!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έκανα βλακεια
Έκανα βλακεια
Λοιπόν έκανα μια μαλακια. Κάποιες φορές πελάτες που δεν έχουν εκτυπωμένο το voucher τους, το στέλνουν σε εμάς για εκτύπωση. Επειδή το ίντερνετ τους δεν δουλεύει εδω και βδομάδες(τριτοκοσμικο ξενοδοχείο), έβγαλα το χαρτί φωτογραφία και το έστειλα μετά στο μέιλ της ρεσεψιόν για να το εκτυπώσω. Πάνω στη δουλειά όμως το ξέχασα. Το πρόβλημα είναι ότι το έστειλα από ένα μειλ με ντροπιαστικο όνομα και φωτογραφία που χρησιμοποιώ μόνο ανεπίσημα. Και επίσης δεν το άνοιξα καθόλου, δηλαδή αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον ανοιχτό υπολογιστή της ρεσεψιόν. Σε αυτό το μειλ έχουν πρόσβαση όλοι. Είμαι πρωινός αρα θα το διαγράψω το πρωί, αλλά μέχρι τότε θα το έχει δει αυτή η κότα, η άσχημη κόρη, γιατί έχει τον συγκεκριμένο λογαριασμό περασμένο και στο κινητό της. Θα πρέπει να πάω νωρίτερα αύριο μπας και προλάβω την καταστροφή αλλά σίγουρα το έχουν ανοίξει ως τώρα. Μπορεί να μην μου πουν τίποτα , αλλά έχω φωτογραφία μου άρα θα ξέρουν ότι είμαι εγώ. Και αν δεν μου πουν κάτι και απλώς αρχίσουν να με σχολιάζουν; Να σχολιασω κάτι από μόνος μου ή απλώς να μην δώσω καμία σημασία, να διαγράψω το μειλ μόλις πάω και να τους γράψω εντελώς;
Re: Έκανα βλακεια
Τι πάρε δώσε κάνεις με αυτό μειλ μεγαλε;
Δεν είναι της παρούσης. Ας πούμε πως είναι συγγραφικό μου ψευδώνυμο. Έχω πολλές δικαιολογίες να δώσω αν με ρωτήσουν. Αυτό που φοβάμαι είναι ότι θα το ανοίξει μία από τις κουτσομπόλες κόρες, δεν θα μου πουν τίποτα και απλώς θα με σχολιάζουν για τα επόμενα πέντε χρόνια σε όλη την περιοχή. Και έχω και τη φατσαρα μου φωτογραφια.
Άμα είναι Gmail μπορείς να το αποσυνδέσεις από οπουδηποτε
- Υδράργυρος
Φωναξε ανωνυμα το υγειονομικο ή την επιθεωρηση εργασιας οποτε αυριο θα εχουν σοβαροτερα πραματα να ασχοληθουνε απο το συγγραφικο σου ψευδωνυμο
- Υδράργυρος
Και ποιο ειναι το συγγραφικο σου ψευδωνυμο που δε θες να αποκαλυφθει; happy queer?
- omg kai 3 lol
αυτοι που θα το δουν πιστευεις οτι εχουν καλυτερα ψευδωνυμα; ή κανουν λιγοτερες κουταμαρες για να σε κρινουν;
Τι εννοεις; Gmail είναι. Αλλά δεν εννοω ότι έχουν πρόσβαση στο λογαριασμό μου, εννοώ ότι έστειλα το voucher από αυτό το μειλ στο μειλ της ρεσεψιόν. Δηλαδή αν ανοίξουν το μειλ θα δουν απλώς το voucher του πελάτη. Το πρόβλημα είναι το όνομα που έχω καθώς και ότι συνοδεύεται από μια αρκετά ευκρινή φωτογραφία μου. Άλλαξα ήδη το όνομα και έβγαλα τη φωτο αλλά είδα ότι δεν έχει αλλάξει ακόμα στο απεσταλμένο μήνυμα. Νομίζω πως αλλάζει μόνο μετά από μια μέρα και φτιάχνεται αλλαγμένο το όνομα μόνο στα καινούργια μειλ που θα στείλω.
Μακάρι να ήταν happy queer. Το μόνο που με σωζει είναι ότι εγώ σχόλασα έντεκα και ακόμα περιμένουν 15 αφίξεις και έχουν και overbooking, δηλαδή θα τους έρθουν ακόμα αρκετά μειλ γιατί σχεδόν κανένας πελάτης δεν έχει εκτυπωμένο το hotel voucher ,άρα ίσως το ανοίξουν βιαστικά και δεν το προσέξουν και αύριο είμαι πρωινός άρα θα το διαγράψω με το που πάω. Αυτό είναι το καλύτερο σενάριο, αλλά δυστυχώς πιστεύω ότι μια από τις κόρες θα το προσέξει γιατι χτυπάει πολύ το όνομα.Υδράργυρος έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 01:37 Και ποιο ειναι το συγγραφικο σου ψευδωνυμο που δε θες να αποκαλυφθει; happy queer?
Οχι απλά είναι πολύ κουτσομποληδες και δεν έχω όρεξη να δώσω στόχο για να με σχολιάζουν πίσω από την πλάτη μου. Ήδη λένε ότι είμαι αντικοινωνικος και δεν χαιρεταω τους πάντες. Τρεις μήνες έμειναν βέβαια, κάνω υπομονή. Δεν λέω πως θα δώσουν και υπερβολική σημασία, θα έχει και δουλειά αύριο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.omg kai 3 lol έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 01:37 αυτοι που θα το δουν πιστευεις οτι εχουν καλυτερα ψευδωνυμα; ή κανουν λιγοτερες κουταμαρες για να σε κρινουν;
Α κατάλαβα ότι το άφησες ανοιχτό.Kappa έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 01:48Τι εννοεις; Gmail είναι. Αλλά δεν εννοω ότι έχουν πρόσβαση στο λογαριασμό μου, εννοώ ότι έστειλα το voucher από αυτό το μειλ στο μειλ της ρεσεψιόν. Δηλαδή αν ανοίξουν το μειλ θα δουν απλώς το voucher του πελάτη. Το πρόβλημα είναι το όνομα που έχω καθώς και ότι συνοδεύεται από μια αρκετά ευκρινή φωτογραφία μου. Άλλαξα ήδη το όνομα και έβγαλα τη φωτο αλλά είδα ότι δεν έχει αλλάξει ακόμα στο απεσταλμένο μήνυμα. Νομίζω πως αλλάζει μόνο μετά από μια μέρα και φτιάχνεται αλλαγμένο το όνομα μόνο στα καινούργια μειλ που θα στείλω.
Θα αλλάξει και η φωτο. Αργεί ξέρω
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Καλά, ποιός βάζει φωτογραφία την φάτσα του στο email;

Ο Kappa ο Καυλιάρης-69-
- Υδράργυρος
Ο Kappa λιγουρευεται το ξενοδοχειο προικα και για αυτο σκηνοθετησε ολο αυτο
-
- Παραπλήσια Θέματα