!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πέθανε η Ντέμη Γεωργίου
Πέθανε η Ντέμη Γεωργίου
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Πέθανε η Ντέμη Γεωργίου
Eιναι κριμα να πεθαινουν τοσο νεοι οι ανθρωποι.
Τα συλλυπητηρια μου στην οικογένεια της ειναι βαρυ το χτυπημα της απωλειας ενος νεοτατου ανθρωπου.
Τα συλλυπητηρια μου στην οικογένεια της ειναι βαρυ το χτυπημα της απωλειας ενος νεοτατου ανθρωπου.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Ληστοσυμμορίτης
βακτηριακή μόλυνση!!
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
-
Δημοκράτης
μεγάλη πρέσα το να δουλεύεις μαγειρας. Δεν ξέρω αν το πρόβλημα της το δημιούργησε η δουλειά αλλά όσους σεφ ξέρω στα 45 είναι και κατεστραμμένοι σωματικά και με 100 ψυχολογικά
Κρίμα η κοπέλα. Καλό κουράγιο στους δικούς της ανθρώπους.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Βακτηριακη λοιμωξη λεει που δεν ειναι ακριβως θεμα στρες.Δημοκράτης έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 13:16 μεγάλη πρέσα το να δουλεύεις μαγειρας. Δεν ξέρω αν το πρόβλημα της το δημιούργησε η δουλειά αλλά όσους σεφ ξέρω στα 45 είναι και κατεστραμμένοι σωματικά και με 100 ψυχολογικά
Όλα ξεκινάνε από το mental health. Όταν έχεις στρες αδυνατεί το ανοσοποιητικό και εισβάλλουν ιοί και βακτηρίδια. Πολλοί βγάζουν ερπη.foscilis έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 13:19Βακτηριακη λοιμωξη λεει που δεν ειναι ακριβως θεμα στρες.Δημοκράτης έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 13:16 μεγάλη πρέσα το να δουλεύεις μαγειρας. Δεν ξέρω αν το πρόβλημα της το δημιούργησε η δουλειά αλλά όσους σεφ ξέρω στα 45 είναι και κατεστραμμένοι σωματικά και με 100 ψυχολογικά
Ο Νουσρετ το έχει καταλάβει, γιαυτο ξυπνάει από τις 5 και τρέχει στη Μύκονο.
- NewModelArmy
Το θέμα είναι ότι αν σε βρει κάτι τέτοιο στην επαρχία(στην Πάρο ηταν) τα πάντα είναι κορωνα-γραμματα ακόμα και 39 χρόνων να είσαι.
Μπορει να ειναι. Σε συνδυασμο με την βιγκαν διατροφη της μπορει να επηρεασαν την τυχη της.foscilis έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 13:19Βακτηριακη λοιμωξη λεει που δεν ειναι ακριβως θεμα στρες.Δημοκράτης έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 13:16 μεγάλη πρέσα το να δουλεύεις μαγειρας. Δεν ξέρω αν το πρόβλημα της το δημιούργησε η δουλειά αλλά όσους σεφ ξέρω στα 45 είναι και κατεστραμμένοι σωματικά και με 100 ψυχολογικά
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Όλα είναι μολυσμένα και κανείς δεν ενδιαφέρεται.
Ο αέρας που αναπνέουμε στις πόλεις.
Τα φαγητά, ειδικα τα junk food που ειναι χιλιοτηγανισμενα στο ίδιο λάδι.
Βάλε και το άγχος.
Διαβαζω συνέχεια για θανάτους νεων ανθρωπων και ξαφνικιτιδες.
Η ανθρωπότητα πρέπει να εργαστεί για την υγεία. Τα κρατη πρέπει να ενεργοποιηθουν.
Καντε ασκηση, σωστη διατροφη, μειώστε το άγχος και μετά τα 45 τσεκ απ ανα τακτα διαστήματα.
Ο αέρας που αναπνέουμε στις πόλεις.
Τα φαγητά, ειδικα τα junk food που ειναι χιλιοτηγανισμενα στο ίδιο λάδι.
Βάλε και το άγχος.
