!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η αληθεια για την αξια του Μιλκο Καπ απο τον Τακη Τσουκαλα
- Μαδουραίος
- Μαδουραίος
- Μαδουραίος
- Μαδουραίος
- Μαδουραίος
Re: Η αληθεια για την αξια του Μιλκο Καπ απο τον Τακη Τσουκαλα
Τελικά το milko cup, ήταν αφήγημα του οργανισμού του οσφπ και όχι απλά μια ατυχης δήλωση του καραπαπα.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Παρολο που ειμαι αντιολυμπιακος,επειδη δεν ειμαι κομπλεξικος παραδεχομαι οτι οι γαυροι εχουν δικαιο.
Ακριβως,αν και αρχικα πουλαγαν τρελα πως απλα ηταν μια μαλακια που ξεστομισε ο καραπαπας.Lugozzi έγραψε: 02 Ιουν 2024, 18:20Τελικά το milko cup, ήταν αφήγημα του οργανισμού του οσφπ και όχι απλά μια ατυχης δήλωση του καραπαπα.
- Παλαιοελλαδίτης
Αγαπητοί τριφυλλοφόροι, πιστεύετε πως αυτά θα απαλύνουν τις πληγές σας για την κατάρρευση ενός αφηγήματος δεκαετιών και θα βοηθήσουν τον μπρεσβημας να σηκώσει κανένα κανονικό μιλκομπούκαλο, που μετά το 2010 δεν είναι ικανός ούτε για αυτό;
Ανοίξτε την καρδιά σας και πείτε μας, πως αισθάνεστε για το γεγονός πως έχετε τον ίδιο αριθμό ευρωπαϊκών τροπαίων με τον Ιωνικό, το Αιγάλεω, την Φλαμουρτάρι, τη Ντουντελάνζ και την ΕΝ Παραλιμνίου;
Ανοίξτε την καρδιά σας και πείτε μας, πως αισθάνεστε για το γεγονός πως έχετε τον ίδιο αριθμό ευρωπαϊκών τροπαίων με τον Ιωνικό, το Αιγάλεω, την Φλαμουρτάρι, τη Ντουντελάνζ και την ΕΝ Παραλιμνίου;
[quote=Παλαιοελλαδίτης post_id=3524102
[/quote]
Oτι βαζεις τα καφενεια αυτα,διπλα απο την μεγαλη Ενωσαρα με ξεπερνα.
[/quote]
Oτι βαζεις τα καφενεια αυτα,διπλα απο την μεγαλη Ενωσαρα με ξεπερνα.
- Παλαιοελλαδίτης
paotaris έγραψε: 02 Ιουν 2024, 20:15 Oτι βαζεις τα καφενεια αυτα,διπλα απο την μεγαλη Ενωσαρα με ξεπερνα.![]()
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 02 Ιουν 2024, 19:57 Αγαπητοί τριφυλλοφόροι, πιστεύετε πως αυτά θα απαλύνουν τις πληγές σας για την κατάρρευση ενός αφηγήματος δεκαετιών και θα βοηθήσουν τον μπρεσβημας να σηκώσει κανένα κανονικό μιλκομπούκαλο, που μετά το 2010 δεν είναι ικανός ούτε για αυτό;
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εγώ θα ντρεπόμουν αν η ομάδα μου κατακτούσε ένα κύπελλο που έφτιαξε η ουέφα για τις ομαδούλες. εγώ ιστορικά διεκδικώ γιουρόπα και τσουλουΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: 02 Ιουν 2024, 19:57 Αγαπητοί τριφυλλοφόροι, πιστεύετε πως αυτά θα απαλύνουν τις πληγές σας για την κατάρρευση ενός αφηγήματος δεκαετιών και θα βοηθήσουν τον μπρεσβημας να σηκώσει κανένα κανονικό μιλκομπούκαλο, που μετά το 2010 δεν είναι ικανός ούτε για αυτό;
καλύτερα να μην έχω τρόπαιο παρά να έχω αυτό για τις μικρές ομάδες, γιατί εγώ δεν είμαι μικρή ομάδα
εσείς μέχρι εκεί είστε άλλωστε, ποτέ δεν πετύχατε τίποτα αξιόλογο στις σοβαρές ευρωπαϊκές διοργανώσεις
