!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γρήγορη ερώτηση για Πειραιά

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι

Γρήγορη ερώτηση για Πειραιά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι »

Καλησπέρα μάγκες. Θα χρειαστεί να διανυκτερεύσω Πειραιά, δεν έχω ιδέα από αυτήν την περιοχή και δεν έχω τον χρόνο να ψάχνω πόσο ψεύτικες ή σοβαρές είναι οι κριτικές γκουγκλ, συν ότι ιδίως για ξενοδοχείο διαβάζεις δέκα καλά σχόλιο και μετά ένα καταγγελτικο για κατσαρίδα και δεν βγάζεις άκρη. (Εδώ παρένθεση δεν έχω πετύχει ποτέ κατσαρίδα σε βιαστική διαμονή σε ότι να ναι μέρος, έχω πετύχει μόνο σε ένα πενταστερο της Γλυφάδας που έψαχνα δέκα ώρες να βρω κάτι σπέσιαλ - λολ)

Όσον αφορά πολύ κοντά στο λιμάνι, δηλαδή να είναι Μαξ ένα 15λεπτο με τα πόδια, έχετε να προτείνετε:

1.ξενοδοχειο. Δεν με ενδιαφέρει να είναι λουξ, αλλά να έχει ένα στρώμα της προκοπής, ψιλοησυχια ζ να κάνεις ένα μπάνιο σαν άνθρωπος και να μην αηδιάζεις να πατήσεις χαμου χωρίς παντόφλες. (Μην μου πείτε κανένα των 200 ευρώ, ούτε κανένα με βογκητα από δίπλα)
2.μαγαζι για ποτό, πάλι δεν με ενδιαφέρουν πολλές λεπτομέρειες, να μην είναι μπόμπα και να έχεις μια ελπίδα να βρεις χωρίς κράτηση Σάββατο βράδυ.
3.φαγητο, κατά προτίμηση κάτι γρήγορο, πίτσα, ιταλικό , σουβλάκι αλλά με χώρο να αραξεις πχ και vfm
4. Ασφαλές σημείο για πάρκινγκ αν δεν έχει το ξενοδοχείο.

Ευχαριστώ όποιον ξέρει κάτι, απλά αν ξέρετε κάτι σίγουρα τύποι, δεν θα έχω χρόνο για plan b αν είναι μουφα η επιλογή.
sure...
(γελώ)
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Re: Γρήγορη ερώτηση για Πειραιά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Με την τύπισσα που κουμπώνεται θα πας, τύπε;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

ήξερα έναν καλό στον πειραιά αλλά το βομβαρδίσαν οι άγγλοι
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι »

nowhere έγραψε: 29 Ιουν 2024, 15:17 ήξερα έναν καλό στον πειραιά αλλά το βομβαρδίσαν οι άγγλοι
Δεν έπιασα το αστείο :p2: αλλά όντως όπως το βλέπω αν δεν δώσεις από 120 και πάνω το βράδυ, μόνο σαν βομβαρδισμενα έχει :p2:
sure...
(γελώ)
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Δεν έχω μείνει αλλά περνώντας απέξω φαίνεται αρκετά περιποιημένο και είναι κοντά στο λιμάνι

https://www.booking.com/hotel/gr/piraeu ... #hotelTmpl

το ίδιο και αυτό

https://www.booking.com/hotel/gr/galler ... map_closed

Και τα δύο είναι κέντρο οπότε την ησυχία την ξεχνάς. Τη μέρα τουλάχιστον
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 29 Ιουν 2024, 15:45, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 29 Ιουν 2024, 15:00 Καλησπέρα μάγκες. Θα χρειαστεί να διανυκτερεύσω Πειραιά, δεν έχω ιδέα από αυτήν την περιοχή και δεν έχω τον χρόνο να ψάχνω πόσο ψεύτικες ή σοβαρές είναι οι κριτικές γκουγκλ, συν ότι ιδίως για ξενοδοχείο διαβάζεις δέκα καλά σχόλιο και μετά ένα καταγγελτικο για κατσαρίδα και δεν βγάζεις άκρη. (Εδώ παρένθεση δεν έχω πετύχει ποτέ κατσαρίδα σε βιαστική διαμονή σε ότι να ναι μέρος, έχω πετύχει μόνο σε ένα πενταστερο της Γλυφάδας που έψαχνα δέκα ώρες να βρω κάτι σπέσιαλ - λολ)

Όσον αφορά πολύ κοντά στο λιμάνι, δηλαδή να είναι Μαξ ένα 15λεπτο με τα πόδια, έχετε να προτείνετε:

1.ξενοδοχειο. Δεν με ενδιαφέρει να είναι λουξ, αλλά να έχει ένα στρώμα της προκοπής, ψιλοησυχια ζ να κάνεις ένα μπάνιο σαν άνθρωπος και να μην αηδιάζεις να πατήσεις χαμου χωρίς παντόφλες. (Μην μου πείτε κανένα των 200 ευρώ, ούτε κανένα με βογκητα από δίπλα)
2.μαγαζι για ποτό, πάλι δεν με ενδιαφέρουν πολλές λεπτομέρειες, να μην είναι μπόμπα και να έχεις μια ελπίδα να βρεις χωρίς κράτηση Σάββατο βράδυ.
3.φαγητο, κατά προτίμηση κάτι γρήγορο, πίτσα, ιταλικό , σουβλάκι αλλά με χώρο να αραξεις πχ και vfm
4. Ασφαλές σημείο για πάρκινγκ αν δεν έχει το ξενοδοχείο.

Ευχαριστώ όποιον ξέρει κάτι, απλά αν ξέρετε κάτι σίγουρα τύποι, δεν θα έχω χρόνο για plan b αν είναι μουφα η επιλογή.
Γύρω από τον ΗΣΑΠ του Πειραιά και ακριβώς μπροστά στο λιμάνι υπάρχουν ήδη 5 καινούργια ξενοδοχεία.
Απόσταση με τα πόδια από το λιμάνι: 30 δευτερόλεπτα έως 2 λεπτά.

Port Square Hotel, Mitsis κλπ

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

Scorpios είναι για σένα. Παμ.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”