!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καταγγελίες Ισραήλ ότι η Τουρκία στηρίζει τη Χαμας
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Καταγγελίες Ισραήλ ότι η Τουρκία στηρίζει τη Χαμας
μεγάλη είδηση, δε το περίμενε κανείς
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Οι Ισραηλινοι έχουν βουτήξει ολόκληροι στο βαρέλι του Γκαιμπελισμου οπότε δεν έχουν αξιοπιστία σε ότι λένε.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Δημοκράτης
zteo έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 23:06 Οι Ισραηλινοι έχουν βουτήξει ολόκληροι στο βαρέλι του Γκαιμπελισμου οπότε δεν έχουν αξιοπιστία σε ότι λένε.
Ρε δεν πάτε καθόλου καλά
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
μα ναι, κακολογούν το τουρκικό κράτος, το πιο πράο και αγαθό κράτος του πλανήτη. αν είναι δυνατόνzteo έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 23:06 Οι Ισραηλινοι έχουν βουτήξει ολόκληροι στο βαρέλι του Γκαιμπελισμου οπότε δεν έχουν αξιοπιστία σε ότι λένε.
δεν υπάρχει περίπτωση να έκαναν τέτοιο πράγμα οι τούρκοι
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Πρώτη φορά που κανουν κατι τετοιο οι Τουρκοι
Αποκλειεται να λενε αληθεια οι Ισραηλινοι
Αποκλειεται να λενε αληθεια οι Ισραηλινοι
- Golden Age
Ποιο βαρέλι; Οι σχέσεις Τουρκίας Χαμάς είναι γνωστές εδώ και χρόνια. Από την δεκαετία του 2000 ακόμη.zteo έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 23:06 Οι Ισραηλινοι έχουν βουτήξει ολόκληροι στο βαρέλι του Γκαιμπελισμου οπότε δεν έχουν αξιοπιστία σε ότι λένε.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Σαν να καταγγέλλει o john wayne gacy τον Jeffrey Dahmer.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
ο μισός πλανήτης στηρίζει τη χαμάς
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Απλά πραγματάκια εάν το Ισραήλ θεωρεί ότι η Τουρκία χρηματοδοτεί και εξοπλίζει την Χαμας να σηκώσουν τα F35 και να βομβαρδίζουν μέσα στην Τουρκία και να ενεργοποιησουν τα άρθρα 4 και 5 του ΝΑΤΟ.
Αλλιώς να σταματήσουν τις μπαρουφες. Κούρασε το κρστος δολοφόνος να κατηγορεί τους πάντες και τα πάντα για αντισημιτισμο και ότι απειλειται από παντου.
Αλλιώς να σταματήσουν τις μπαρουφες. Κούρασε το κρστος δολοφόνος να κατηγορεί τους πάντες και τα πάντα για αντισημιτισμο και ότι απειλειται από παντου.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
μόνο και μόνο άμα γίνει αυτό που λες θα κρεμάσω ισραηλινή σημαία στο σπίτιzteo έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 08:56 Απλά πραγματάκια εάν το Ισραήλ θεωρεί ότι η Τουρκία χρηματοδοτεί και εξοπλίζει την Χαμας να σηκώσουν τα F35 και να βομβαρδίζουν μέσα στην Τουρκία και να ενεργοποιησουν τα άρθρα 4 και 5 του ΝΑΤΟ.
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
No Turkey in the NATO no survive of Israel Russia and China takes Middle East.βοθρατζης έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 09:00μόνο και μόνο άμα γίνει αυτό που λες θα κρεμάσω ισραηλινή σημαία στο σπίτιzteo έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 08:56 Απλά πραγματάκια εάν το Ισραήλ θεωρεί ότι η Τουρκία χρηματοδοτεί και εξοπλίζει την Χαμας να σηκώσουν τα F35 και να βομβαρδίζουν μέσα στην Τουρκία και να ενεργοποιησουν τα άρθρα 4 και 5 του ΝΑΤΟ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Αλέξη;zteo έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 09:04No Turkey in the NATO no survive of Israel Russia and China takes Middle East.βοθρατζης έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 09:00μόνο και μόνο άμα γίνει αυτό που λες θα κρεμάσω ισραηλινή σημαία στο σπίτιzteo έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 08:56 Απλά πραγματάκια εάν το Ισραήλ θεωρεί ότι η Τουρκία χρηματοδοτεί και εξοπλίζει την Χαμας να σηκώσουν τα F35 και να βομβαρδίζουν μέσα στην Τουρκία και να ενεργοποιησουν τα άρθρα 4 και 5 του ΝΑΤΟ.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- Golden Age
Δεν "θεωρεί το Ισραήλ", η Τουρκία στηρίζει εμπράκτως την Χαμάς. Ξέχασες το περισταστικό με το Μαβί Μαρμαρά που περιείχε εφόδια για την Χαμάς; Στην τελευταία του συνάντηση με τον Μητσοτάκη, στην συνέντευξη τύπου, όταν συζητήθηκε δημοσίως το θέμα της Χαμάς, ο ίδιος ο Ερντογάν δήλωσε δημοσίως ότι τα τουρκικά νοσοκομεία περιθάλπουν τραυματίες μέλη της Χαμάς. Φαντάσου τί μπορεί να γίνεται υπογείως.zteo έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 08:56 Απλά πραγματάκια εάν το Ισραήλ θεωρεί ότι η Τουρκία χρηματοδοτεί και εξοπλίζει την Χαμας να σηκώσουν τα F35 και να βομβαρδίζουν μέσα στην Τουρκία και να ενεργοποιησουν τα άρθρα 4 και 5 του ΝΑΤΟ.
Το άλλο που προτείνεις είναι απλά επιθυμία σου. Γιατί να βομβαρδίσει την Τουρκία; Επειδή εσύ το αντιπαθείς και θέλεις να βρεθεί σε κόντρα με το ΝΑΤΟ πιστεύοντας ότι έτσι θα αποδυναμωθεί διπλωματικά; Το Ισραήλ ασκεί αμυντική πολιτική. Δεν βομβαρδίζει κράτη που υποστηρίζουν την Χαμάς. Δεν βομβάρδιζε την Συρία όταν αυτή υποστήριζε την Χαμάς. Δεν βομβάρδισε το Ιράν που επίσης υποστηρίζει την Χαμάς. Και θα βομβαρδίσει την Τουρκία που είναι μέλος του ΝΑΤΟ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 360 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mike Bassett
-
-