Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Καθε χρόνο μια τέτοια είδηση του κώλου. Ρομποτική, ai, διαστημικα ταξίδια και παπαριές, ενώ δεν έχουν βρει μια λύση για την τριχόπτωση τόσους αιώνες. Η ανθρωπότητα έχει αποτύχει
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Μη φτάσει στα μάτια του αδερφού μου αυτή η είδηση και πάει και το κουμπώσει, και από 9/10 που είναι ήδη παρότι καράφλας, πάει στα 15/10 και ξεπεράσει και εμένα μετά.
Θα τη δοκιμαζα αλλα δεν χωρανε αλλες τριχες στο κεφαλι
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
GoBack έγραψε: 11 Αύγ 2024, 22:17
Θα τη δοκιμαζα αλλα δεν χωρανε αλλες τριχες στο κεφαλι
Ενδειξη χαμηλης τεστο
Αυτα λετε μεταξυ σας στα συμποσια καραφλας;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
alto_sem έγραψε: 11 Αύγ 2024, 22:11
Να τους κλέψω λίγο dna και να το αλείψω στο κεφάλι μου; Ανταλλαγή με χαλκό κάνουν;
awkward_black_kid_looking.gif
Από ρομάλεν τσαβάλεν είπα, όχι από αφρικάνο!
Ας πούμε ότι είναι λίγο αμήχανο να κλέβεις σπέρμα από οποιονδήποτε, για να το αλείψεις στο κεφαλι σου
Και ο ίδιος να προσφερθεί οικειοθελώς να στο δώσει δηλαδή, πάλι αμήχανο θα ειναι