!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι

ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι »

Καλησπέρα στο όμορφο παρεάκι.

Τον τελευταίο καιρό λόγω προσωπικών προβλημάτων η παρουσία μου στο φόρουμ είναι συνεχής και τρόπον τινά αναπόφευκτη.

Το ΠΑΚΥ όπως όλοι γνωρίζετε έχει κάνει τον όποιο κύκλο του εδώ και αρκετά έτη, χωρίς να κατηγορώ όσα μέλη εξακολουθουν να το στελεχώνουν, είναι και οι συγκυρίες και το ότι μεγαλώνουμε με διαφορετικές προσλαμβάνουσες πλέον και βεβαίως η απουσία ηλικιακής συνοχής (κάποτε η σημαντική εκπροσώπηση από όλα τα ηλικιακά φάσματα παρήγαγε ένα χωνευτήρι κοσμοθεωριών με σχετικώς ομοιογενές αποτελεσμα)

Δεν είναι ο σκοπός μου εδώ να αναλύσουμε ή να ξορκίσουμε την αλλαγή αυτή, ούτε βεβαίως να δεχτώ πιθανόν καλοπροαίρετες αλλά άχρηστες επί του παρόντος, συμβουλές για αποστασιοποίηση και αποτοξίνωση.

Θα ήθελα να μεταπηδήσω στην ενότητα εξωτερικής πολιτικής αλλά δεν έχω ιδέα πού παραδίδονται σχετικά σεμινάρια. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι τόσο παθιασμένη ροή πληροφοριών και σχολιασμού επ αυτών έχει προκύψει εκ του φυσικού σε όλα τα μέλη που συμμετέχουν. Εννοώ, έχεις μια α' εικόνα και μια γάμα γνώμη για το χωριό σου, την πόλη σου, το κράτος σου. Που και πάλι ούτε πολύ πορωμενος νιώθω για αυτήν την γνώμη, ούτε πολύ σίγουρος ότι ξέρω το 0,001% των δεδομένων. Τέλος πάντων. Εδώ πέρα, μιλάμε για μια στρατιά έτοιμων για όλα διεθνολόγων. Κάποιοι ίσως τα λένε αόριστα σαν Πυθία, που αντί για δάφνη, μασουλαει τυρόπιτες, αλλά υπάρχουν και πολλοί μελετηροί με ιστορική έρευνα, παρακολούθηση διεθνών καναλιών και 24ωρη αστραπιαία ετοιμότητα σε τυχόν εξελιξεις.

Και κυρίως δεν είναι το γεγονός ότι ξέρουν κάτι, οκ ίντερνετ έχουμε κύριε, τι σας κάνει εντύπωση, αλλά το ποσο πορωμενοι είναι με αυτό. Οκ έχει παγκόσμια σημασία η εξωτερική πολιτική της υπερδύναμης τάδε; Βεβαίως. Αλλά μερικοί φαίνεται να εξαρτάται η αναπνοή που θα πάρουν από το αν πήγε καλά μια ομιλία του Μπάιντεν ή αν κέρδισε μία προμήθεια όπλων ένας κολλητός του Πούτιν.

Στην αρχή αντιμετώπιζα το θέμα σαν τον οργανωμένο αθλητισμό, δηλαδή πίστευα ότι μιλάμε για μεσήλικες χωρίς ενδιαφέροντα ή έχοντας χορτάσει ενδιαφέροντα ή με νεκρό χρόνο στην δουλειά, σαχλαμαριζουν για πράγματα άνευ σημασίας. Αλλά επειδή συμμετέχουν και αξιοσέβαστες περσόνες, διατηρώ πλέον αμφιβολίες για τον μηδενισμό μου.

Ζητούνται ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΑ μαθήματα εξωτερικής πολιτικής, να έχω μια καλή γνώμη για όλα τα μεγάλα κεφάλια, μην γίνουμε ρεζίλι και πώς είναι τα παρατεταγμένα στρατόπεδα εδώ, μην διαλέξω πχ τραμπικους και πάω μετά και χαριεντιζομαι στην Μουσική με κάποιον Κινεζοφιλο που ως εκ τούτου τα έχει καλά με έναν αντιφρονούντα της Τουρκίας που τον χρηματοδοτεί λόγου χάρη ο Μπάιντεν και γίνω πάλι ρόμπα. Επίσης όσοι είναι ίδιο κόμμα εδώ Ελλάδα έχουν κοινό πλαίσιο και στα εξωτερικά ή εκεί κάνουν ότι δεν ξέρουν ο ένας τον άλλον; Δεν ξέρω, καλό είναι να διευκρινιστούν αυτά.

