!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μιλάτε με τον κουρέα σας ενώ σας κουρεύει....

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι

Μιλάτε με τον κουρέα σας ενώ σας κουρεύει....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι »

...ή επικρατεί αμήχανη σιωπή;
sure...
(γελώ)
Machine ghost

Re: Μιλάτε με τον κουρέα σας ενώ σας κουρεύει....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost »

Μια που το θίγεις.
Δεν μιλάω όχι, με το τσιγκέλι λέω ναι ή όχι ή όσα περισσεύουν από τα δάχτυλα σου πάρτα ή ναπάλμ ή Μπουμπούνα το ρε, μια χαρά είναι κάτω από το καπέλο …. κλπ κλπ
Ο τύπος μιλά λες και έχει πάρει αμφεταμίνες!
Πενήντα χρόνια πελάτης.
Από τη γυναικεία ακτίνα,δε, ακούγεται ένας συνεχής βόμβος σαν σμήνος από σκατόμυγες σαν μακρινό μελίσσι ένας αχός.
ΑΛΛΑ Στην έξοδο από το μπαρμπέρικο Νοιώθω ένα είδος κάθαρσης. Ανεξήγητο , και πολλοί μου έχουν περιγράψει το ίδιο !
Κάτι σαν υπνοβάτης που ξυπνά.
Χασκογελάνε τα δάσα.
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι

Machine ghost έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 03:21 Μια που το θίγεις.
Δεν μιλάω όχι, με το τσιγκέλι λέω ναι ή όχι ή όσα περισσεύουν από τα δάχτυλα σου πάρτα ή ναπάλμ ή Μπουμπούνα το ρε.. κλπ κλπ
Πενήντα χρόνια πελάτης.
Από τη γυναικεία ακτίνα,δε, ακούγεται ένας συνεχής βόμβος σαν σμήνος από σκατόμυγες σαν μακρινό μελίσσι ένας αχός.
ΑΛΛΑ Στην έξοδο από το μπαρμπέρικο Νοιώθω ένα είδος κάθαρσης. Ανεξήγητο , και πολλοί μου έχουν περιγράψει το ίδιο !
Η υπνηλία που καθοσουν ακίνητος και αμίλητος και ξαφνικά κινείσαι πάλι;

Ποιος κλώνος είσαι για να ξέρω πού να καταχωρήσω την απάντηση;
sure...
(γελώ)
Machine ghost

λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 03:29
Machine ghost έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 03:21 Μια που το θίγεις.
Δεν μιλάω όχι, με το τσιγκέλι λέω ναι ή όχι ή όσα περισσεύουν από τα δάχτυλα σου πάρτα ή ναπάλμ ή Μπουμπούνα το ρε.. κλπ κλπ
Πενήντα χρόνια πελάτης.
Η υπνηλία που καθοσουν ακίνητος και αμίλητος και ξαφνικά κινείσαι πάλι;

Ποιος κλώνος είσαι για να ξέρω πού να καταχωρήσω την απάντηση;
Κάτσε σου στέλνω cv :smt005: :smt005: σου πήρε ώρα να το σκεφτείς; :smt005: :smt005:
Χασκογελάνε τα δάσα.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

έχω να κουρευτώ 2-3 χρόνια αλλά γενικά όχι δε μιλάω, και με ενοχλεί να μου μιλάει ο μπαρμπέρης. Γενικά με ενοχλεί να με ακουμπάνε, και το μπιριμπιρι το κάνει διπλά ενοχλητικό. Ο οδοντίατρος με ενοχλεί λιγότερο γιατί τουλάχιστον δεν περιμένει να του απαντήσω.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Machine ghost

Chilloutbuddy έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 04:21 έχω να κουρευτώ 2-3 χρόνια αλλά γενικά όχι δε μιλάω, και με ενοχλεί να μου μιλάει ο μπαρμπέρης. Γενικά με ενοχλεί να με ακουμπάνε, και το μπιριμπιρι το κάνει διπλά ενοχλητικό. Ο οδοντίατρος με ενοχλεί λιγότερο γιατί τουλάχιστον δεν περιμένει να του απαντήσω.
Καλό είναι σε μερικούς επαγγελματίες να μην μιλάς και πολύ περισσότερο να αντιμιλάς. Chil αποθησαύρισες δυο από αυτά.
Χασκογελάνε τα δάσα.
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι

Machine ghost έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 05:24
Chilloutbuddy έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 04:21 έχω να κουρευτώ 2-3 χρόνια αλλά γενικά όχι δε μιλάω, και με ενοχλεί να μου μιλάει ο μπαρμπέρης. Γενικά με ενοχλεί να με ακουμπάνε, και το μπιριμπιρι το κάνει διπλά ενοχλητικό. Ο οδοντίατρος με ενοχλεί λιγότερο γιατί τουλάχιστον δεν περιμένει να του απαντήσω.
Καλό είναι σε μερικούς επαγγελματίες να μην μιλάς και πολύ περισσότερο να αντιμιλάς. Chil αποθησαύρισες δυο από αυτά.
Απαντήσεις από αταυτοποίητους κλώνους δεν γίνονται δεκτές.
sure...
(γελώ)
Machine ghost

λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 05:36
Ότι πεις.
Χασκογελάνε τα δάσα.
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι

Machine ghost έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 05:38
Ότι πεις.
Άκυρο είδα το προφίλ. Καινούργιος φαίνεσαι. Πώς μας ανακάλυψες;
sure...
(γελώ)
Machine ghost

λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 05:41
Machine ghost έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 05:38

Ότι πεις.
Άκυρο είδα το προφίλ. Καινούργιος φαίνεσαι. Πώς μας ανακάλυψες;
Μπράβο μυαλό! Σας βρήκα από τον κατάλογο του κέντρου δηλητηριάσεων.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Μια καλημέρα μπαίνοντας και ένα πάλι τα πήρες περισσότερο από όσο σου είπα φευγοντας
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Δεν ξέρω πακιστανικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Αλλάζεις στυλ, δικέ μου; Ακόμα και να τα μακραίνεις όμως, θέλουν περιποίηση και κόψιμο, αραιά και πού.

Στο θέμα μας, εγώ μιλάω με τον κουρέα. Πριν, κατά την διάρκεια και καμμία φορά κάθομαι και μετά και μιλάμε. Γενικότητες βέβαια, αλλά τα λέμε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
BILLO

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BILLO »

Εχω να παω πεντε χρονια τουλαχιστον στο κομμωτηριο. Απλα με το ψαλιδι παιρνω 10 ποντους οταν το μαλλι εχει φτασει να σπαει πολυ στο χτενισμα.
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι

Feindflug έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 07:06
Αλλάζεις στυλ, δικέ μου; Ακόμα και να τα μακραίνεις όμως, θέλουν περιποίηση και κόψιμο, αραιά και πού.

Στο θέμα μας, εγώ μιλάω με τον κουρέα. Πριν, κατά την διάρκεια και καμμία φορά κάθομαι και μετά και μιλάμε. Γενικότητες βέβαια, αλλά τα λέμε.

Επειδή ρωτάς, θα σου πω γιατί άνοιξα το νήμα. Αν και δεν έχεις πει γιατί νευρίασες με τον Μπαχαλάκη. Μυστήριος είσαι ρε αδερφάκι μου.

Λοιπόν πιο μικρός πήγαινα σε γυναίκες. Όχι για πατριαρχικούς λόγους αλλά έτυχε πολύ μικρός να με κουρέψουν σκατά άντρες και τους απέφευγα. Εννοείται ότι το σιχαινόμουν σαν διαδικασία. Κάτι εποχές προ κρίσης, που είχανε σχεδόν παντού και μια γυναίκα να ανοίγει την πόρτα, να σου παίρνει το μπουφάν και να κάνει κίνηση να στο φορέσει μετά!!! ήταν ο εφιάλτης μου. Έλεγα οκ μπορώ και μόνος μου και ταυτόχρονα αισθανόμουν και άσχημα μήπως προσβάλλω την δουλειά της (ΓΑΛΗ από τότε μου έμεινε η αυτό εξυπηρέτηση :wink )

Εν τω μεταξύ και αυτό να μην συνέβαινε, το ψιλό στάνταρ κάποια εποχή ήταν ενώ κάνεις λούσιμο στο κεφάλι, να σου κάνουνε μασάζ στους κροτάφους και στον αυχένα. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ ΠΡΙΝ. Αυτό γενικά σαν κίνηση είναι το σημείο G μου αλλά μου την έσπαγε από αγνώστους και επειδή σε αντίθεση με την πόρτα που δεν με φτιάχνει καθόλου, μέχρι να ανοίξω το στόμα να το πω, είχα ήδη γλαρωσει, έκανα παρατήρηση ότι δεν θέλω, με απότομο αλλά και καυλωμένο ύφος, σαν Εθνικοκοινωνιστης που του βάζουνε κάτι για βαθμολογία.

