!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ε ναι δεν μπορείς να λες και συνέχεια όχι στο αφεντικό για 6ημερο
- Μαδουραίος
- Μαδουραίος
- Frappezitis
Re: Ε ναι δεν μπορείς να λες και συνέχεια όχι στο αφεντικό για 6ημερο
Και γιατι οχι 8ημερη και 27 ωρες την ημερα ,γιατι τετοιο σκοντο στα δουλακια ρε ??
μπολσεβικοι γινατε ,,,,
μπολσεβικοι γινατε ,,,,
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Ερώτηση : Από τους 100 Έλληνες εργοδότες πόσοι θέλουν βρωμοξυλο εξαιτίας της κακής συμπεριφοράς τους προς τους υφιστάμενους τους? (μισθολογικα, ωραριο, συνθηκες εργασιας, απρεπή λογια, απειλες απολυσεως κτλ κτλ)
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Λάθος νήμα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γαληνός την 05 Ιούλ 2024, 17:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- Eθνικοκοινωνιστης
κολομβια 2.0
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Περίπου οι 95.lonelyrider έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 17:06 Ερώτηση : Από τους 100 Έλληνες εργοδότες πόσοι θέλουν βρωμοξυλο εξαιτίας της κακής συμπεριφοράς τους προς τους υφιστάμενους τους? (μισθολογικα, ωραριο, συνθηκες εργασιας, απρεπή λογια, απειλες απολυσεως κτλ κτλ)
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Στους 100 οι 1000lonelyrider έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 17:06 Ερώτηση : Από τους 100 Έλληνες εργοδότες πόσοι θέλουν βρωμοξυλο εξαιτίας της κακής συμπεριφοράς τους προς τους υφιστάμενους τους? (μισθολογικα, ωραριο, συνθηκες εργασιας, απρεπή λογια, απειλες απολυσεως κτλ κτλ)
Πάντως σε ένα πράγμα έχει δίκιο: Δεν αλλάζει κάτι. Αυτό γίνεται και σήμερα. Η "επιθεώρηση εργασίας" είναι ανέκδοτο εξίσου ξεκαρδιστικό με το "ξένοι επενδυτές". Απλά τώρα το υποστηρίζει και επίσημα και η ΝΔ (και αύριο-μεθαύριο, όποιος άλλος γίνει κυβέρνηση - δε νομίζω να είπε κανείς ότι θα το καταργήσει).
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Άκου δω περιστατικο αδερφε. Μολις με πηρε τηλ η αδερφη μου και μου ειπε οτι ενω τις ειχε πει ο εργοδοτης της οτι θα την πληρωσει σημερα, δεν εβαλε αμεσο εμβασμα για να φανουν σημερα τα λεφτα για να μη πληρωσει τα 3 ευρω της αμεσης μεταφορας ποσου . Και τα χρηματα θα φανουν τριτη με τεταρτη γιατι απλο εμβασμα θελει 2 με 3 εργασιμες να φανει. Κι η αδερφη μου ειναι τσιμα τσιμα οικονομικα. Βλεπεις αισχη που κανουν? Κι αντι διορθωσουν τα χαλια τους πρωτα, τα βαζουν κιολας με τον δημοσιο τομεα γιατι ειναι βολεμενοι λενε.Juno έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 17:11Περίπου οι 95.lonelyrider έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 17:06 Ερώτηση : Από τους 100 Έλληνες εργοδότες πόσοι θέλουν βρωμοξυλο εξαιτίας της κακής συμπεριφοράς τους προς τους υφιστάμενους τους? (μισθολογικα, ωραριο, συνθηκες εργασιας, απρεπή λογια, απειλες απολυσεως κτλ κτλ)
Φατε δημοκρατια στη μαπα. Τα χαλαρα καθεστωτα αυτα εχουν.
Ασυδοσια. Εργοδοτες της πουτσας.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Μιλάμε για τελείως εθελόδουλο και αποκτηνωμένο λαό. Του Έλληνα του τρίβει ο εργοδότης τη μπότα στο πρόσωπό του και αυτός παραπονιέται που οι γκέι παντρεύονται και υιοθετούν παιδιά.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
- hellegennes
Τι λέει η χυδαία ψεύτρα: ότι αν είναι κυριακή ή αργία θα αμοίβεται με 115% ενώ πριν ήταν αδήλωτη. Τι λες μωρή κάργια; 75% προσαύξηση έχουν οι αργίες. Ψεύτρα, τσόλι, που προσπαθείς να μας πεις ότι από το μηδέν ξαφνικά το κάνατε 115%.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Αυτή η άσχετη καριόλα χρημάτισε και υπουργός Παιδείας και τα έκανε εντελώς σκατά.hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 00:30Τι λέει η χυδαία ψεύτρα: ότι αν είναι κυριακή ή αργία θα αμοίβεται με 115% ενώ πριν ήταν αδήλωτη. Τι λες μωρή κάργια; 75% προσαύξηση έχουν οι αργίες. Ψεύτρα, τσόλι, που προσπαθείς να μας πεις ότι από το μηδέν ξαφνικά το κάνατε 115%.
- Eθνικοκοινωνιστης
ρε την νικα 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
ρωσια γιελτσιν 2.0Βίνγκιλοτ έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 00:10 Μιλάμε για τελείως εθελόδουλο και αποκτηνωμένο λαό. Του Έλληνα του τρίβει ο εργοδότης τη μπότα στο πρόσωπό του και αυτός παραπονιέται που οι γκέι παντρεύονται και υιοθετούν παιδιά.
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 215 Απαντήσεις
- 4840 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age