Εξηγήστε μου λίγο γιατί πορωνεστε τόσο. Δεν το λέω αφ' υψηλού και γω εδώ με την ναιδα τσακωνόμαστε για αυγά ελευθέρας βοσκής, δεν τρέχει κάτι. Απλά εξηγήστε να μπω στο κλίμα.
sure...
(γελώ)
Άβαταρ μέλους
kongrosian

Re: ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian »

καλησπέρα σούργελο

όλα ξεκίνησαν από μια απλή και αθώα ανάγκη να ταπώσουν τον αντίπαλο. με τα χρόνια η ανάγκη αυτή τους έβαλε στο τριπάκι να γκουγκλάρουν και να διαβάζουν σεντόνια διεθνών ειδήσεων και αναλύσεων, να γεμίσουν οι σελιδοδείκτες με ειδησιογραφικά πορταλ, να κάνουν φόλοου 500 135 χιλιάδες χρήστες στο τούιτερ κλπ κλπ. ώσπου φτάσαμε ως εδώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kongrosian την 14 Ιούλ 2024, 18:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι

Να ενημερώσω τον από πάνω χρήστη ότι τον έχω στο ιγκνορ για ευνόητους λόγους
sure...
(γελώ)
Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian »

λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 18:13 Να ενημερώσω τον από πάνω χρήστη ότι τον έχω στο ιγκνορ για ευνόητους λόγους
για ποιους λόγους ρε; :p2:
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Οταν ήμουν στον στρατό, θεωρούσαν ότι είμαι οργανωμένος οπαδός της Ericson γιατί είχα κινητό Ericson και μου λέγανε ότι πρέπει να βρίζω αυτούς που έχουν νόκια.

Οταν εβλεπα λοστ, μου έλεγαν ότι πρέπει να βρίζω τους οπαδούς του πρίζον μπρέηκ.

Οταν άκουγα ηλεκτρονική μουσική, με βρίζανε οι μεταλλάδες.

Έτσι είμαστε εδώ, κουρκουμπίνι, αυτά είναι τα ήθη και τα έθιμά μας.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι

AlienWay έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 18:19 Οταν ήμουν στον στρατό, θεωρούσαν ότι είμαι οργανωμένος οπαδός της Ericson γιατί είχα κινητό Ericson και μου λέγανε ότι πρέπει να βρίζω αυτούς που έχουν νόκια.

Οταν εβλεπα λοστ, μου έλεγαν ότι πρέπει να βρίζω τους οπαδούς του πρίζον μπρέηκ.

Εσύ να ζητήσεις συγγνώμη από την κυρία juno. Έχεις σίγουρα παρεξηγήσει.
sure...
(γελώ)
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 18:22
AlienWay έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 18:19 Οταν ήμουν στον στρατό, θεωρούσαν ότι είμαι οργανωμένος οπαδός της Ericson γιατί είχα κινητό Ericson και μου λέγανε ότι πρέπει να βρίζω αυτούς που έχουν νόκια.

Εσύ να ζητήσεις συγγνώμη από την κυρία juno. Έχεις σίγουρα παρεξηγήσει.
Να μου ζητήσει αυτή, πες της.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Εχει απειρως μεγαλυτερη σημασια η παρακολουθηση των τεκταινομενων σε μεγαπολιτικη κλιμακα για τον μεσο νωου ιτ ολ. Εκει οι παραμετροι ειναι τροπον τινα σταθεροι, ξερεις ποιες ειναι οι βασικες επιδιωξεις και υπαρχουν διακριτες διαφορες στα στρατοπεδα. Υπο αυτη την εννοια ειναι πολυ πιο λογικο να ασχολειται καποιος με αυτα απο την εγχωρια πολιτικη.

Εγραφε πχ ο Κονδυλης για το αναποφευκτο τπυ πολεμου Ελλαδας-Τουρκιας πριν 50 χρονια και σημερα ειναι επικαιρος.
Εγραψε χθες ο φιλτατος πρετεντερης για την αναπτυξιακη πολιτικη της κυβερνησης και τον εκλασε ο τριτοξαδερφος ενος τεχνοκρατη συμβουλου στις Βρυξελλες...
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”