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Παλαιοελλαδίτης
Φίλτατε φίλαθλε του πρώην ''Ευρωπαίου'':ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 02 Ιουν 2024, 21:36 εγώ θα ντρεπόμουν αν η ομάδα μου κατακτούσε ένα κύπελλο που έφτιαξε η ουέφα για τις ομαδούλες. εγώ ιστορικά διεκδικώ γιουρόπα και τσουλου
καλύτερα να μην έχω τρόπαιο παρά να έχω αυτό για τις μικρές ομάδες, γιατί εγώ δεν είμαι μικρή ομάδα
εσείς μέχρι εκεί είστε άλλωστε, ποτέ δεν πετύχατε τίποτα αξιόλογο στις σοβαρές ευρωπαϊκές διοργανώσεις
α. Μπερδεύεις τα αθλήματα. Ναι, αν ο Παναθηναϊκός με τις 7 Ευρωλίγκες ή ο Ολυμπιακός με τις δικές του 3 κατακτούσε το Γιούροκαπ ή το C.L. της FIBA θα ήταν ντροπή να βγούμε στους δρόμους. Στο ποδόσφαιρο όπου μέχρι τώρα μετρούσαμε...πορείες, είναι απόλυτα φυσιολογικοί οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί, ανεξαρτήτως τροπαιούχου και διοργάνωσης.
β. Θυμάσαι την τελευταία φορά που ο ΠΑΟ ''διεκδίκησε'' Γιουρόπα και Τσάμπιονς Λιγκ; Και τι σημαίνει η έννοια ''διεκδικώ''; Έχει ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟ π.χ. τους 6 χαμένους τελικούς του Ολυμπιακού (
γ. Να θυμίσω πως τη μοναδική φορά που συμμετείχε ημπαναθαμας στο Κόνφερενς αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο (από όλα με έξτρα καυτερό πιπέρι).
δ. Επειδή δεν είμαστε στο 2004, οφείλω να ενημερώσω όσους δεν ξέρουν ή όσους - για να αντέξουν τα απανωτά χτυπήματα της ποδοσφαιρικής μοίρας - έχουν μείνει στον Κυράστα, στο γκολ του Σόουζα με τη Γιουβέντους και στον Ολιζαντέμπε, πως στις τελευταίες 20 σεζόν, ο Ολυμπιακός έχει αγωνιστεί στις 9 εξ αυτών στη φάση των ''16'' κάποιας διοργάνωσης ήτοι του Τσάμπιονς Λιγκ, του ΟΥΕΦΑ/Γιουρόπα και του Κόνφερενς. Μάλιστα το τελευταίο το κατέκτησε στην παρθενική του παρουσία σε αυτό. Την ίδια περίοδο, ο πρέσβης ε.τ., τις παλιές πορείες του οποίου κάποιοι φίλαθλοί του αναφέρουν σαν ξεπεσμένοι αριστοκράτες σε ελληνική κωμωδία του '60, μετράει δύο (αξιόλογες είναι η αλήθεια) προκρίσεις στους ''16'' του Τ.Λ. και του Γιουρόπα το 2008/09 και το 2009/10 επί Πολυμετοχικών. Έπειτα...παρακμή, μιζέρια, κατάντια, ξεπεσμός, οδυρμός.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 02 Ιουν 2024, 21:36εγώ θα ντρεπόμουν αν η ομάδα μου κατακτούσε ένα κύπελλο που έφτιαξε η ουέφα για τις ομαδούλες. εγώ ιστορικά διεκδικώ γιουρόπα και τσουλουΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: 02 Ιουν 2024, 19:57 Αγαπητοί τριφυλλοφόροι, πιστεύετε πως αυτά θα απαλύνουν τις πληγές σας για την κατάρρευση ενός αφηγήματος δεκαετιών και θα βοηθήσουν τον μπρεσβημας να σηκώσει κανένα κανονικό μιλκομπούκαλο, που μετά το 2010 δεν είναι ικανός ούτε για αυτό;
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση