Ξερετε εσεις καποια παρόμοια περίπτωση;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπάφος με σημαία
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Μπάφος με σημαία
Εχω δεί ενα τύπο ο οποίος κόβει ελληνικες σημαίες, τις ανακατώνει μεσα στον μπάφο και τις καπνίζει. Επειδή δεν ήξερα αν ηταν εθνομηδενιστής σύντροφος ή καμμένος φασίστας τον προσέγγισα προσεκτικά. Τον ρωτησα τι κάνει και μου είπε οτι η Ελλάδα είναι ο καλύτερος μπάφος. Η Ελλάδα η ίδια. Τον ρώτησα αν παιζει ρόλο το ύφασμα της σημαίας και μου είπε οτι μονο Ελληνικές σημαίες τεμαχίζει, δηλαδή απο την Ελλάδα. Επίσης μου είπε οτι κάνει συννεφάκια με σημαντικους έλληνες οι οποίοι πέθαναν για την σημαία. Τραβάει μια ρουφηξια, την επεξεργάζεται κάμποση ώρα....και μετά απο λίγο ξεπηδουν σαν άσπροι αγγέλοι διαφοροι ηρωες, όπως ο Καραϊσκάκης Σεφταλής, ο Κολοκοτρώνης, ο ισαακ και και ο καφαντάρης. Του αρέσει πολύ μου είπε να τους κάνει κάτασπρους, σαν το αγνό παρθένο χιόνι, για αυτο χρησιμοποιεί πάνινες σημαίες. Τον ρώτησα αν μπορεί να κάνει και τους φουντούκη καπετώνη, αλλά μου είπε πως για αυτους θα πρέπει να τεμαχίσει πλαστική σημαία για να βγει μαυρος ο καπνός.
+
= τέχνη.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Re: Μπάφος με σημαία
Καταντια....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Τους προφήτες δεν τους αναγνωριζουν στον τοπο τους....
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Έτσι θα πάρουμε τα πάτρια εδάφη.
Αν καπνίσει και τη Jolly Roger θα δεί το Μαυρογένη;
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
ωραίο είναι μαξ, το έχεις μέσα σου.

- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Α! έμαθα και κατι αλλα κόλπα του. Μου είπε οτι τα Χρυσαυγούλια, τα κάνει πιο εύκολα απο τα συνηθισμένα συννεφάκια, γιατι ειναι αυγοειδείς. Για παράδειγμα, κοίτα τον παναγιώταρο ή τον μιχαλολιάκο. Ή ακόμη και την Ζαρούλια και την Ουρανία. Επίσης, επειδή ειναι αυγοειδής και λιπαροί, έχουν μεγάλα βυζιά οι αντρες, ενω το πεος τους χάνεται μεσα στο ηβικό λίπος, ουσιαστικα τα αγάλματα καπνου μεταξύ αντρων - γυναικών της ΧΑ είναι τα ίδια.
Οταν δε τον ρώτησα για το χρώμα, πως αποκτουν την χρυσή απόχρωση τα συννεφάκια των χρυσαυγών, μου είπε οτι κατουρά την σημαία αρκετές φορες πριν την τεμαχίσει. Και όχι μονο αυτός, αλλά και ο πακιστανός εραστής του (οι εθνικιστές σε αυξημένα ποσοστά εχουν πλεον πακιστανους εραστές επειδή ειναι πιο άντρες λένε απο τους έλληνες). Και επιπλέον έχει μάθει και το σκυλί του να κατουρα στην ελληνική σημαία. Και επιπλέον, έχει μια πάπια για κατοικίδιο (τι να πω! οι καλλιτέχνες ειναι λίγο τρελλοί!) και τα βράδυα την κοιμίζει επάνω στην ελληνική σημαία- και αυτό ενισχύει την κιτρινίλα.
Συμπέρασμα: Ουρώντας στην σημαία, μπορείτε να φτιάξετε την κατάλληλη χρυσαφί απόχρωση για τα συννεφάκια χρυσαυγιτών!
Οταν δε τον ρώτησα για το χρώμα, πως αποκτουν την χρυσή απόχρωση τα συννεφάκια των χρυσαυγών, μου είπε οτι κατουρά την σημαία αρκετές φορες πριν την τεμαχίσει. Και όχι μονο αυτός, αλλά και ο πακιστανός εραστής του (οι εθνικιστές σε αυξημένα ποσοστά εχουν πλεον πακιστανους εραστές επειδή ειναι πιο άντρες λένε απο τους έλληνες). Και επιπλέον έχει μάθει και το σκυλί του να κατουρα στην ελληνική σημαία. Και επιπλέον, έχει μια πάπια για κατοικίδιο (τι να πω! οι καλλιτέχνες ειναι λίγο τρελλοί!) και τα βράδυα την κοιμίζει επάνω στην ελληνική σημαία- και αυτό ενισχύει την κιτρινίλα.
Συμπέρασμα: Ουρώντας στην σημαία, μπορείτε να φτιάξετε την κατάλληλη χρυσαφί απόχρωση για τα συννεφάκια χρυσαυγιτών!
