!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ομολογούν την μονταζιερα

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
zteo

Ομολογούν την μονταζιερα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

https://www.imerodromos.gr/paradechetai ... s-tou-ose/
Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ ομολόγησε ότι οι διάλογοι του σταθμάρχη είναι μονταρισμενοι και δίνει στεγνά την κομματική εφημερίδα Πρώτο Θέμα.
Τυχαίο ότι ο πρόεδρος της εξεταστικής ήταν δημοσιογραφικο στέλεχος της εν λόγω εφημερίδας.
Δεξιοπουλα διαλεχτε ποιος θα καθίσει πρώτος στο σκαμνί τα κομματοσκυλα του ΟΣΕ η τα κομματοσκυλα του Πρώτου Θέματος.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Ομολογούν την μονταζιερα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

zteo έγραψε: 10 Απρ 2024, 19:12 https://www.imerodromos.gr/paradechetai ... s-tou-ose/
Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ ομολόγησε ότι οι διάλογοι του σταθμάρχη είναι μονταρισμενοι και δίνει στεγνά την κομματική εφημερίδα Πρώτο Θέμα.
Τυχαίο ότι ο πρόεδρος της εξεταστικής ήταν δημοσιογραφικο στέλεχος της εν λόγω εφημερίδας.
Δεξιοπουλα διαλεχτε ποιος θα καθίσει πρώτος στο σκαμνί τα κομματοσκυλα του ΟΣΕ η τα κομματοσκυλα του Πρώτου Θέματος.
«Μοντάζ, από ό,τι έχω εγώ καταλάβει, και μπορεί να έχω καταλάβει και λάθος, ότι κάποιο κομμάτι της συνομιλίας κόπηκε από το σύνολο των συνομιλιών που έχουν γραφτεί. Τώρα, τι μπορεί να σημαίνει αυτό, ποιος το έκοψε και γιατί το έκοψε… Εγώ έχω πει κατ’ επανάληψη και δημόσια, τόσο όσοι έχουμε εμπλακεί στον Οργανισμό, σε αυτήν τη διαδικασία που έχουμε πάρει, έχουμε δώσει ηχητικά κατά καιρούς, όλα τα στοιχεία επικοινωνίας μας, τα κινητά μας, τα emails μας είναι στη διάθεση των ανακριτικών Αρχών, όποτε θέλουν μπορούν να τα ανοίξουν, να διαπιστώσουν τι διακινήθηκε, πώς διακινήθηκε, πού διακινήθηκε»
συμπίεση ομιλιών λόγω χρόνου.
σιγά μην έπαιζαν 20 λεπτά ηχητικά.

από κει και πέρα χέστε μας με την μονταζιέρα, όταν την επόμενη κιόλας μέρα από την κρατική ΕΡΤ και στην συνέχεια από όλα τα μέσα ξεκαθάρισε το συγκεκριμένο κομμάτι. Πουθενά δεν επηρέασαν αυτά.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Βίνγκιλοτ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βίνγκιλοτ »

Γνωστά αρδάκια με γνωστό μοτίβο. Το Πρώτο Θέμα κρόπαρε και τη φωτογραφία από τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους για να μη φαίνεται ότι έγινε έξω από το αστυνομικό τμήμα. Ανέβασε την είδηση με τον τίτλο «Άγιοι Ανάργυροι: 50 μέτρα από το αστυνομικό τμήμα σκότωσε την 28χρονη ο πρώην σύντροφός της».
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

Με τέτοια Πρωτόγνωρα ψ(Θ)έματα
Πήραν 41%
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Ειδα τις δηλωσεις και ΠΟΥΘΕΝΑ δεν λεει οτι εγινε μονταζ ο ανθρωπος.
Λεει οτι μπορει να εγινε αλλα οτι μπορει και να μην εγινε.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Για δημοσιογραφικό απόρρητο έχει ακούσει κανείς;οι δημοσιογράφοι δεν είναι υποχρεωμένοι να αποκαλύψουν τις πηγές τους.Δεν μπορεί δηλαδή ένας εισαγγελέας να πιάσει τον δημοσιογράφο και να του πει από που το βρήκες αυτό.Εάν ανακαλύψουν ποιός το έδωσε με άλλα μέσα άλλο θέμα.Αλλά από τον δημοσιογράφο δεν γίνεται.Τώρα γιατί έκοψε ο άλλος κάτι μπορεί να το έκανε για λόγους εντυπωσιασμού ή λόγους συντομίας ή ότι άλλο θέλει.
Φυσικά αυτό θα γίνει πάλι αντικείμενο για κατηγορίες στους δικαστές από αυτούς που δεν ξέρουν ή κάνουν πως δεν ξέρουν τους νόμους.

https://www.iefimerida.gr/ellada/eisagg ... lini-tempi
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

zteo έγραψε: 10 Απρ 2024, 19:12 https://www.imerodromos.gr/paradechetai ... s-tou-ose/
Pali ΔΕΚΟ ριχνουν Μητσοτακη. Μα αφου τα θελει ο κωλος σας. Δεν θελατε να καθαρισετε τον βοθρο των ΔΕΚΟ, τωρα λουστειτε τους.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
zteo

