αυτή πρέπει να κράταγε όλη την αγία οικογένεια όρθια στις πλάτες. Θυμίστε μου, γιατί δεν την κάναμε ποτέ πρωθυπουργό;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μαρίκα Μητσοτάκη being based
Μαρίκα Μητσοτάκη being based
αυτή πρέπει να κράταγε όλη την αγία οικογένεια όρθια στις πλάτες. Θυμίστε μου, γιατί δεν την κάναμε ποτέ πρωθυπουργό;
Re: Μαρίκα Μητσοτάκη being based
Επικίνδυνη γυναίκα που έβαλε την οικογένειά της πάνω από την πατρίδα, τα αστειακια δεν την κάνουν ούτε συμπαθή ούτε αθώα.
Η βαμπίρω κόρη της είτε ζευγάρωσε με πολιτικούς είτε με τραγουδιστές εδωσε απογόνους τερατώδεις
Η βαμπίρω κόρη της είτε ζευγάρωσε με πολιτικούς είτε με τραγουδιστές εδωσε απογόνους τερατώδεις
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Μπίστης έγραψε: 20 Απρ 2024, 21:52 Επικίνδυνη γυναίκα που έβαλε την οικογένειά της πάνω από την πατρίδα, τα αστειακια δεν την κάνουν ούτε συμπαθή ούτε αθώα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
δεν είδα κάποιο αστείο στο βίντεο, μόνο αφοπλιστική ειλικρίνεια, συν το γεγονός ότι ήταν η μοναδική στην οικογένεια που είχε τη διορατικότητα να καταλάβει ότι η εύνοια στο ελληνικό σχολείο θα άφηνε τον γόνο εντελώς αγράμματο. Θυμίζω την αντίστοιχη περίπτωση του γόνου ΣαμαράΜπίστης έγραψε: 20 Απρ 2024, 21:52 Επικίνδυνη γυναίκα που έβαλε την οικογένειά της πάνω από την πατρίδα, τα αστειακια δεν την κάνουν ούτε συμπαθή ούτε αθώα.
μπορεί κάποιος να μου μεταφράσει στα Ελληνικά αυτό το "based"; Καταλαβαίνω κάπως τι σημαίνει αλλά δεν είμαι σίγουρος. Έχει και πολιτική χροιά;
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
με γερές βάσεις στην πραγματικότηταST48410 έγραψε: 20 Απρ 2024, 22:19 μπορεί κάποιος να μου μεταφράσει στα Ελληνικά αυτό το "based"; Καταλαβαίνω κάπως τι σημαίνει αλλά δεν είμαι σίγουρος. Έχει και πολιτική χροιά;
Ευχαριστώ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση