!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γνώμες sos
Γνώμες sos
Σήμερα έγινε το εξής: όπως είπα δείχνουμε δωματια μόνο όταν είναι στο κάτω κτήριο, 5 λεπτά αποσταση μες στον καύσωνα. Η πενηνταρα βάζει μια καπελαδούρα σαν σιτεμένη Αλίκη στο ναυτικο. Εγώ δεν βάζω καπέλο, αλλά πήρα ένα ανεμιστηρακι χειρός που πετάει νερό. Το δοκίμασα σήμερα πρώτη φορά και κάνει διαφορά. Δεν ιδρωσα καθόλου. Εννοείται πως δεν ψεκαζομαι μπροστά στους πελάτες αλλά όσο προχωρώ,διακριτικά ρίχνω λίγο και κάνω λίγο αέρα οταν επιστρέφω. Το σχολίασε όμως η άσχημη κόρη και μου λέει ότι δεν είναι ωραίο να το κάνω όσο πηγαίνω τους πελάτες. Κάνει λες και δεν έχω ξαναδουλεψει στον τουρισμό, που να την πάρει ο διάολος. Τη ρωτάω, για την καπελαδουρα της συναδέλφου γιατί δεν λέτε τιποτα; Και λέει άλλο το καπέλο. Φταίω να πάρω κανένα έξαλλο καπέλο κι εγω να κυκλοφορούμε όλοι σαν κλόουν; Δηλαδή εμένα ως εργοδότη θα με πείραζε περισσότερο το τεράστιο καπέλο πάρα ένα ανεμιστηρακι χειρός. Σε κάθε περίπτωση της λέω κάνει υπερβολική ζέστη και το χρειάζομαι. Δεν ξαναμιλησε αλλά είμαι βέβαιος ότι θα το σχολιάσουν.
Και γενικά εκεί δεν έχουν κλιματιστικό στη ρεσεψιόν τους
Μόνο ανεμιστήρα και επικρατεί κουφοβραση. Επειδή δεν έχω ξαναδουλεψει αλλού, δεν ξέρω αν εγω είμαι υπερβολικός και είναι καλοί εργοδότες. Πχ αυτό με την καθυστέρηση πώς σας ακούγεται; Δεν μου κάνουν παρατήρηση αν αργώ. Και τις προαλλες που δεν είχα κοιμηθεί και ζήτησα να φύγω μια ωρα νωρίτερα, με άφησαν. Και πριν δυο βδομάδες με άφησαν να καλέσω τον παθολόγο μου που με εξέτασε σε ένα δωμάτιο και μου έγραψε εξετάσεις (εχω ιλίγγους λόγω του θέματος στο αυτί μου) Αλλά παράλληλα κάνω πολλά που δεν θα έπρεπε. Πχ μου ζήτησαν να κουβαλησω κάτι κούτες με ποτά λες και είμαι αποθηκάριος. Κάποιες φορές το κάνω αλλά τις προαλλες πονούσα τον αυχένα μου και αρνήθηκα. Και μετά ήρθε η κόρη που τα έχει με το μάγειρα και τις σήκωσε επιδεικτικά. Χεστηκα βέβαια. Δεν είμαι αποθηκάριος. Κι εγω στην επιχείρηση μου έκανα παραπάνω πράγματα.
Αλλά κάποιες συμπεριφορές τους ειναι υποτιμητικες. Πχ η άσχημη κόρη είχε παραγγείλει κάτι σάντουιτς (είναι τοφαλος εκτός των αλλων) και μου είπε να βάλω τα υπόλοιπα ατό ψυγείο. Χέρια δεν εχει; Εγώ δεν έλεγα τέτοια στους υπαλλήλους μας.
Άσε που κόλλησαν οι μισοί τους κοβιντ. Έτσι και με κολλήσουν και κολλήσει και η μαμά μου που έχει υποκείμενα νοσήματα, θα τους κάνω αγωγή τους μαλακες.
