χαρακτηριζουμε την συγκεντρωση "αυθορμητη εκρηξη λαικης οργης"Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 21 Αύγ 2024, 09:04 Μπορεί να κάνει το κάλεσμα και οι πυροπληκτοι να το αποδέχονται. Το ζήτημα είναι άλλο, γιατί ο προϋπολογισμός του κράτους δεν είναι ανοργανωτος και ο λαός πρέπει να είναι;
Otto Weininger έγραψε: 21 Αύγ 2024, 09:17 μεταφερόμενοι διαμαρτυρόμενοι ζαίοι, ανταρσίες και κκεδες.
Ούτε ένας δεν ήταν κάτοικος της περιοχής. Λες και τέτοια απλυταριά μένουν εκεί.

Οργανωμένος λαός απέναντι σε οργανωμένο κράτος. Είμαστε οκ με αυτό; και είναι πολύ μικρότερος ο βαθμός οργάνωσης του ενός υποκειμένου από το κράτος ως υποκείμενο.George_V έγραψε: 21 Αύγ 2024, 09:17E τοτε ας μην χαρακτηριζουμε την συγκεντρωση "αυθορμητη εκρηξη λαικης οργης"Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 21 Αύγ 2024, 09:04 Μπορεί να κάνει το κάλεσμα και οι πυροπληκτοι να το αποδέχονται. Το ζήτημα είναι άλλο, γιατί ο προϋπολογισμός του κράτους δεν είναι ανοργανωτος και ο λαός πρέπει να είναι;
Οργανωμενη, κομματικη και κατευθυνομενη ηταν.
Δεν εχω ορεξη να υπερασπιζομαι τον Κουλη αλλα να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους.