!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είπε ΨΕΜΑΤΑ ο Κασσελάκης για την Περιουσία του?
-
Δημοκράτης
Είπε ΨΕΜΑΤΑ ο Κασσελάκης για την Περιουσία του?
εγώ θα βάλω απλώς αυτό εδώ
Ρε ζαίοι, σοβαρά τώρα;
-
Νετο Γκουερινο
Re: Είπε ΨΕΜΑΤΑ ο Κασσελάκης για την Περιουσία του?
Που απέκτησε την όποια περιουσία έχει;
Δείτε κ για τον Κουλη μας,
Μικρό δείγμα από τις μέρες ενός διεφθαρμένου ηγεμόνα:
Μικρό δείγμα από τις μέρες ενός διεφθαρμένου ηγεμόνα:
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Μ ' αυτόν θέλει υπότιτλους για να καταλάβουμε τι λέει..
-
Δημοκράτης
δεν έχει λεφτά ο τύπος, ένα προφιλ του έχει φτιάξει η ΗΠΑ , του έχουν πιστώσει και μερικές επιχειρήσεις, κάτι σπίτια, κάτι δάνεια και τον έστειλαν ως μεγάλο επιχειρηματία που ήρθε να φέρει τον σοσιαλισμό
Για τον Κασσελακη, νομίζω υπάρχουν αδηλωτα χρήματα της οικογένειας και λέγεται πως είναι μπροστινός συγκεκριμένων πλοιοκτητών. Κάτι για Νομικό είχε ακουστεί.
Προφανώς, ποντάρει στην εξουσία (τ κόμματος για αρχη) και για προσωπική οικονομική ανταμοιβή.
ΥΓ. Για την μητέρα του συντρόφου του, λέγεται πως έχει μπίζνες με ελληνικό. Δημόσιο.
Πχ... 1.2 δις μπιζνα πεθεράς. Ισχυει; έχει απαντηθεί;
ΥΓ. Τίποτα δεν είναι τυχαίο...
https://www.karfitsa.gr/cover-stories-p ... efoplisti/
Πώς, όμως, μπήκε στον χώρο της ναυτιλίας; Οι πληροφορίες λένε ότι εισήχθη με τη βοήθεια του Σαντορινιού εφοπλιστή Μάρκου Νομικού, της γνωστής εταιρείας AM Nomikos.
Μάλιστα ο κ. Κασσελάκης, σύμφωνα με πληροφορίες, συνδέεται συγγενικά με την εφοπλιστική οικογένεια.
Προφανώς, ποντάρει στην εξουσία (τ κόμματος για αρχη) και για προσωπική οικονομική ανταμοιβή.
ΥΓ. Για την μητέρα του συντρόφου του, λέγεται πως έχει μπίζνες με ελληνικό. Δημόσιο.
Πχ... 1.2 δις μπιζνα πεθεράς. Ισχυει; έχει απαντηθεί;
ΥΓ. Τίποτα δεν είναι τυχαίο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γαληνός την 14 Ιουν 2024, 21:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Επίθεση στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη, για "πράγματα που δεν ευσταθούν στο βιογραφικό του" και για σχέση με δημόσια προμήθεια της μητέρας τού συντρόφου του, εξαπέλυσε σε παρέμβασή του, από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.
"Εάν η δική μου πεθερά μου είχε σχέση με δημόσια προμήθεια θα ήμουν δακτυλοδεικτούμενος" είπε ο κ. Βελόπουλος. Ρώτησε εάν είναι ηθικό, που η μητέρα του συζύγου του, πήγε να πάρει μια δουλειά 1,2 δισ. από το Δημόσιο, δηλαδή τους μετρητές της ΔΕΔΔΗΕ. Υποστήριξε μάλιστα ότι η μητέρα τού συζύγου του κ. Κασσελάκη, προσέφυγε στο ΣτΕ, έχασε την υπόθεση και τώρα εκβιάζει την κυβέρνηση ότι θα πάρει την εταιρεία από την Κόρινθο και θα φύγει από την Ελλάδα.
https://www.thetoc.gr/politiki/article/ ... ktoumenos/
"Εάν η δική μου πεθερά μου είχε σχέση με δημόσια προμήθεια θα ήμουν δακτυλοδεικτούμενος" είπε ο κ. Βελόπουλος. Ρώτησε εάν είναι ηθικό, που η μητέρα του συζύγου του, πήγε να πάρει μια δουλειά 1,2 δισ. από το Δημόσιο, δηλαδή τους μετρητές της ΔΕΔΔΗΕ. Υποστήριξε μάλιστα ότι η μητέρα τού συζύγου του κ. Κασσελάκη, προσέφυγε στο ΣτΕ, έχασε την υπόθεση και τώρα εκβιάζει την κυβέρνηση ότι θα πάρει την εταιρεία από την Κόρινθο και θα φύγει από την Ελλάδα.
-
talaipwros
Δημοκράτης έγραψε: 14 Ιουν 2024, 21:28δεν έχει λεφτά ο τύπος, ένα προφιλ του έχει φτιάξει η ΗΠΑ , του έχουν πιστώσει και μερικές επιχειρήσεις, κάτι σπίτια, κάτι δάνεια και τον έστειλαν ως μεγάλο επιχειρηματία που ήρθε να φέρει τον σοσιαλισμό
εδω δες, μιλαμε για τυπο που εκανε γυρες και ζηταγε 300 ευρω για πυραμιδες
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Γαληνός έγραψε: 14 Ιουν 2024, 21:48 Επίθεση στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη, για "πράγματα που δεν ευσταθούν στο βιογραφικό του" και για σχέση με δημόσια προμήθεια της μητέρας τού συντρόφου του, εξαπέλυσε σε παρέμβασή του, από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.
Τι ψηφίσατε βρε συριζαίοι;;;
-
Δημοκράτης
ο τύπος είναι ο Τσάκας της πολιτικής
γράφει ιστορία στο παπατζηλίκι σε επίπεδα που ο Αλέξης δεν έπιασε ποτέ
- Otto Weininger
Έχω την αίσθηση ότι έχει φράγκα, αλλά επί της ουσίας είναι μπροστινός άλλου/άλλων που τον σπρώχνει για πρωθυπουργό για να έχει επιρροή.Δημοκράτης έγραψε: 15 Ιουν 2024, 00:07 ο τύπος είναι ο Τσάκας της πολιτικής
Όχι ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Νετο Γκουερινο
Άρα ότι έχει ή δεν έχει έχει σχέση με τις ΗΠΑΔημοκράτης έγραψε: 14 Ιουν 2024, 21:28δεν έχει λεφτά ο τύπος, ένα προφιλ του έχει φτιάξει η ΗΠΑ , του έχουν πιστώσει και μερικές επιχειρήσεις, κάτι σπίτια, κάτι δάνεια και τον έστειλαν ως μεγάλο επιχειρηματία που ήρθε να φέρει τον σοσιαλισμό
Εμάς τότε γιατί πρέπει να μας ενδιαφέρει;
Ο κασελακης μας πείραξε η τόσοι και τόσοι επαγγελματίες πολιτικοί που έχουν πλουτίσει στις πλάτες μας;
Η δήλωση αυτή είναι παλιά, από τον .... Σεπτέμβριο.Γαληνός έγραψε: 14 Ιουν 2024, 21:48 Επίθεση στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη, για "πράγματα που δεν ευσταθούν στο βιογραφικό του" και για σχέση με δημόσια προμήθεια της μητέρας τού συντρόφου του, εξαπέλυσε σε παρέμβασή του, από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.
Η μητέρα του Τάιλερ εργάζεται σε μια ελβετική εταιρεία η οποία είχε κάνει επιχειρηματική κίνηση και στην Ελλάδα.
Τώρα πώς συνδέεται ο κασσελακης με την εταιρεία που εργάζεται η μητέρα του Τάιλερ μόνο ο βελοπουλος του Σεπτεμβρίου 2023 ξέρει !
Σε άλλες οικογένειες (ονόματα δε λέμε οικογένειες μητσοτακηδων δε θιγουμε) η πεθερά βέβαια θα σιτιζοταν και αυτή από τον κρατικό κορβανα και δε θα χρειαζόταν να έχει εργαστεί ποτέ στη ζωή της !
Κάποιον που δεν έχει πλουτίσει από την πολιτική ...Green Dragon έγραψε: 14 Ιουν 2024, 21:57Γαληνός έγραψε: 14 Ιουν 2024, 21:48 Επίθεση στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη, για "πράγματα που δεν ευσταθούν στο βιογραφικό του" και για σχέση με δημόσια προμήθεια της μητέρας τού συντρόφου του, εξαπέλυσε σε παρέμβασή του, από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.
https://www.thetoc.gr/politiki/article/ ... ktoumenos/![]()
![]()
Τι ψηφίσατε βρε συριζαίοι;;;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 203 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis