!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλείνω το γραφείο μου λόγω του τεκμαρτου φόρου του Μητσοτάκη
Κλείνω το γραφείο μου λόγω του τεκμαρτου φόρου του Μητσοτάκη
Έχω ένα τεχνικό γραφείο που κουτσά στραβά και με λίγη ενίσχυση τα εωγαζα πέρα. Τώρα καλουμαι να πληρώσω φόρο 3000 Ευρώ από τεκμαρτό εισόδημα ελεύθερου επαγγελματία που έβαλε η ΝΔ. Δεν τα έχω τα χρήματα και αυτοί που με στηρίζουν τα θεωρούν πάρα πολλά. Μοιραία το γραφείο θα κλείσει.
Θα ψάξω για δουλειά γραφείου από Σεπτέμβρη γιατί έχω μια εγχείρηση να κάνω και μου έχουν προκαλέσει μεγάλη ζημιά οι αντιβιωσεις που μου έδωσαν. Μάλλον τελειώνει η καριέρα μου σα Μηχανικός.
Θα ψάξω για δουλειά γραφείου από Σεπτέμβρη γιατί έχω μια εγχείρηση να κάνω και μου έχουν προκαλέσει μεγάλη ζημιά οι αντιβιωσεις που μου έδωσαν. Μάλλον τελειώνει η καριέρα μου σα Μηχανικός.
- Ληστοσυμμορίτης
Re: Κλείνω το γραφείο μου λόγω του τεκμαρτου φόρου του Μητσοτάκη
απότι κατάλαβα αγωνιζόσουν για χρόνια να κρατήσεις τη δουλειά σου και να συντηρείς την οικογένεια σου
καλή δύναμη!
καλή δύναμη!
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Λυπάμαι που το ακούω. Μακάρι να τακτοποιηθεί το θέμα με την υγεία, για τ' άλλα κάτι θα γίνει.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
stergiosbik
Εύχομαι να βρεις τον δρόμο σου!
Μην σε πάρει από κάτω φίλε!
Μην σε πάρει από κάτω φίλε!
συμπασχω!καλα κουραγια
Σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση.
- Fata_Morgana
Μακάρι να πάνε όλα καλά με την υγεία σου. Δουλειά θα βρεις με τόση εμπειρία, μη σε παίρνει από κάτω.
Την υγεία σου να έχεις τύπε μου, καλή δύναμη.
"Ο θάνατος του εμποράκου" . Συγχαρητήρια γίδια που θα ξαναψηφίσετε Κούλη με τα 200 ακίνητα.
Καλό κουράγιο φίλε
Καλό κουράγιο φίλε
- Οργισμένος
Perastika soy πανω απολα. Ομως ουσιαστικα σου εβαλε φορο 3000 που σημαινει οτι πληρωνες λιγοτερα πριν τον τεκμαρτο που σημαινει οτι δηλωνες εισοδημα λιγοτερο απο περιπου 16.000 ευρω ετησιως που σημαινει οτι δουλευες με μαυρο χρημα. Αρα λοιπον δεν εχεις δικαιωμα να παραπονιεσαι.Ίακχος έγραψε: 31 Μάιος 2024, 20:36 Έχω ένα τεχνικό γραφείο που κουτσά στραβά και με λίγη ενίσχυση τα εωγαζα πέρα. Τώρα καλουμαι να πληρώσω φόρο 3000 Ευρώ από τεκμαρτό εισόδημα ελεύθερου επαγγελματία που έβαλε η ΝΔ. Δεν τα έχω τα χρήματα και αυτοί που με στηρίζουν τα θεωρούν πάρα πολλά. Μοιραία το γραφείο θα κλείσει.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Ευχαριστώ πολύ συμφορουμιτες.
Η υγεία πάνω από όλα, έχω πάθει τενοντίτιδα στα πόδια από τις αντιβιωσεις με κίνδυνο ρήξη Αχίλλειου τένοντα. Οπότε πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός, θέλω δουλειά γραφείου και κοντά στην περιοχή που μένω, δύσκολο για μηχανικός που πρέπει να πηγαίνει σε εργοτάξιο, η σπίτια για μετρήσεις
Η υγεία πάνω από όλα, έχω πάθει τενοντίτιδα στα πόδια από τις αντιβιωσεις με κίνδυνο ρήξη Αχίλλειου τένοντα. Οπότε πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός, θέλω δουλειά γραφείου και κοντά στην περιοχή που μένω, δύσκολο για μηχανικός που πρέπει να πηγαίνει σε εργοτάξιο, η σπίτια για μετρήσεις
- Οργισμένος
Απο την αλλη πλευρα το ανωθεν γιδι που ονομαζεται στυγιος, και αλλα εκατομμυρια μισθωτα ή συνταξιουχα γιδια πληρωναν και πληρωνουν φορο πολυ μεγαλυτερο απο εσενα διχως μαυρα, μια ζωη, αγαπητε ΊακχοςΣτύξ έγραψε: 31 Μάιος 2024, 21:03 "Ο θάνατος του εμποράκου" . Συγχαρητήρια γίδια που θα ξαναψηφίσετε Κούλη με τα 200 ακίνητα.
Καλό κουράγιο φίλε![]()
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Μαλάκα , δε γίνεται τίποτα με σένα. Μόνο βόμβες νετρονίου εκεί που είσαι στη Σουηδία , να μην υπάρχεις ως είδος.Οργισμένος έγραψε: 31 Μάιος 2024, 21:04Perastika soy πανω απολα. Ομως ουσιαστικα σου εβαλε φορο 3000 που σημαινει οτι πληρωνες λιγοτερα πριν τον τεκμαρτο που σημαινει οτι δηλωνες εισοδημα λιγοτερο απο περιπου 16.000 ευρω ετησιως που σημαινει οτι δουλευες με μαυρο χρημα. Αρα λοιπον δεν εχεις δικαιωμα να παραπονιεσαι.Ίακχος έγραψε: 31 Μάιος 2024, 20:36 Έχω ένα τεχνικό γραφείο που κουτσά στραβά και με λίγη ενίσχυση τα εωγαζα πέρα. Τώρα καλουμαι να πληρώσω φόρο 3000 Ευρώ από τεκμαρτό εισόδημα ελεύθερου επαγγελματία που έβαλε η ΝΔ. Δεν τα έχω τα χρήματα και αυτοί που με στηρίζουν τα θεωρούν πάρα πολλά. Μοιραία το γραφείο θα κλείσει.
ΜΑΛΑΚΑ Ε ΜΑΛΑΚΑ.
Δε δούλευα με μαύρο χρήμα. Απλά με ενίσχυσαν η μητέρα μου και ο αδερφός μου που είναι στο εξωτερικό.Οργισμένος έγραψε: 31 Μάιος 2024, 21:04Perastika soy πανω απολα. Ομως ουσιαστικα σου εβαλε φορο 3000 που σημαινει οτι πληρωνες λιγοτερα πριν τον τεκμαρτο που σημαινει οτι δηλωνες εισοδημα λιγοτερο απο περιπου 16.000 ευρω ετησιως που σημαινει οτι δουλευες με μαυρο χρημα. Αρα λοιπον δεν εχεις δικαιωμα να παραπονιεσαι.Ίακχος έγραψε: 31 Μάιος 2024, 20:36 Έχω ένα τεχνικό γραφείο που κουτσά στραβά και με λίγη ενίσχυση τα εωγαζα πέρα. Τώρα καλουμαι να πληρώσω φόρο 3000 Ευρώ από τεκμαρτό εισόδημα ελεύθερου επαγγελματία που έβαλε η ΝΔ. Δεν τα έχω τα χρήματα και αυτοί που με στηρίζουν τα θεωρούν πάρα πολλά. Μοιραία το γραφείο θα κλείσει.
- Οργισμένος
Διαφωνεις σε κατι;;;Στύξ έγραψε: 31 Μάιος 2024, 21:07Μαλάκα , δε γίνεται τίποτα με σένα. Μόνο βόμβες νετρονίου εκεί που είσαι στη Σουηδία , να μην υπάρχεις ως είδος.Οργισμένος έγραψε: 31 Μάιος 2024, 21:04Perastika soy πανω απολα. Ομως ουσιαστικα σου εβαλε φορο 3000 που σημαινει οτι πληρωνες λιγοτερα πριν τον τεκμαρτο που σημαινει οτι δηλωνες εισοδημα λιγοτερο απο περιπου 16.000 ευρω ετησιως που σημαινει οτι δουλευες με μαυρο χρημα. Αρα λοιπον δεν εχεις δικαιωμα να παραπονιεσαι.Ίακχος έγραψε: 31 Μάιος 2024, 20:36 Έχω ένα τεχνικό γραφείο που κουτσά στραβά και με λίγη ενίσχυση τα εωγαζα πέρα. Τώρα καλουμαι να πληρώσω φόρο 3000 Ευρώ από τεκμαρτό εισόδημα ελεύθερου επαγγελματία που έβαλε η ΝΔ. Δεν τα έχω τα χρήματα και αυτοί που με στηρίζουν τα θεωρούν πάρα πολλά. Μοιραία το γραφείο θα κλείσει.
ΜΑΛΑΚΑ Ε ΜΑΛΑΚΑ.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1609 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
-
- 0 Απαντήσεις