https://www.taxydromos.gr/sports/108414 ... perleague/
Πρώτα από όλα θέλω μια σαφέστατη απάντηση από γαυρους και Παοκτσηδες γιατί πρέπει ένα λαμογιο στοιχημστζης να γίνει πρόεδρος ΣΛ
Επίσης στην πρόταση του να δίνονται 500000 στον 5 και 300000 στον 6 από που θα βρεθούν. Θα τρέξουν οι χορηγοί να επενδύσουν στον Βόλο των 100 εισιτηρίων και της μηδενικής τηλεθέασης.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπεος για πρόεδρος ΣΛ
Μπεος για πρόεδρος ΣΛ
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Re: Μπεος για πρόεδρος ΣΛ
Ο προηγουμενος προεδρος ο Βαγγέλας δεν ήταν; δεν νομίζω να χει καμιά ιδιαίτερη αξία, το πρόγραμμα βγάζει και κανονιζει χορηγους και τηλεοπτικά
Η Κάτια Κοξενογλου ήταν.jason0 έγραψε: 13 Ιουν 2024, 21:10 Ο προηγουμενος προεδρος ο Βαγγέλας δεν ήταν; δεν νομίζω να χει καμιά ιδιαίτερη αξία, το πρόγραμμα βγάζει και κανονιζει χορηγους και τηλεοπτικά
Όταν θα μιλάει με χορηγούς και τα κανάλια θα τους δείξει την εμπορικότητα της ομάδας του να ενθουσιαστουν
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ναι τον Μπέο περίμεναν η κοσμοτέ και η νοβα να δουν πόσα θα δώσουνzteo έγραψε: 13 Ιουν 2024, 21:23Η Κάτια Κοξενογλου ήταν.jason0 έγραψε: 13 Ιουν 2024, 21:10 Ο προηγουμενος προεδρος ο Βαγγέλας δεν ήταν; δεν νομίζω να χει καμιά ιδιαίτερη αξία, το πρόγραμμα βγάζει και κανονιζει χορηγους και τηλεοπτικά
Όταν θα μιλάει με χορηγούς και τα κανάλια θα τους δείξει την εμπορικότητα της ομάδας του να ενθουσιαστουν![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 296 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 145 Απαντήσεις