!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παλιες διαφημισεις. Γιατι ηταν καλυτερες?
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Παλιες διαφημισεις. Γιατι ηταν καλυτερες?
Συμφωνουμε ολοι οτι οι διαφημισεις ειναι ενοχλητικες, ενιοτε κακογουστες και προφανως δεν τις βλεπει κανενας πλεον στην τηλεοραση.
Εν τουτοις ομως παλιοτερα οι διαφημισεις ηταν πιο ωραιες, πιο εξυπνες, πιο ευρηματικές και βασικα τις εβλεπε ο κοσμος τοτε. Ενω αλλες μπορει να ηταν λιγοτερο καλες εν τουτοις ομως εφτασαν σε καλτ στατους.
Κατι που δε βλεπουμε με τις σημερινες διαφημισεις.
Π.χ. αυτη εδω οπου ειχε δημιουργησει και το σλογκαν της εποχης "Ooooh Abdul"
Aστεια, εξυπνη και πετυχαινε και το σκοπο της.
Η αυτη εδω που ειχε δημιουργησει και σχετικο ανεκδοτο τοτε "Τι ειναι αυτο που εχει ενα ποδηλατο στον κωλο και ψάχνει δυο κλειδια στον υπονομο?" "Απαντηση: Η συνεχεια της διαφημισης Μilco".
Γιατι χαλασανε ακομα και οι διαφημισεις τα τελευταια χρονια?
Εν τουτοις ομως παλιοτερα οι διαφημισεις ηταν πιο ωραιες, πιο εξυπνες, πιο ευρηματικές και βασικα τις εβλεπε ο κοσμος τοτε. Ενω αλλες μπορει να ηταν λιγοτερο καλες εν τουτοις ομως εφτασαν σε καλτ στατους.
Κατι που δε βλεπουμε με τις σημερινες διαφημισεις.
Π.χ. αυτη εδω οπου ειχε δημιουργησει και το σλογκαν της εποχης "Ooooh Abdul"
Aστεια, εξυπνη και πετυχαινε και το σκοπο της.
Η αυτη εδω που ειχε δημιουργησει και σχετικο ανεκδοτο τοτε "Τι ειναι αυτο που εχει ενα ποδηλατο στον κωλο και ψάχνει δυο κλειδια στον υπονομο?" "Απαντηση: Η συνεχεια της διαφημισης Μilco".
Γιατι χαλασανε ακομα και οι διαφημισεις τα τελευταια χρονια?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Re: Παλιες διαφημισεις. Γιατι ηταν καλυτερες?
Καλα ρε παίδες....όταν ανοίγετε ενα νεο νήμα δεν κάνετε μια αναζήτηση πρώτα;
viewtopic.php?f=19&t=41555
viewtopic.php?f=33&t=40581
Βέβαια..... εδω θα μου πεις έχει και ερώτημα που τα άλλα δεν είχαν
Βέβαια..... εδω θα μου πεις έχει και ερώτημα που τα άλλα δεν είχαν
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
E το ερωτημα ειναι το θεμα. Οχι απλα να ποσταρουμε παλιες διαφημισεις.georgebi έγραψε: 20 Ιουν 2024, 16:05 Καλα ρε παίδες....όταν ανοίγετε ενα νεο νήμα δεν κάνετε μια αναζήτηση πρώτα;![]()
Βέβαια..... εδω θα μου πεις έχει και ερώτημα που τα άλλα δεν είχαν![]()
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Δεν νομίζω να ισχύει. Η πατίνα του χρόνου και οι αναμνήσεις μας που συνδέονται με αυτές, μας δίνουν την εντύπωση πως ήταν καλύτερες.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Eθνικοκοινωνιστης
γιατι ζουσουμε σε εστω και με στρεβλο τροπο πατριαρχικες κοινωνιες
τωρα εχεις τον φιλελε λογοκριτη να πληρωνει και να προσταζει
τωρα εχεις τον φιλελε λογοκριτη να πληρωνει και να προσταζει
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Έχω δει κάποιες πολύ έξυπνες ξένες. Οι ελληνικές είναι γεγονός ότι έχουν πάρει την κάτω βόλτα. Πρώτα απ'όλα, έχει μειωθεί η θεματολογία τους. Τώρα οι μισές και παραπάνω διαφημίσεις είναι παυσίπονα που απευθύνονται κυρίως σε ηλικιωμένους. Δεν θέλουν καν πρωτοτυπία, θέλουν να ακούγονται σαν την κυρία Κούλα από τον τρίτο που έβαλε ντεπονόλ και βρήκε την υγειά της. Ύστερα έχουμε κάτι βαρετές τράπεζες και αλυσίδες ηλεκτρονικών που είχαν ανέκαθεν τις πιο άχρωμες διαφημίσεις, επειδή κι αυτές θέλουν να φαίνονται συντηρητίκλες. Η ομάδα συμπληρώνεται με εταιρείες τηλεφωνίας και αναψυκτικά, που έχουν εδώ και δεκαετίες τις ίδιες εικόνες με χαζοχαρούμενα νέα άτομα να χορεύουν σαν βλαμένα επειδή γλίτωσαν 1 ευρώ στον λογαριασμό τους πίνοντας την αγαπημένη τους κόλα. Αυτοί έχουν λεφτά στην Ελλάδα, αυτοί μονοπωλούν τον τηλεοπτικό χρόνο.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Α, και νομίζω ότι επίσης τώρα πια έχουν κατασταλάξει στο ότι μια πιο έξυπνη διαφήμιση δεν θα σου φέρει περισσότερες πωλήσεις. Το θέμα είναι απλά να ακούγεται το όνομά σου, κι ας δείχνεις και το σήμα της ΥΕΝΕΔ απο πίσω.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Γιατί σήμερα απαγορεύεται να γελάσουμε με τα σούργελα. Απλά. Μας έφαγε η κορεκτίλα όπου τους βολεύει....
Γιατί οι άνθρωποι γερνάνε και τείνουν να αισθάνονται καλύτερα τα χρόνια που ήσαν νέοι. Λογικόν! 
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Διαφωνώ τα 80s και τα 90ς ηταν τελειως διαφορετικές εποχές απο τώρα, ο κόσμος πλέον πάει απο το κακό στο χειρότερο.sharp έγραψε: 20 Ιουν 2024, 22:04 Γιατί οι άνθρωποι γερνάνε και τείνουν να αισθάνονται καλύτερα τα χρόνια που ήσαν νέοι. Λογικόν!![]()
Κι εγώ (διαφωνώ). Οι δυνατότητες σήμερα απείρως περισσότερες, απλώς εμείς οι γέροι ενοχλούμαστε (μάς ξενίζει) που οι νέοι λειτουργούν διαφορετικά.
Αν συγκρίνω όμως, βλέπω πόσο πιο φτωχικά ζούσαμε, σε Ελλάδα και Ευρώπη τουλάχιστον.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Ο Γαρδέλης σε διαφήμιση μαγιό

- Καραμελίτσα
Μήπως να το ενώσουμε με το νήμα με τους μπούμερς που διαμαρτύρονται για το νέο τραγούδι της Σάτι;
Z
Εμένα όταν ήμουν μικρούλα, μου άρεσε μία διαφήμιση ενός αρώματος που λεγόταν American Dream και γκρίνιαζα να μου το πάρουν και μου έλεγαν πως είμαι μικρή και αν θέλω να βάλω κολώνια λεμόνι.
Δεν την βρίσκω αυτήν τη διαφήμιση
Δεν την βρίσκω αυτήν τη διαφήμιση
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 34 Απαντήσεις
- 1414 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
-
- 3 Απαντήσεις