!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Διευκολυντες η Προαγωγοι

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
zteo

Διευκολυντες η Προαγωγοι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

https://m.902.gr/eidisi/koinonia/358968 ... e-anilikes
Μετά την πρόταση της εισαγγελέα στην υπόθεση της 12 Χρόνης τι εμποδίζει αυτούς τους συλληφθέντες να ισχυριστουν ότι απλά διευκόλυναν τις ανήλικες στην πορνεια αλλά δεν τις εξωθουσαν οι ίδιοι?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Σενέκας

Re: Διευκολυντες η Προαγωγοι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

zteo έγραψε: 19 Μαρ 2024, 14:09 https://m.902.gr/eidisi/koinonia/358968 ... e-anilikes
Μετά την πρόταση της εισαγγελέα στην υπόθεση της 12 Χρόνης τι εμποδίζει αυτούς τους συλληφθέντες να ισχυριστουν ότι απλά διευκόλυναν τις ανήλικες στην πορνεια αλλά δεν τις εξωθουσαν οι ίδιοι?
Το νομικό σύστημα της Ελλάδας δε δουλεύει με βάση προηγούμενες αποφάσεις. Δουλεύει με βάση μια νομολογία που είναι ήδη γραπτή. Μπορούν να ισχυριστούν ο,τι θέλουν. Κανένας δικαστής στην Ελλάδα δεν έχει υποχρέωση να λάβει υπόψη τι πρότεινε ο τάδε εισαγγελέας ή τι αποφάσισε ο τάδε δικαστής
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Σενέκας έγραψε: 19 Μαρ 2024, 14:13
zteo έγραψε: 19 Μαρ 2024, 14:09 https://m.902.gr/eidisi/koinonia/358968 ... e-anilikes
Το νομικό σύστημα της Ελλάδας δε δουλεύει με βάση προηγούμενες αποφάσεις. Δουλεύει με βάση μια νομολογία που είναι ήδη γραπτή. Μπορούν να ισχυριστούν ο,τι θέλουν. Κανένας δικαστής στην Ελλάδα δεν έχει υποχρέωση να λάβει υπόψη τι πρότεινε ο τάδε εισαγγελέας ή τι αποφάσισε ο τάδε δικαστής
Το δεδικασμένο μπορεί να αφορά την επίδραση της απόφασης σε μια μεταγενέστερη δίκη με τα ίδια περιστατικά
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Η ερμηνεία του νόμου σε μια δική δεν αποτελεί πιλότος τόσο στην υπεράσπιση όσο για το δικαστήριο?
Δεν μιλάω για δεδικασμένο αλλά δεν μπορεί σε δύο παρόμοιες υποθέσεις ο νόμος να ερμηνεύεται διαφορετικά.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”