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Εχει ενδιαφέρον η ιστορία του πακιστανου εραστή. Μια μέρα ειχε βγει με αλλους χρυσαυγίτες ο φίλος μου ο καλλιτέχνης για να μαχαιρώσει αλλοδαπούς (οχι με δολοφονικές προθέσεις, ισα ισα να τους τρομάξει). Πέσανε πάνω σε ενα πακιστανό, ο οποίος επέστρεφε απο την εργασία του στις οικοδομές. Για να μην τα πολύλογώ, αυτοί τον κτυπούσαν με πληκτρολόγια και τραγουδούσαν μαρλίν, ενω αυτος τους σαπάκιασε κανονικα και εξαφανίστηκαν- οχι ομως όλοι. Εμεινε ο καλλιτέχνης ο οποίος τράβηξε μαχαίρι.
.
.
.
.
Στην θεα του μαχαιριου, ο πακιστανος πιάνει το χέρι του καλλιτέχνη, ο καλλιτέχνης γονάτισε, ο πακιστανός ελεγμένα εφερε το μαχαίρι στο στόμα του. Δάγκωσε το μαχαίρι το οποίο λύγισε και το έφτυσε στα μουτρα του εθνικιστή καλλιτέχνη.
-Τι μπας να κάνεις μωρή αντελφή; τον ρώτησε με τα λιγα ελληνικα που ηξερε.
Ενα ρίγος διαπέρασε τον καλλιτέχνη.....Εκεί, έπλεε μεσα σε μια θάλασσα τεστοστερόνης και ο πακιστανός προφανως ηταν ομοφοβικός. Τοτε κατάλαβε-ηταν φίλοι και όχι εχθροί....
-Θελω την Ελλάδα για τους Ελληνες
-Και γκω τι είμαι μωρε; Πακιστανός απόγονος του μεγκα αλεξαντρου.
Ο καλλιτέχνης ανατρίχιασε! Ανατρίχιασε όπως τότε που πήγε στην τι-βι σε μια εκπομπή που του ξαναβρήκε τον χαμένο του αδελφό...Μαζεύοντας ολη του την δύναμη, πετάχτηκε επάνω, αρπαξε τον πακιστανό και του έδωσε ενα καυτό ομοερωτικό φιλί στο στόμα.
(συνεχίζεται)
.
.
.
.
Στην θεα του μαχαιριου, ο πακιστανος πιάνει το χέρι του καλλιτέχνη, ο καλλιτέχνης γονάτισε, ο πακιστανός ελεγμένα εφερε το μαχαίρι στο στόμα του. Δάγκωσε το μαχαίρι το οποίο λύγισε και το έφτυσε στα μουτρα του εθνικιστή καλλιτέχνη.
-Τι μπας να κάνεις μωρή αντελφή; τον ρώτησε με τα λιγα ελληνικα που ηξερε.
Ενα ρίγος διαπέρασε τον καλλιτέχνη.....Εκεί, έπλεε μεσα σε μια θάλασσα τεστοστερόνης και ο πακιστανός προφανως ηταν ομοφοβικός. Τοτε κατάλαβε-ηταν φίλοι και όχι εχθροί....
-Θελω την Ελλάδα για τους Ελληνες
-Και γκω τι είμαι μωρε; Πακιστανός απόγονος του μεγκα αλεξαντρου.
Ο καλλιτέχνης ανατρίχιασε! Ανατρίχιασε όπως τότε που πήγε στην τι-βι σε μια εκπομπή που του ξαναβρήκε τον χαμένο του αδελφό...Μαζεύοντας ολη του την δύναμη, πετάχτηκε επάνω, αρπαξε τον πακιστανό και του έδωσε ενα καυτό ομοερωτικό φιλί στο στόμα.
(συνεχίζεται)
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θα μπορούσα να συμφωνήσω αν δεν ήμουν συντονίστρια.
Σίγουρα ανήκει εκεί;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δεν ξέρω αλλά το πρωτο που σκέφτηκα όταν το άνοιξα ήταν "Τι μ@λακίες διαβάζω Θε μου"
Νήφε και μέμνησο απιστείν
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Γιατί το λες αυτό; Εδώ μιλάμε για το πόνημα.argouen έγραψε: 03 Νοέμ 2018, 11:18Δεν ξέρω αλλά το πρωτο που σκέφτηκα όταν το άνοιξα ήταν "Τι μ@λακίες διαβάζω Θε μου"![]()
Μπα δε νομίζω, το ξαναδιάβασα και πάλι τι μαλακίες διαβάζω σκέφτηκα
Ας τοποθετηθούν και οι υπόλοιποι
Νήφε και μέμνησο απιστείν
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Φυσικά. Να τοποθετηθούν γιατί να μην τοποθετηθούν;argouen έγραψε: 03 Νοέμ 2018, 11:28Μπα δε νομίζω, το ξαναδιάβασα και πάλι τι μαλακίες διαβάζω σκέφτηκα![]()
Ας τοποθετηθούν και οι υπόλοιποι
Εγώ στο μεταξύ πάω να κάνω τα ψάρια. Θα έχω όμως το νου μου και θα σας τσεκάρω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 160 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zundapp
-
- 25 Απαντήσεις