πατησιωτης έγραψε: 10 Απρ 2024, 21:06 Για δημοσιογραφικό απόρρητο έχει ακούσει κανείς;οι δημοσιογράφοι δεν είναι υποχρεωμένοι να αποκαλύψουν τις πηγές τους.Δεν μπορεί δηλαδή ένας εισαγγελέας να πιάσει τον δημοσιογράφο και να του πει από που το βρήκες αυτό.Εάν ανακαλύψουν ποιός το έδωσε με άλλα μέσα άλλο θέμα.Αλλά από τον δημοσιογράφο δεν γίνεται.Τώρα γιατί έκοψε ο άλλος κάτι μπορεί να το έκανε για λόγους εντυπωσιασμού ή λόγους συντομίας ή ότι άλλο θέλει.
Φυσικά αυτό θα γίνει πάλι αντικείμενο για κατηγορίες στους δικαστές από αυτούς που δεν ξέρουν ή κάνουν πως δεν ξέρουν τους νόμους.

Μπορεί να καλέσει όμως τον Τερζάκη και να τον ρωτήσει. Εάν συνεχίσει να αφηνει υπονοούμενα για το Πρώτο Θέμα τότε ο εισαγγελέας θα πρέπει να καλέσει τους δημοσιογράφους και να τους ανακρίνει για ως ύποπτοι για τέλεση του αδικηματος της διασποράς ψευδών ειδήσεων.
Οπότε οι δημοσιογράφοι ως καλοί δεξιοί μια χαρά θα ρουφιανεψουν ποιος τους έδωσε το υλικό.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

zteo έγραψε: 10 Απρ 2024, 21:25
πατησιωτης έγραψε: 10 Απρ 2024, 21:06 Για δημοσιογραφικό απόρρητο έχει ακούσει κανείς;οι δημοσιογράφοι δεν είναι υποχρεωμένοι να αποκαλύψουν τις πηγές τους.Δεν μπορεί δηλαδή ένας εισαγγελέας να πιάσει τον δημοσιογράφο και να του πει από που το βρήκες αυτό.Εάν ανακαλύψουν ποιός το έδωσε με άλλα μέσα άλλο θέμα.Αλλά από τον δημοσιογράφο δεν γίνεται.Τώρα γιατί έκοψε ο άλλος κάτι μπορεί να το έκανε για λόγους εντυπωσιασμού ή λόγους συντομίας ή ότι άλλο θέλει.

Μπορεί να καλέσει όμως τον Τερζάκη και να τον ρωτήσει. Εάν συνεχίσει να αφηνει υπονοούμενα για το Πρώτο Θέμα τότε ο εισαγγελέας θα πρέπει να καλέσει τους δημοσιογράφους και να τους ανακρίνει για ως ύποπτοι για τέλεση του αδικηματος της διασποράς ψευδών ειδήσεων.
Οπότε οι δημοσιογράφοι ως καλοί δεξιοί μια χαρά θα ρουφιανεψουν ποιος τους έδωσε το υλικό.
Οπως εφαρμώζεται η νομοθεσία περί διασποράς ψευδών ειδήσεων, στην ουσία επιτρέπει μόνο τους δημοσιογράφους... να μονοπωλούν τη διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Οταν το κάνουμε εσύ κι εγώ, είμαστε ένοχοι. Οταν όμως υπάρχει πτυχίο δημοσιογραφίας... αλλάζει το πράγμα.

Δες τι είχε γίνει και επί κόβιντ. Ψευδείς ειδήσεις και ψεκασμενιές είχαν το ελεύθερο να διασπείρουν μόνο όσοι δήλωναν... δημοσιογράφοι.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Μετά από ένα μικρό διάλλειμα, ο Βαγγέλας πέρασε στο 2ο μέρος της αποδόμησης της κυβερνητικής συμμορίας της δεξιας (είπαμε, αφού δεν μπορεί και...δεν θέλει κιόλας η ανύπαρκτη "αντιπολίτευση" ΣΥΡΙΖΑ_ΠΑΣΟΚ, ας τον ρίξει αυτός που τον ανέβασε)!

Εικόνα
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Alex Amsterdam

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Alex Amsterdam »

Η κυβερνηση τι σχεση εχει με ολα αυτα;
zteo

Frappezitis έγραψε: 10 Απρ 2024, 21:47 Μετά από ένα μικρό διάλλειμα, ο Βαγγέλας πέρασε στο 2ο μέρος της αποδόμησης της κυβερνητικής συμμορίας της δεξιας (είπαμε, αφού δεν μπορεί και...δεν θέλει κιόλας η ανύπαρκτη "αντιπολίτευση" ΣΥΡΙΖΑ_ΠΑΣΟΚ, ας τον ρίξει αυτός που τον ανέβασε)!

Εικόνα
Ξέρει καλά που χτυπάει ο Βαγγέλης. Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια. Και θα μπλέξει την κυβέρνηση με την μονταζιερα και αποδυναμώνει το όπλο της το Πρώτο Θέμα
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Alex Amsterdam

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Alex Amsterdam »

zteo έγραψε: 10 Απρ 2024, 19:12 Τυχαίο ότι ο πρόεδρος της εξεταστικής ήταν δημοσιογραφικο στέλεχος της εν λόγω εφημερίδας.
Η εξεταστικη συσταθηκε 9 μηνες μετα την δημοσιευση του ηχητικου
Τι γραφεις παλι;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”