!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Kομοίρηδες, πλεμπαίοι, φτωχάτζες, που μου θέλετε και μπάνια τον Αύγουστο. Τότε πάνε οι τουρίστες, ρε λιγούρια.
- Μαδουραίος
Kομοίρηδες, πλεμπαίοι, φτωχάτζες, που μου θέλετε και μπάνια τον Αύγουστο. Τότε πάνε οι τουρίστες, ρε λιγούρια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μαδουραίος την 19 Ιούλ 2024, 15:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Kομοίρηδες, πλεμπαίοι, φτωχάτζες, που μου θέλετε και μπάνια τον Αύγουστο. Τότε πάνε οι τουρίστες, ρε λιγούρια.
θα κανουν ομως staycation 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Kομοίρηδες, πλεμπαίοι, φτωχάτζες, που μου θέλετε και μπάνια τον Αύγουστο. Τότε πάνε οι τουρίστες, ρε λιγούρια.
έχει δίκιο
όταν επιλέγεις να ζήσεις ως χώρα μόνο από τον τουρισμό, αυτό θα έχει κ κάποιες επιπτώσεις
όταν επιλέγεις να ζήσεις ως χώρα μόνο από τον τουρισμό, αυτό θα έχει κ κάποιες επιπτώσεις
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Εντελως κυνικα και ρεαλιστικα:
Το προιον του καλοκαιρινου τουρισμου ειναι πλεον ενα ακριβο προιον. Οι δεκαετιες των rooms to let με το εμαγιε τραπεζακι και την πλαστικη καρεκλα εχουν παρελθει αν οχι οριστικα, τουλαχιστον αφορουν μονο καποιες λαικες παραλιες κοντα στην Αττικη.
Τα σημερινα διαμερισματα που μπαινουν στις πλατφορμες οφειλουν να ειναι - και ειναι - πληρως ανακαινισμενα, ντιζαινατα, με κανονικα μπανια/βεραντες/αυλες/τζακουζι/ιντερνετ/smart tv και φυσικα να εχουν υπηρεσιες καθαρισμου σε καθημερινη βαση. Το ιδιο συμβαινει και στα ξενοδοχεια, τα οποια ομολογουμενως εχουν αναβαθμιστει εξαιρετικα σε βαθμο ακομη και τα παλια μοτελ εχουν roof garden και terrace swimming pool συν υπηρεσιες spa/γυμναστηριου κλπ.Και φυσικα την αναλογη ποιοτητα στο προσωπικο,απο τοτς Chef και τους Mixologist ως τα παιδια στη ρεσεψιον που μιλανε τρεις γλωσσες.
Ολα τα παραπανω εχουν μεγαλο κοστος συντηρησης,με αποτελεσμα την εξισου υψηλη τιμη του τελικου προιοντος. Ε, αυτο ειναι φυσικο επομενο να μην απευθυνεται πλεον στη μεγαλη μαζα των μισθωτων των 900 ευρω.
Το προιον του καλοκαιρινου τουρισμου ειναι πλεον ενα ακριβο προιον. Οι δεκαετιες των rooms to let με το εμαγιε τραπεζακι και την πλαστικη καρεκλα εχουν παρελθει αν οχι οριστικα, τουλαχιστον αφορουν μονο καποιες λαικες παραλιες κοντα στην Αττικη.
Τα σημερινα διαμερισματα που μπαινουν στις πλατφορμες οφειλουν να ειναι - και ειναι - πληρως ανακαινισμενα, ντιζαινατα, με κανονικα μπανια/βεραντες/αυλες/τζακουζι/ιντερνετ/smart tv και φυσικα να εχουν υπηρεσιες καθαρισμου σε καθημερινη βαση. Το ιδιο συμβαινει και στα ξενοδοχεια, τα οποια ομολογουμενως εχουν αναβαθμιστει εξαιρετικα σε βαθμο ακομη και τα παλια μοτελ εχουν roof garden και terrace swimming pool συν υπηρεσιες spa/γυμναστηριου κλπ.Και φυσικα την αναλογη ποιοτητα στο προσωπικο,απο τοτς Chef και τους Mixologist ως τα παιδια στη ρεσεψιον που μιλανε τρεις γλωσσες.
Ολα τα παραπανω εχουν μεγαλο κοστος συντηρησης,με αποτελεσμα την εξισου υψηλη τιμη του τελικου προιοντος. Ε, αυτο ειναι φυσικο επομενο να μην απευθυνεται πλεον στη μεγαλη μαζα των μισθωτων των 900 ευρω.
Οι ξενοι πανε και Απριλιο, και Μαιο και Ιουνιο, και Σεπτεμβριο και Οκτωβριο. Αυτοι ειναι μαλακες και οι δικοι μας που θελουν να ταξιδεψουν μονο μεταξυ 1-20 Αυγουστου ειναι οι ξυπνιοι.
Είδατε που φτάνει η μαλακία: έχουμε μόνο τον τουρισμό για βιομηχανία;
Και είναι μόνο η αρχή!!!
Γιατί αναγκαστικά, στην πορεία για να βρεθούν χρήματα από κράτος, θα γίνουν χειρότερες σκέψεις και ΠΡΑΞΕΙΣ από τους κυβερνώντες!!!