Διαβαζω συνέχεια για θανάτους νεων ανθρωπων και ξαφνικιτιδες.
Η ανθρωπότητα πρέπει να εργαστεί για την υγεία. Τα κρατη πρέπει να ενεργοποιηθουν.
Καντε ασκηση, σωστη διατροφη, μειώστε το άγχος και μετά τα 45 τσεκ απ ανα τακτα διαστήματα.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Θα πρέπει να πουν πάντως, γιατί μπορεί να είναι ένα σωρό πράγματα που αφορούν εντελώς ανύποπτο κόσμο. Από ανοσοκαταστολή λόγω covid και μολυσμένο νερό, μέχρι νόσο των λεγεωνάριων από κάποιο ασυντήρητο επαγγελματικό κλιματιστικό σαν αυτά που έχουν τα πλοία.Bazoomba έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 13:24Μπορει να ειναι. Σε συνδυασμο με την βιγκαν διατροφη της μπορει να επηρεασαν την τυχη της.foscilis έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 13:19Βακτηριακη λοιμωξη λεει που δεν ειναι ακριβως θεμα στρες.Δημοκράτης έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 13:16 μεγάλη πρέσα το να δουλεύεις μαγειρας. Δεν ξέρω αν το πρόβλημα της το δημιούργησε η δουλειά αλλά όσους σεφ ξέρω στα 45 είναι και κατεστραμμένοι σωματικά και με 100 ψυχολογικά
-
Δημοκράτης
Ναι δεν ξέρω αν στην περίπτωση της είχε σχέση με την δουλειάfoscilis έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 13:19Βακτηριακη λοιμωξη λεει που δεν ειναι ακριβως θεμα στρες.Δημοκράτης έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 13:16 μεγάλη πρέσα το να δουλεύεις μαγειρας. Δεν ξέρω αν το πρόβλημα της το δημιούργησε η δουλειά αλλά όσους σεφ ξέρω στα 45 είναι και κατεστραμμένοι σωματικά και με 100 ψυχολογικά
Απλά είναι πολλά τα προβλήματα που μπορεί να σου βγάλει αυτή η δουλειά και μπορεί ήδη ο οργανισμός της να ήταν κουρασμένος, εκτός αν κόλλησε το βακτήριο στην κουζίνα
Ειδικά αν τα συνδυάζεις με το ότι ήταν βιγκαν και με πολλά κιλά, βγήκε πολύ άσχημο πακέτο
zteo έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 11:53 https://www.google.com/amp/s/www.in.gr/ ... natos/amp/
RIP
Νεότατος στα 39 από λοιμωξη
nyxtovios έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 14:21zteo έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 11:53 https://www.google.com/amp/s/www.in.gr/ ... natos/amp/
RIP
Νεότατος στα 39 από λοιμωξη![]()
Αμα δεν τρέφεσαι σωστά και με τις αηδίες που έτρωγε και έπιανε λόγω δουλειάς έπαιζε τη ζωή της κάθε μέρα κορώνα γράμματα.
Για όποιους δ εν το ξέρουν ήταν η γνωστή «βίγκαν λεσβία» την οποία μετά κακοποιούσε η «γυναίκα» της και την είχε στείλει στο νοσοκομείο μπλε μαρέν απο το βρωμόξυλο. Της βγήκε ξυνή και η «γυναίκα» και η διατροφή. Τιμωρήθηκε απο τις επιλογές της για τις οποίες ίσως δεν έφταιγε αλλά τις θεωρούσε κανονικές.
Για όποιους δ εν το ξέρουν ήταν η γνωστή «βίγκαν λεσβία» την οποία μετά κακοποιούσε η «γυναίκα» της και την είχε στείλει στο νοσοκομείο μπλε μαρέν απο το βρωμόξυλο. Της βγήκε ξυνή και η «γυναίκα» και η διατροφή. Τιμωρήθηκε απο τις επιλογές της για τις οποίες ίσως δεν έφταιγε αλλά τις θεωρούσε κανονικές.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 138 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
-
- 1 Απαντήσεις