Και γενικά εκεί δεν έχουν κλιματιστικό στη ρεσεψιόν τους
Μόνο ανεμιστήρα και επικρατεί κουφοβραση. Επειδή δεν έχω ξαναδουλεψει αλλού, δεν ξέρω αν εγω είμαι υπερβολικός και είναι καλοί εργοδότες. Πχ αυτό με την καθυστέρηση πώς σας ακούγεται; Δεν μου κάνουν παρατήρηση αν αργώ. Και τις προαλλες που δεν είχα κοιμηθεί και ζήτησα να φύγω μια ωρα νωρίτερα, με άφησαν. Και πριν δυο βδομάδες με άφησαν να καλέσω τον παθολόγο μου που με εξέτασε σε ένα δωμάτιο και μου έγραψε εξετάσεις (εχω ιλίγγους λόγω του θέματος στο αυτί μου) Αλλά παράλληλα κάνω πολλά που δεν θα έπρεπε. Πχ μου ζήτησαν να κουβαλησω κάτι κούτες με ποτά λες και είμαι αποθηκάριος. Κάποιες φορές το κάνω αλλά τις προαλλες πονούσα τον αυχένα μου και αρνήθηκα. Και μετά ήρθε η κόρη που τα έχει με το μάγειρα και τις σήκωσε επιδεικτικά. Χεστηκα βέβαια. Δεν είμαι αποθηκάριος. Κι εγω στην επιχείρηση μου έκανα παραπάνω πράγματα.
Αλλά κάποιες συμπεριφορές τους ειναι υποτιμητικες. Πχ η άσχημη κόρη είχε παραγγείλει κάτι σάντουιτς (είναι τοφαλος εκτός των αλλων) και μου είπε να βάλω τα υπόλοιπα ατό ψυγείο. Χέρια δεν εχει; Εγώ δεν έλεγα τέτοια στους υπαλλήλους μας.
Άσε που κόλλησαν οι μισοί τους κοβιντ. Έτσι και με κολλήσουν και κολλήσει και η μαμά μου που έχει υποκείμενα νοσήματα, θα τους κάνω αγωγή τους μαλακες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 01 Αύγ 2024, 21:25, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Re: Γνώμες sos
Μπράβο, ωραίος, εύγε
- Fata_Morgana
Μα δεν έχει τόση ζέστη πλέον.
-
Machine ghost
Χθες στη γειτονιά μου ντάλα ήλιο, ένας τριαντάρης έκανε τζογκινγ σε ανηφόρα! Φόραγε μόνο σορτσάκι δεν είχε κανένα παγούρι, και φόραγε ένα τζόκεϊ καπέλο με ανεμιστηράκια μπαταρίας!
Σκιαχτηκα φώναξα τον σκύλο που αλύχταγε πρώτο και μετά τη γυναίκα και κλείστηκαμε στη στέρνα .
Πέρασες καταδώ ;;;
Σκιαχτηκα φώναξα τον σκύλο που αλύχταγε πρώτο και μετά τη γυναίκα και κλείστηκαμε στη στέρνα .
Πέρασες καταδώ ;;;
Χασκογελάνε τα δάσα.
Kappa είσαι ο Θεοχάρης; Τόσα στραβά, μόνον σε εκείνον τυχαίνανε.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Μην κάνεις edit όμως και προσθέτεις πράγματα...μπορεί ν αλλάξουν οι γνώμες ή τα sos
Ε πως δεν έχει ζέστη, 2 το μεσημέρι που με εστειλαν έβραζε. Άσφαλτος είναι, από το πεζοδρόμιο τους πάνε τους πελάτες και γύρω γύρω κάδοι (εντελώς γυφτιά εκτός των αλλων)
Αυτό με τα σάντουιτς πώς σας ακούγεται; Δεν ειναι τρελό να λες σε κάποιον βάλε τα σάντουιτς στο ψυγείο ενώ εκείνος κάθεται στον υπολογιστή και δουλεύει και εσύ είσαι είσαι όρθια και μπορείς να τα βάλεις μόνη σου; Έχει τεσσάρων μηνών μωρό βέβαια όπως έχω πει, αλλά δεν το είχε μαζί της, το είχε η μάνα της. Είναι ανυπόφορη. Με ρώτησε βέβαια αν θελω κι εγω κάτι, της είπα όχι. Παραγγέλνει κάτι τεράστιες αηδιαστικες σαντουιτσάρες και τρωγοπίνει όλη μέρα. Μέχρι και ο αδερφός της σχολίασε το μέγεθος του σάντουιτς.