Ο πορδοσάλτε, απλά λέει αυτά που σκέφτονται πάρα πολλοί - όχι πολίτες, μάλλον λεχρίτες του χρήματος και πολιτικοί...
Για δοκίμασε εσύ να πάρεις 2 εβδομάδες διακοπές π.χ. τον Μάιο για να γελάσουμε με τις αντιδράσεις του εργοδότη σου...
Όλοι οι Έλληνες εργοδότες λένε: πάτε διακοπές όταν πάω και εγώ...
.
Και είναι μόνο η αρχή!!!
Γιατί αναγκαστικά, στην πορεία για να βρεθούν χρήματα από κράτος, θα γίνουν χειρότερες σκέψεις και ΠΡΑΞΕΙΣ από τους κυβερνώντες!!!
Ο πορδοσάλτε, απλά λέει αυτά που σκέφτονται πάρα πολλοί - όχι πολίτες, μάλλον λεχρίτες του χρήματος και πολιτικοί...
panos291 έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 15:27 Οι ξενοι πανε και Απριλιο, και Μαιο και Ιουνιο, και Σεπτεμβριο και Οκτωβριο. Αυτοι ειναι μαλακες και οι δικοι μας που θελουν να ταξιδεψουν μονο μεταξυ 1-20 Αυγουστου ειναι οι ξυπνιοι.
Για δοκίμασε εσύ να πάρεις 2 εβδομάδες διακοπές π.χ. τον Μάιο για να γελάσουμε με τις αντιδράσεις του εργοδότη σου...
Όλοι οι Έλληνες εργοδότες λένε: πάτε διακοπές όταν πάω και εγώ...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
To σωστό θα ήταν να αδειάσουν όλα τα νησια, και οι κάτοικοι τους να μεταφερθούν στην ενδοχώρα. Τα σπίτια τους θα νοικιάζονται σε τουρίστες και όσοι Έλληνες θα κυκλοφορούν στα νησιά θα είναι αυστηρά για επαγγελματικούς λόγους.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
O Δυτικοευρωπαιος για την ωρα δεν εχει 40αρια θερμοκρασια σε καθημερινη βαση, αλλα ηπια και δροσερα καλοκαιρια. Επισης, τα σχολεια τους εχουν πεντε ως δεκα μερες διακοπες τελη Μαιου-αρχες Ιουνιου που επιτρεπουν στις οικογενειες να κατεβαινουν στη Μεσογειο - συν το Πασχα φυσικα οπου οι Νοτιες χωρες εχουν σαφως πιο ζεστο κλιμα για αυτους.panos291 έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 15:27 Οι ξενοι πανε και Απριλιο, και Μαιο και Ιουνιο, και Σεπτεμβριο και Οκτωβριο. Αυτοι ειναι μαλακες και οι δικοι μας που θελουν να ταξιδεψουν μονο μεταξυ 1-20 Αυγουστου ειναι οι ξυπνιοι.
Αντιθετα, ο Αθηναιος, ο Θεσσαλονικιος, ο Λαρισαιος, ο Μαδριλενος, ο Ρωμαιος, ο Μπολονιανος και παει λεγοντας ακριβως τον Ιουλιο και τον Αυγουστο χρειαζεται να βρισκεται στη θαλασσα (η στο βουνο), καθως βραζει κυριολεκτικα ο τοπος του.
Δεν ειναι θεμα εξυπναδας, αλλα φυσικων συνθηκων.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Επίσης η σχολική χρονιά να ξεκινά Ιούνιο και να τελειώνει Φλεβάρη.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Εσυ το λες αστειευομενος,ομως ο μεσος αποβλακωμενος ψηφοφορος του Κουλη γραμμενη την εχει τη μορφωση των παιδιων του, γκαρσονια να σερβιρουν μεσα στη θαλασσα να φερνουν λεφτα στο σπιτι να πληρωθει το ρευμα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 15:34 Επίσης η σχολική χρονιά να ξεκινά Ιούνιο και να τελειώνει Φλεβάρη.
- Eθνικοκοινωνιστης
γαβ,γκομμουνισμος,γαβΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 15:34 Επίσης η σχολική χρονιά να ξεκινά Ιούνιο και να τελειώνει Φλεβάρη.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δεν εχει και πολυ αδικο.
Ταϊλάνδη θέλετε να γίνετε, ε θα γίνετε.
Ε αφου θελουν σωνει και καλα Αυγουστο και φταιει ο "υπερτουρισμος", ας πανε καπου που δεν εχει υπερτουρισμο και θα ειναι τσαμπα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 15:34 Επίσης η σχολική χρονιά να ξεκινά Ιούνιο και να τελειώνει Φλεβάρη.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 15:33 To σωστό θα ήταν να αδειάσουν όλα τα νησια, και οι κάτοικοι τους να μεταφερθούν στην ενδοχώρα. Τα σπίτια τους θα νοικιάζονται σε τουρίστες και όσοι Έλληνες θα κυκλοφορούν στα νησιά θα είναι αυστηρά για επαγγελματικούς λόγους.
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
+1000nyxtovios έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 15:39 Δεν εχει και πολυ αδικο.
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 102 Προβολές