Να πω εδώ ότι αν και δεν πήγαινα σε τίποτα τρελά γκλαμουρους, απέφευγα τα πολύ μικρά συνοικιακά για τον μόνο λόγο ότι αισθανόμουν ότι σε αυτά θα πρέπει οπωσδήποτε να μιλάω. Σαν να προτιμούσα ένα τουριστικό μίνι μπας από ταξί, δηλαδή. Όμως τελευταία φορά που πήγα σε ένα τύπισσα να σου ανοίγει πόρτα, να προσφέρει γαλλικό καφέ, μπατονετες για τα αυτιά, πλήρης καρτέλα πελάτη που μονο ομάδα αίματος δεν ζητούσε (ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΘΕΛΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ), το πορνοδιαστροφικό μασάζ κροταφων και μετά από όλα αυτά ο κουρέας βρωμοκοπουσαν τα χέρια του τσιγαρίλα (τι έγινε αλικατ??? )και η τιμή ήταν κάνα 25αρι, λέω αυτό ήταν.

Εδώ να αναφέρουμε και το θέμα του στήθους. Πολύ ενοχλητικό ενώ κουρεύεσαι να κλείνει το 90% του οπτικού σου πεδίου. Ιδίως αν είσαι μπακούρι.

Μετά ανακάλυψα ένα μικρό συνοικιακό που δεν είχε όλα αυτά τα προβλήματα αλλά πλέον το πρόβλημα ήταν άλλο. Επειδή ήταν πολύ φτηνό, είχε πολύ νεαρή πελατεία. Τότε δεν μεσουρανούσε η Τραπ αλλά ήδη ανδρωνοταν το τραποκοινο. Εκεί ανακάλυψα ότι στα φτηνά κομμωτήρια εκτός από μπαμπάδες με τα 3 Κουτσουβελα τους στην σειρά, πάνε και τα γυμνασιολυκειοπαιδα τα οποία πάνε πλέον κομμωτήριο κάθε 10 ή 15 μέρες! Αυτό στα δικά μου χρόνια ήταν ανήκουστο. Οριακά μια φορά τον μήνα και πάλι σκεφτόμουν τα λεφτά που θα μπορούσες να δώσεις για μπιλιάρδο και μιλκο. Άσε που οι κοτσίδες ήταν συχνότατο φαινόμενο. Αφού έβγαλα κάποια κοινωνιολογικά συμπεράσματα, εγκατέλειψα και από εκει, για τον ίδιο λόγο που δεν πήγα ποτέ σε γήπεδο ή σε κλαμπ. Η πολλή μαζεμένη τεστοστερόνη με ενοχλεί πιο πολύ και από το να κλείνουν το οπτικό μου πεδίο μπούστα ενώ η κάτοχος τους μου μιλάει για τον άντρα της (ούτε οι bsμιάρηδες τόση ανωμαλία).

Εννοείται ότι ως τότε απέφευγα να μιλάω. Για τρεις λόγους: τις απαντήσεις του κουρέα/κομμώτριας στον φιξαρισμενο διάλογο, τις έχεις ακούσει ήδη από τον προηγούμενο πελάτη, ενώ κάνεις ότι έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον σε κάποιο περιοδικό από το τραπεζάκι (τότε δεν υπήρχε άμα.ο κίνδυνος να θεωρηθεί κάποιος ανωμαλαρα του κερατά, αν περάσει κανα τέταρτο χωρίς να κοιτάει οθόνη κινητού). Δεύτερον, μου την δίνει να με περιποιείται κάποιος που δεν ξέρω και να μην είμαι σε νοσοκομείο. Οπότε περνάω έξω από beauty saloon και βλέπω μια καργια απλωμένη σαν αστερία να μιλάει στο κινητό, ενώ η υπάλληλος γονατιστή της βερνικωνει εκεί χαμου τα πόδια, με πιάνει ντροπή για το ανθρώπινο είδος. Τρίτον, αν δεν μιλήσεις καθόλου είναι ψιλό οκ η ατμόσφαιρα. ΑΝ ΠΕΙΣ ΤΡΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΈΧΕΙΑ, εκεί ξεκινάει η αμηχανία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος λαθρολάγνο κουρκουμπίνι την 31 Ιούλ 2024, 08:14, έχει επεξεργασθεί 6 φορές συνολικά.
sure...
(γελώ)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”