Από μένα πάντως παραμένει η πρώτη εντύπωση...
μπράβο σου...άξιος και έχεις και όλο το δίκαιο με το μέρος σου
Σωστός. Χίλια δίκια έχειςKappa έγραψε: 01 Αύγ 2024, 21:28Ε πως δεν έχει ζέστη, 2 το μεσημέρι που με εστειλαν έβραζε. Άσφαλτος είναι, από το πεζοδρόμιο τους πάνε τους πελάτες και γύρω γύρω κάδοι (εντελώς γυφτιά εκτός των αλλων)
Αυτό με τα σάντουιτς πώς σας ακούγεται; Δεν ειναι τρελό να λες σε κάποιον βάλε τα σάντουιτς στο ψυγείο ενώ εκείνος κάθεται στον υπολογιστή και δουλεύει και εσύ είσαι είσαι όρθια και μπορείς να τα βάλεις μόνη σου; Έχει τεσσάρων μηνών μωρό βέβαια όπως έχω πει, αλλά δεν το είχε μαζί της, το είχε η μάνα της. Είναι ανυπόφορη. Με ρώτησε βέβαια αν θελω κι εγω κάτι, της είπα όχι. Παραγγέλνει κάτι τεράστιες αηδιαστικες σαντουιτσάρες και τρωγοπίνει όλη μέρα. Μέχρι και ο αδερφός της σχολίασε το μέγεθος του σάντουιτς.
Άρα όπως σας τα γραφω τους θεωρείτε κακούς εργοδοτες; Δεν έχω μετρο σύγκρισης για να καταλάβω. Ο μόνος άλλος εργοδότης που είχα ήταν ο διευθυντής της εφημερίδας που δούλευα αλλά αυτός έβριζε συνέχεια και τον αέρα που ανέπνεε. Ήταν όμως χαλαρή δουλειά γιατί έφευγα οποτε τελείωνα το editing στα άρθρα.student έγραψε: 01 Αύγ 2024, 21:29 Από μένα πάντως παραμένει η πρώτη εντύπωση...
Εμείς ως εργοδοτες ήμασταν πολύ λασκα. Συνεπώς δεν ξέρω αν όλα αυτά είναι νορμάλ ή όχι.
GoBzi έγραψε: 01 Αύγ 2024, 21:30 Kappa σκάσε μυτη με τέτοιο καπέλο
[img]https://i.postimg.cc/pdVLXGp3/3e51 ... .jpg[/img]
Να κάνει και υπόκλιση μόλις δει τη κόρη της τύπισσας?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kauldron την 01 Αύγ 2024, 21:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δεν είναι κακή ιδέα. Να δω μετά τι θα λέει.GoBzi έγραψε: 01 Αύγ 2024, 21:30 Kappa σκάσε μυτη με τέτοιο καπέλο
[img]https://i.postimg.cc/pdVLXGp3/3e51 ... .jpg[/img]
Κάκιστοι εργοδότες και καθόλου νορμάλ...
έμπλεξες φίλε μου
έμπλεξες φίλε μου
Ε οκ, κάνω υπομονή, τρεις μήνες έμειναν. Δεν πρόκειται να με ξαναδούν ουτε ζωγραφιστό μετά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση